onu neden yaptı bende bilmiyorum acaba muhabbet ederken benimi küçümsemeye çalıştı diye yaşımı doğru söylemedi
beni seni küçümsemek istemedi, kadını küçümsemek istedi
karım çıtır demek istedi belki
aralarında birşey olsa mağazann ortasında benm elimden tutup öpüp çıkarmı dışarı
eve çağırma fikri nabız içindi hani acaba evet gelsinler olablr dermi diye ama netti hayır dedi.
belkide kadın beni üzdü diye ona şeytan dedi offf çokmu kendimi kasıyorum acaba.
bu yazdıklarımı görse kim bilir neler söyler
Sakın sakın evine çağırma derim canım..
O kadında kendini ispat çabası var anladığım kadarıyla,sadece eşine gözdağı ver biraz mesafeli olsun ama fazla şüpheci yaklaşma erkekler sıkılabiliyor,üstlerine gidilmesinden...Yapmayacağı varsa da yapar..
Ben eşimi bi ara çıldırtıyordum esprisine takılırım ama gerçeği de yansıtırım arada.
"Bak ben öyle biri değilim,hayatımda biri varken hele de evliyken asla yapmam eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme"dedi
Ve bi daha da ağzımı açmadım...
canım merhaba senin durumuna benzer bir durum ben de yaşadım bazı kadınların söylediklerini kulakları duymuyo benimde eşimin çalıştığı yerde bir çalışma arkadaşı bir işi vardı güya benim çalıştığım yere gelerek çok ters anlaşılacak bişeyler söyledi hemde bilerek tam kalkarken söyledi neyse sonra anlatırım dedi çekti gitti tabi ben şok oldum ama eşime de güveniyorum asla öyle bişeyler yapmaz zamanında gezdi tozdu ama bekarken olabilecek türden şeylerdi geç evlendik öyle bişey beklemem yani birde çalıştığı yerdeki kızlar beni merak etmişler falan evimize geldiler yeni evlendik hayırlı olsuna ben biraz hissettim çekemediklerini boyuma çok uzunmuşun zayıfsın falan evimi gezmeler mobilyalarıma laf etmeler ben hiç cevap vermedim tabi ozaman da uzatmayım o kızın söylediği o sözleri başka kadına deseler cıngar çıkarır akşam eve gidene kadar düşündüm sakinleştim eşime x geldi yanıma bugün işe ve giderkende şunları dedi dedim eşim direk yok artık böyle mi anlattı dedi işin doğrusunu anlattı bana tabi o işine geldiği gibi anlattığı için eşimden dinleyince olanları anladım birde çalıştığı yerdeki herkese işte bu olayı yanlış anlaşılacak şekilde yani nereye çeksen oraya gider anlatıyomuş rezil şey birde evli evimize hepi topu iki kere geldiler eşiyle tartıştılar eşi tersledi bağırdı falan buna mutsuz insanlar mutluluğunu çekemiyolar diğer insanların bence hiç kafana takma bence Canım
kadının boyu benden kısa ve kilosuda benden fazla bide saçlarımı felan yeni boyattım aramız kötü dışarda hoş vkit geçiiriz diyede kıyafetime çok özen gösterdim.
belkide onuda kıskanmıştr huzurumuzu kaçırıp bu hazrlıklarımı boşa çıkartmaktı belkide amacı
ama tam tersi oldu ohhhh canıma değsin
böyle kadınları almalı benzn döküp yakmalı
ama kendimi tebrk ettm sustuğum için kadın sınıfını belli etti
uyuz kadın ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nefret nefret
wwwwuuuuww bu benm aklıma hiç ama hiç gelmedi
içimi çok rahatlattın çünkü yaşımı küçük deyince aklıma direk küçümseme gelmişti canım
kocaman öpüyorum
Kadın flörtöz ve lakayt eşin de kadına imkan verecek düzeyde lakayt.
Durup dururken kadından tiskiniyorum vs demesi de bence çok çok ilginç
Aklınca sizin zihninizden kadının profilini silmek istiyor.
Yaşınızı ufak söylemesinin çıtırlıkla alakası olduğunu sanmıyorum muhtemelen dertleştiler çocuk daha bu imajı vermek istedi sizin için.
Erkekler kendilerini kanıtlamak haklı çıkarmak sosyal çevrede söz sahibi olmak için böyle salak muhabbetlere girebilirler.
Ben eşinizi katiyyen masum bulmuyorum arada bir ilişki var ama buna ihanet vs diyemem.
Eşiniz nasıl biri ki tiskindiği patronla yatan kadınla muhabbetlere giriyor?
Tamam yuvalarımızı kurtaralım yuvalarımız kıymetli ya yuvalarımızı böyle kadınların ağızlarda sakız eden erkekler yuvalarını hiç düşünmüyor mu ?
Eşinin araba da sana sert çıkması da kabahatli olduğunun kreması kıvamında..
Karşına al konuş,sakince,akıllı mantıklı bir kadın gibi,surat asmadan,yargılamadan olayın iç yüzünü öğren.
kesinlikle bazı kadıların böyle kompleksleri var kendinden güzel birini görünce sanki birlikte olduğu erkeği ayartmayı seçiyolar ama eşinin öyle bir niyeti olduğunu sanmam bence o kadının ismini dahi ağzına alma hiç bir şekilde huzursuz etmesine izin verme Eşinle mutluluğunuza gölge düşürmesin bitanem
eşini sıkma anlamsız sorularla bence hatta ben o kızla ilgili hiç bişey sormuyorum inanki yokmuş gibi davran olurda bişey derse de cevabını ver tabi ama muhatap alma derim ben Canım ben o tarz insanlar insanların mutsuzluğu ile besleniyor çok acıyorum eminim eşiyle hiç mutlu olamamış baksana yediği hatlara eminim eşin dahil işyerindeki tüm erkekler içten içe tiksiniyodur ondan
sert çıkmasını bende anlamadım.
onada dedm tüm elektrgi böyle yaparak kendine çekiyosun dedm.
Ama eşimin gerçekten o kadına yakınlaştığını düşünmüyorum.
belkide canı sıkkkın oldğunda anlattı desem
en yakın arkadaşına hiç bi şeklde tartşmalardan bahsetmez en ufacık kavgalardan tutta büyüklerine kadar hiç birini bilmez.
hatta anlatırım diye bana kızar bende en yakın arkadaşın neden anlatmıyorsun dediğimde biz bi aileyiz dışardakiler benm ailemn
kavgasından mutluluğundn bahsetmm der.
yaş konusuna gelince orda tıkanıp kalıyorum.
karşıma alıp konuştum ama yok öyle bişey diyo patavtsız kendisi bizden büyük olduğundan abla gibi davranmak istiyo belki diyo
sonra amannn gene bu kadınn sohbeti suratına bile bakılmaz kadınla beni nasıl kıyaslarsın diyo ilerletrsemde sinirleniyo.
nasıl bi yol izlemeliki bişi olup olmadığını anlasam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?