• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıklı oruca başladım

Kiloveremeyengenc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
5
2
86
25
19.12.2024
Merhaba bugün aralıklı oruca başladım. Yediklerimi yazmak istiyorum tabiki ufak kaçamaklar oldu malesef. İnşallah bir gün diyete alışabilirim..
13.00 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir
15.00 kivi ve çiğ kuruyemiş
18.00 meyhane pilavı 🙃ve bamya
18.30 2 kare dubai çikolatası ( yarın kaçamak yapmamaya özen göstereceğim )
Diyetisyensiz olduğu için çikolata hariç nerede yanlış yaptığımı bilmiyorum yanlışım varsa yazarsanız sevinirim benimle başlamak isteyenler varsa haydi hep birlikte yapalım☺️

Canınız çok isterse dubai çikolatası yerine bitter çikolata yiyin. Bir kareden fazla olmasın ama. Bol su ve spor da eklerseniz olacaktır.

Güncelleme: 2. Günüm çok fena diyeti bozdum benden olmaz arkadaşlar
Canım benim saatsel yanlış gidiyor gibisin ilk başlarda çok yorma kendini. İlk başlarda 5 te son öğün yapıp ilk öğününü sabah 9 da yapsan . Baktınki aç değilsin 10-11 e kadar ilk öğünü ertelersin. Mutlaka 2 adet yumurta ye. Sofradan aç kalkma tok kalk yavaş ye önce göz doysun. Öğlen gibi kahveni iç arkasından dilimlenmiş yeşil elma üstüne birazda tarcın at.yada bir avuç kuru yemiş olur . O zaman inan çok abur cuburda istemiyor canın. Ben daha önce 2 ayda kendimi aç bırakmadan 12 kilo vermiştim. Zaten o beslenme düzenin oturunca genelde hep aynı saate açlık çekiyorsun yani kiloyuda geri almıyorsun. Önemli olan doymak ve doğru besinler tercih etmek.Daha donra ne oldu dersen tüp bebek sürecim oldu hormon ilaçları hamilelik günde 5 adet hormon ilaçları akabinde bebeğimi kaybettim kürtaj depresyon derken 94 ü gördüm. Kendimi kafamı topladım odama kapatmıştım kendimi. Dedim bu kafyla olmaz kendine gel tekrardan eski neşemi kazanmak istedim.Rahat uyumak istedim günde bir saat yürümeye karar verdim temiz havada sakin bir parkta. İyide geldi kafamı yastığa koyunca rahatça uyumaya başladım sonra kendimi iyi hissettim ve kilolardan kurtulmaya karar verdim.11.12.2023 te bende aralıklı oruca başladım. Diyordum veremem çok hormon içtim önceki kadar kolay olmayacak vücudum çok yıprandı çünkü ama dün tartıldım aç karna 91 kilo 700 gr çıktım ben farkında bile değili . Hergün yürüyorum. Evde hareket yapıyorum dışarda yürüyemezsen hava yağmurlu ise evde olduğum yerde sevdiğim bir program dizi açıp yürüyorum. Oynamak çok iyi geliyor ve çok kalori harcamanı sağlıyor. Umudunu kaybetme diye anlattım . Pazar günleri bende bozuyorum esnek davranıyorum. Eşim evde olduğu için açlık sürem kısa oluyor

Back
X