aralarında birşey varmıdır?

sen ne düşünüyosun tatlım, yani kadınca bi hissiyatın vardır mutlaka

ben çok kıskanç biriyim hemde aşırı ama baktım bu durum eşimin hoşuna gitmiyo ona bunu hissettrmeden kendi kendimi yiyerek susmaya aşmaya çalışıyorum
çünkü adamı çok yıldırdım ilk baştaki kıskançlık krizlerim kendimi kabul ettrmem bide okb hastlığı olunca cicim ayını atlayıp .... ayına geçtik
bunların telafisini yapmaya çalışıyorum şuanda ona cevap verdiğim taktrde aynı şeyleri yine yaşayıp onu mutsuz etmekten korkuyorum.
evliliği bitirme aşamasına bile getrmiştim çünkü

bana kalsa dışarda bile olduğumuz süre zarfında eşim bnmle değilde dışardakilerle ilgileniyo gelir kıskançlık akrep burcunun en berbat özelliği
şüpheleniorum ama yersiz olmasından korkuyorum...

cnm bidakine kadin seninle nasil rahat konusuyorsa sende onunla rhat konus yani icindekileri tatli dille söyle o an icinden ne geciyorsa ki anlasin. esinide surat yaparak ise gönderme hep güler yüzlü ol esinede daha cok deger ver simdilik.

canım eşim ikizler burcu yani çok değişken biri sabah konuşuyoruz yolcu ediyoruz birbrmzi hiç bi problem yok fakat değişken olduğundan mutlaka sinirlenecek bişi buluyo.
son zamanlarda çok sinirli büyük ihtimal yine iş yernde problemi var ciddi miktarda maaşı erken çıkması yemeği ssk herşeyi var evimizede erken gelmesi çok daha önmli bnm içn

kadin kocasini aldatiyor degilmi evli ve patronuyla gorusuyor.Tehlikeli bir kadin.Ve biraz patavatsiz,bos bir insan.
ama ben nedense tanimadigim hald esine inandim...aralarinda birsey yoktur..

kadin kocasini aldatiyor degilmi evli ve patronuyla gorusuyor.Tehlikeli bir kadin.Ve biraz patavatsiz,bos bir insan.
ama ben nedense tanimadigim hald esine inandim...aralarinda birsey yoktur..

kadın patronuyla birlikte iş yeri bile açmış.
kadın iş yerinden istediği zaman iziin alıp 3 4 gün gelmeyen biri artık esnekliği kimden buluyorsa.
hiç kimsenn günahını almak isteemm heleki büük konuşmaktan nefret ederm ama kadın gerçekten tehlikeli.
açıkcası kadın hiç 30 yaşında gibide durmuyo taş gibi kadın fiziği felan.

eşim seni aldatmış olsam yapsam ilk önce senden boşanırım ondan sonra yaparım diyo.
kadınn or... olduğu gibi erkeğide or.... var der.
ben o kişilkte biri değilm karakterm buna ters düşr der.
ve hiç bi şeklde ne telefonnda bi mesajını gördm hattının detayına sürekli bakarım hiç rast gelmedm (maşşallh)
ama yinede içim içimi yiyo...

rahat ol bence canim.Esine inan.Hic birseyinide yakalamamissin.Kadinlar tehlikeli artik:S
ama esinin dedikleride dogru. bence o kadin yuzunden aranizi acma? olurmu cnm..
esine daha siki sarillll.

Son düzenleme:
rahat ol bence canim.Esine inan.Hic birseyinide yakalamamissin.Kadinlar tehlikeli artik:S
ama esinin dedikleride dogru. bence o kadin yuzunden aranizi acma? olurmu cnm..
esine daha siki sarillll.

eşime inancım sonsuz ama ben kadına güvenemiyorum bi anlık bişiler olur diye korkuyorum...
eşime çok çektrdm şuan onn tek istediği olgunluk ve kadınlığını kullan der hep
ama onlar nasıl olur acaba yapıyor muyum bilmiyorum...

esini tanimiyorum ama arkdasin dedigi gibi ona inandim bende.

