merhaba kızlar
size danışmak istediğim bi konu var
ikilemde kaldım açıkcası ve eşime soramadım kızdırmamak yada ondan şüphelenmemi istemesin diye.
eşimin iş yeri evimize yakın bende işten çıktıktan sonra arada yanına gidip onnla birlikte eve dönüyorum
orda çalışan bi bayan var ilk gördüğüm günden beri o kadından hiç haz almadım...
30 yaşlarındaymış eşimin dediğine göre evliymiş ve şuanda patronuyla birlikteymiş sadece eşimden duydum bunu...
gene bi akşam çıktım yanına gittim oturduk konuşuyoduk o bayan geldi nasıl olduğumu sordu iyiyim dedim
ona sordum nasıl olduğunu onun verdiği cevap ilginçti..." napalım bahadırla uğraşıyoruz...." kaldım orda ne diyceğimi bliemedim.
sadece tebessüm ettim. arabaya bindik o kadın ne demek istedi dedim bilmiyorum dedi. bende üstüne düşmedim patavatsız dedim sustum.
bu arada eşim o kadından nefret ettiğini söylüyo sürekli
konuşmadığını muhattap olmadığını hemen hemen hergün eve geldiğinde bunu dile getiriyo( asla o kızla konuşuyormusun diye sormadan söylüyor bunları ...)
dün yine gittim eşimin yanına o kadın gene geldi
diyalog aynen şöyle
kadın: nasılsın tatlım.?
ben:iyiyim siz?
kadın: bende iyiyim ?
kadın: bahadırla aran nasıl iyimisiniz iyi geçiniyo musun?
ben: cevap yok :/
kadın: dövüyüm mü onu ister misin ?
ben: gene cevap yok :/
Eşime döndüm baktım yüzü bembeyazdı onu hiç bu halde görmedim desem yeridir.
eşime çok teşekkür ettim o kadının bu şekilde konuşmasına fırsat verdiği için sustum ama kadına asla kıskandığımı belli etmedim tebessümle cevap verdm sadece
arabaya bindik eve gidiyoruz eşim bağırıp çağırmaya başladı o kadın yüzünden bana surat yapıyosun boşa kıskançlık yapıyosun amacın ne demeye başladı.
eşime döndüm ona bu konuyla ilgili konuşmak istemediğimi söyledim suratımıda asmadım dışarı çıkmak istediğimi söyledm gezelim dedm hayır gitmiyorum gidecem dersen in arabadan
demeye başladı sakinliğimi korudum ve yumuşak bi şekilde söyledim ben dışarı çıkmk için senn yanına geldm gitmek istiyorum dedm.
oturduk bi yere eşim yine o kadından nefret ettğini söyledi bişi demedm benimle ilgili ne bildiğini sordum eşimde yaşını sormuştu bende 18 yaşında dedm dedi. gene bi şok çünkü gerçek yaşımın 22 olduğunu söylememiş.
evimizde sorun yok değil var bazen oluyo suratı asık gidiyo işe fakat aynı durumda bende gidiyorum ve iş yerndekilere asla bişey belli etmiyorum..
sizce bunların arasında bişey var mıdır?
yada eşim problemlerini ona anlatıyo mudur?
önceden olsa o kıza dönüp bende sorrdım senn kocanla aran nasıl diye ama sormadım eşim orda çalışıyo ve ben onu küçük düşürecek bi davranışta bulundurmak istemedm.
kadın bu şekilde konuşma rahatlığını nerden buluyo? içime şüphe girdi ama eşimede belli edemiyorum...
canım ya o kadın çok rahat bi insan yada araları çok samimi eşinle. bide yani eşin nie ikide bir sevmedgni söylüyor. banane desene . tuaf geldi bana ama illa içinde bişe arama canım yoksa yuvanda mutsuz olursn sürekli acaba dersen ne kocana gülümseyerek bakarsın nede güzelce işe gönderirsin onu huzursuz olursunuz. icee gözlemle bakalım kadının davranışlarını. aynı iş yerindemi çalışıyo yanyana yani. mesela eşine haber vermeden git iş yerine erkenden seni beklemedigi bi zman git. bide o kadını evine davet edebilrsn ozman amacının ne oldugunu iyi anlarsın . konuşukca insanın ne oldugu anlaşılır. anladıgm kadarıyla pek diyologunz yok...bana da bi garip geldi yaaa anlamadımm. ben olsam okadının saçını başını yolmak isterdm :):) pek tekin biri dgil anlaşılan
dün yine gittim eşimin yanına o kadın gene geldi
diyalog aynen şöyle
kadın: nasılsın tatlım.?
ben:iyiyim siz?
kadın: bende iyiyim ?
kadın: bahadırla aran nasıl iyimisiniz iyi geçiniyo musun?
ben: cevap yok :/
kadın: dövüyüm mü onu ister misin ?
ben: gene cevap yok :/
Eşime döndüm baktım yüzü bembeyazdı onu hiç bu halde görmedim desem yeridir.
...
ilk önce destek olduğunu içn Allah sizden razı olsun...
o kadından hiç bi şekilde haz almadığımı söyledim. kadın zaten biraz oynak tipli
iş yerine kızı gelmiş eşimle konuşmuş liseye gidiyomuş onu öğrenmiş (artık sohbet mi ettiiler ne yaptılar bilmiyorum ama )
kadına cevap verdiğim taktrde eşimin bana sert çıkacağını tahmin ettm ve o anda onu küçültmek istemedim hani olgunlukla karşılamaya çalıştım.
kadın o kadar rahatki gözlemlediğim kadaryla olanı söyleym patronuyla birlikte köşeye geçip konuşuyorlar gülüşüyorlar hani bi bayann yapmaması gereken hareketlern hepsi var açıkcası.
kadının benm canımı sıkmaya çalıştığının farkına vardığım için tebessüm ettm yoksa o anda o kadını paralardım.
evliliğimiz 7 ay bile olmadı ama aşırı derecede tartştık o kendini kabul ettrmeye ççalıştı ben ona kabul ettrmeye sürekli bi çatışma oldu
olgun olmadığımı anlayışsız olduğumu çocuk gibi davrandığımı söyledi sürekli...(evlilik sürecinde olan şeyler)
o iş yernde yaklaşık 1 ay olcak çalışalı ve kadının yaşı büyük olduğundan dolayı eşime sürekli iş buyuruyomuş şunu yap bunu yap hadi çay getr durumuna bile girmiş.
patronn sevgilisi ya eşimde sokrana sokrana yapmış
........................................
kızlar cidden fikirlerinize ihtiyacım var gerçekten Allah razı olsun sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?