- 28 Eylül 2024
- 441
- 102
- 18
- 25
- Konu Sahibi denizadamasal
- #8.361
Kızlar bu ay aranızda çatlatma iğnesi vurulan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk gün açık pembe sonra kahverengi geldi peçeteye sadece geliyorduPeki yerleşme kanaması nasıldı? Dün 19. Günümde kahveye yakın kirli bir akıntı gördüm günlük pedimde
yani daha çok erken ne gerek var git sonra gel diyor ama bişey varmı yokmu erken öğrenip tedavisine başlamakti bizdeki maksattaYa kiyamam resmen travma olusturdu dr.lar. birsey derlerse hocam neden kızıyorsunuz sorularımı kime sorup bilgi alacagim bende sonucta anne olmak istiyorum beni anlarsınız diye düşündüm de. Kizmaya haklari yok ki
Sen hamilemiydin sanki öyle hatırlıyorum arkadaşımBende farkettim tek bende mi oldu acaba dedimçok güzel olmuş ama
Evet canım hamileyim 2 aylıkSen hamilemiydin sanki öyle hatırlıyorum arkadaşım
Canm seni de çok darlıyorum hakkını helal et ben sana attığım testi yumurtlama kabule edersem eğer yumurtlama görünce üç gün birliktelik deniliyor ya hani bugünde mi denemeliyim ? Uygulamada bugünü de değerlendirmem gerektiği yazıyor da ?Evet canım hamileyim 2 aylık
Evet canım hamileyim 2 aylıkSen hamilemiydin sanki öyle hatırlıyorum arkadaşım
Helal olsun kuzum ne darlamasıCanm seni de çok darlıyorum hakkını helal et ben sana attığım testi yumurtlama kabule edersem eğer yumurtlama görünce üç gün birliktelik deniliyor ya hani bugünde mi denemeliyim ? Uygulamada bugünü de değerlendirmem gerektiği yazıyor da ?
Şöyle var bi de ışıklı hali. Ben görmek istediğim için öyle geliyor galiba gözükse kızlar da yazardı çünküBana da flaşla ceker msn bi. Ay güncelleme gelmiş programı yukledım tam da bugün süper olmus
Canm testin nerede ben de merk ettmCanm seni de çok darlıyorum hakkını helal et ben sana attığım testi yumurtlama kabule edersem eğer yumurtlama görünce üç gün birliktelik deniliyor ya hani bugünde mi denemeliyim ? Uygulamada bugünü de değerlendirmem gerektiği yazıyor da ?
O günü yumurtlama kabul edersek eğer bugün üçüncü gün canm testlerde en koyu gün o gündü birazdan yine yapacağım ovulasyon testi bakalım nasıl çıkacakEvet canım hamileyim 2 aylık
Helal olsun kuzum ne darlaması
3 gün diyorlar ama tutan 1 gecede de tutuyor canım o tamamen nasip ama sen için rahat etsin niye yapmadım dememek için 3 gün ilişki olsun bugün üçünçü gün mü öyleyse bugün'de olsun testler ne alemde yapıyor musun
2 ben de görüyorum ama nedenŞöyle var bi de ışıklı hali. Ben görmek istediğim için öyle geliyor galiba gözükse kızlar da yazardı çünkü
Anladım canım bugünde olsun bakalım inşallah herşey gönlünce olsun güzel haberlerini alalım yap bakalım nasıl çıkacakO günü yumurtlama kabul edersek eğer bugün üçüncü gün canm testlerde en koyu gün o gündü birazdan yine yapacağım ovulasyon testi bakalım nasıl çıkacak
İkimiz görüyoruz sadece acaba görmeyi çok istediğimizden gözlerimiz bizimle oynuyor mu2 ben de görüyorum ama neden
Canm pik değil evet ama o kadar sancım oldu ki regl gibi akıntı fln hepsini yaşadım testte birden bire koyu olup sonra bu kadar silikleşince dedm heralde o gün yumurtlama oldu çok kafam karışık açıkçasıCanm testin nerede ben de merk ettm
Amin canm inşallah çok sağol yaparsam atarım canm burayaAnladım canım bugünde olsun bakalım inşallah herşey gönlünce olsun güzel haberlerini alalım yap bakalım nasıl çıkacak
Canım çok aşırı silik bir çizgi var sankiKuzum şimdi tekrar yaptım bir şey yok. Galiba yine ve yeniden test hatalı Mevsimm34
Eki Görüntüle 3530465
Eki Görüntüle 3530466
Bende pembe gelmedi çok açık kahve akıntı gibi olmuş WC de fark ettim bir daha gelmedi sanırım adet öncesi lekelenme ama adete 5 gün önce geldiİlk gün açık pembe sonra kahverengi geldi peçeteye sadece geliyordu
yani daha çok erken ne gerek var git sonra gel diyor ama bişey varmı yokmu erken öğrenip tedavisine başlamakti bizdeki maksatta
Canım bende görüyorum iki gün ara ver istersen testi yenile için rahat olsunİkimiz görüyoruz sadece acaba görmeyi çok istediğimizden gözlerimiz bizimle oynuyor mu
Evde 3 tane test kalmıştı 2 günde bitirdim yenileri pazartesi gelir. Yarın dayanamayıp eczaneden kaset test alırım belki kendimi tutamıyorum test konusundaCanım bende görüyorum iki gün ara ver istersen testi yenile için rahat olsun
Ya kuzum benim çok teşekkür ederim. Allah razı olsun inşallah minik mucizemize kavusuruz bir an önce. Allahım bekletmez inşallah saglikla gelir bu defa en kisa zamanda insallah hersey yolunda ilerler bekledigim müjdeyi alırız çok dikkat et kendine bebise de iyi bak annesiAllah'ın izniye her şey yoluna girecek, daha iyi olacaksın. Vücudun hazır olduğunda minik bir mucizeye karşılaşacaksın yine. Rabbim tez vakitte en güzel şekilde sana ve bekleyen herkese nasip etsin güzel haber almayı. Sürecinizi kolaylaştırsın İnşallah.
Gönlünü ferah tut, kendine iyi bak. Sen iyi olduğunda o sana gelecek yine Hep duamda olacaksın.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin, güzel sözlerin için. İyi ki varsın.
Ben de sana kocaman sarılıyorum canım