aralarında birşey varmıdır?

Merhabalar,
Bu hatunun alabildigine rahat olmasi esinizin ona bu cesareti verdigi anlamina gelmez bence. Zira bazı insanlarin mizaci boyledir.
Soyle dusunun, sizin onunla herhangi bir samimiyetiniz yokken gelip size bile espriler, sakalar...
Boyle bir sebepten esinizin ustune fazla gitmeyin bence. Olmayani da oldurmayin kazara.
Esinizin sebepli sebepsiz surekli nefret ettigini beyan etmesi, evet gereksiz. Ama oncelikle esinizi urkutmeden, sikmadan bunun sebebini anlamalisiniz. Mesela hatunun konusu dahi gecmiyorken size nefret ettigini soylediginde, "Aaa hayatim, nereden cikti ki bu simdi? Canini sikacak bir sey mi yapti?" minvalinde yaklasin ve anlatmak istedigi kadarini dinleyin. Esinizin aciklamasindan ne oldugunu az cok kavrarsınız. Ufaktan ufaktan kafanizda oturur birtakim seyler.
Umarim kisa zamanda icinizi rahatlatacak guzel seylerle karsilasirsiniz.

bence yanlış yapıyosun.kızla samimiyetini ilerlet,hatta eşinin yanında kıza teklif et 'ne kadar neşelisin hihi aslında bir erkek arkadaşım var o da komik biridir,bence çok iyi anlaşırsınız sizi tanıştırayım mı' falan diye eşinin ve kızın tepkisini ölç

bence yanlış yapıyosun.kızla samimiyetini ilerlet,hatta eşinin yanında kıza teklif et 'ne kadar neşelisin hihi aslında bir erkek arkadaşım var o da komik biridir,bence çok iyi anlaşırsınız sizi tanıştırayım mı' falan diye eşinin ve kızın tepkisini ölç

sacma:S kadin evli ve kocasini aldatiyor patronuyla birlikte galiba:S

ay kimisi evine davet et demis ne alaka ben o anda cevabini vermistim terslemistim kesin.cimcimli konusmalar dovmeler.agzinin payini alirdi evime ne davet etcem hayret

bu akşam tekrar gidiyorum eşim davet etti gel oturalım hafta sonu sıkıcı geçiyo yalnızım dedi.
oturup konuşmuştum zaten rahatsız olduğumu söyledim eşimde konuşacağını söyledi.
bu akşam kadının eşide geliyormuş ne desem onun yanında veya benmle konuşmaya çalıştığında ne cevap versem.
eşime güvenim var fakat dediğiniz gibi sinek küçük miğde bulandırdı.
ikna edici şeyler söyledi bakalım akşamki tutumu onların yanındaki davranışı ne olacak.
nasıl davransam ki?

Back