sen ne düşünüyosun tatlım, yani kadınca bi hissiyatın vardır mutlaka
ben en çok yaş konusunu garipsedim.
neden 18 demiş ki.
ben en çok yaş konusunu garipsedim.
neden 18 demiş ki.
Kadının çocuğunun yaşı kaç acaba ?
cnm bidakine kadin seninle nasil rahat konusuyorsa sende onunla rhat konus yani icindekileri tatli dille söyle o an icinden ne geciyorsa ki anlasin. esinide surat yaparak ise gönderme hep güler yüzlü ol esinede daha cok deger ver simdilik.
kadin kocasini aldatiyor degilmi evli ve patronuyla gorusuyor.Tehlikeli bir kadin.Ve biraz patavatsiz,bos bir insan.
ama ben nedense tanimadigim hald esine inandim...aralarinda birsey yoktur..
kadın patronuyla birlikte iş yeri bile açmış.
kadın iş yerinden istediği zaman iziin alıp 3 4 gün gelmeyen biri artık esnekliği kimden buluyorsa.
hiç kimsenn günahını almak isteemm heleki büük konuşmaktan nefret ederm ama kadın gerçekten tehlikeli.
açıkcası kadın hiç 30 yaşında gibide durmuyo taş gibi kadın fiziği felan.
eşim seni aldatmış olsam yapsam ilk önce senden boşanırım ondan sonra yaparım diyo.
kadınn or... olduğu gibi erkeğide or.... var der.
ben o kişilkte biri değilm karakterm buna ters düşr der.
ve hiç bi şeklde ne telefonnda bi mesajını gördm hattının detayına sürekli bakarım hiç rast gelmedm (maşşallh)
ama yinede içim içimi yiyo...
rahat ol bence canim.Esine inan.Hic birseyinide yakalamamissin.Kadinlar tehlikeli artik:S
ama esinin dedikleride dogru. bence o kadin yuzunden aranizi acma? olurmu cnm..
esine daha siki sarillll.
esini tanimiyorum ama arkdasin dedigi gibi ona inandim bende.
sen esine onu sevdigini, ona asik oldugunu göster. kücük problemleri büyütme yani elinden gelen herseyi yap. affina siginiyorum ama yatak odasinda da onu mutlu et ki disarda aramasin. armaz belki ama o kadina güven olmaz. sen elinden geleni yap ki esin ona deger verdigini görsün :) üzme o tatli canini bisey yoktur aralarinda
ben aralarında bişey olsa gizlemeye çalışırlardı diye düşünüyorum.
senin yanında ortaya çıkmazdı bile.
evine de asla çağırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?