sen esine onu sevdigini, ona asik oldugunu göster. kücük problemleri büyütme yani elinden gelen herseyi yap. affina siginiyorum ama yatak odasinda da onu mutlu et ki disarda aramasin. armaz belki ama o kadina güven olmaz. sen elinden geleni yap ki esin ona deger verdigini görsün :) üzme o tatli canini bisey yoktur aralarinda

bence bazı arkadaşların dediği gibi evine asla davet etme bu aradaki samimiyeti artırır onlar size gelir sizide çağırı bir durum varsa ekmeklerine bal sürmüş olursun şahsen olmadığını düşündüm bende ama olmuyacğı anlamına gelmez gerçekten bukadar rahat konuşabiliyor olması eşinle alakalı aralarındaki samimiyetten veya seni gerçekten bişeyleri ima etmeye çalışmasından kaynaklanır eğer ben olsaydım bana o konuşmalar yapılsaydı bu cüreti nereden bulduğunu sorardım ona eşimle ilgili sıkıntı olmaz derdim birdahaki konuşmada eşini nekadar sevdiğini ve aranızın süper olduğunu ima et veya hareketlerinle mutlaka belli et

biz kadınlar kendimize dert bulmaya ne kadar meraklıyız.bazı kadınlar rahattır o bayanda rahat birisi bence.aklına hiçbir neden yokken kötü şeyler getirmişsin.Anlattığın olayda bir ilişki şüphesi göremedim ben birde bunu eşine söylemişsin adamcağız tabi kızar.Durduk yere huzurunuzu bozmuşsun

yatak odasında hiç ama hiç bi problem yok kadınlığını kullan derken onu dikkate alma dedi.
birlikte olmak kadınlığnı kullanıyosun anlamına gelmez dedi. :S

eşimle şimdi konuştum halini hatırını sordum akşam ne yemek isterdin ne yapalım konuşmaları geçti
gazını aldım bi güzel
sonra konuya girdim o kadına lütfen söyle bi daha benimle bu şekilde konuşmasın kırılıyorum dedim.
haklısın bugün izinli yarında ben izinliyim cuma konuşurum dedi. sessiz kalmamalıydık orda ama sen iyiki cevap vermedin patrona söylerdi direk dedi ben gözüne batardım adamın dedi.
bugün çok rahatım şeytanı görmedm dedi. yarında seninle birlikteyim bolbol tavla atarız vakit geçiririz dedi.
büyük bi ihtimal hissettiğim şuanda kadın eşime yavşadı eşimde tersledi o yüzden bu şekilde konuşuyo.

Son düzenleme:
Son konusmanızdan ötürüde ben kıllanıyorum şimdi nefret etmeler şeytan demeler

ben aralarında bişey olsa gizlemeye çalışırlardı diye düşünüyorum.
senin yanında ortaya çıkmazdı bile.
evine de asla çağırma

ben aralarında bişey olsa gizlemeye çalışırlardı diye düşünüyorum.
senin yanında ortaya çıkmazdı bile.
evine de asla çağırma

aralarında birşey olsa mağazann ortasında benm elimden tutup öpüp çıkarmı dışarı
eve çağırma fikri nabız içindi hani acaba evet gelsinler olablr dermi diye ama netti hayır dedi.
belkide kadın beni üzdü diye ona şeytan dedi offf çokmu kendimi kasıyorum acaba.
bu yazdıklarımı görse kim bilir neler söyler

eşiniz sürekli kadından nefret ettiğini dile getirdiğine göre kadınla mesafeli olması gerek
ama eğer mesafeli ise kadın eşinizle ilgili bu samimi yorumları yapma cesaretini nasıl buluyor?bence düşündürücü bir durum

eşiniz sürekli kadından nefret ettiğini dile getirdiğine göre kadınla mesafeli bir ilişkisi olsa gerek
ama eğer mesafeli ise kadın eşinizle ilgili bu samimi yorumları yapma cesaretini nasıl buluyor?bence düşündürücü bir durum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…