• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Peki yerleşme kanaması nasıldı? Dün 19. Günümde kahveye yakın kirli bir akıntı gördüm günlük pedimde
İlk gün açık pembe sonra kahverengi geldi peçeteye sadece geliyordu
Ya kiyamam resmen travma olusturdu dr.lar. birsey derlerse hocam neden kızıyorsunuz sorularımı kime sorup bilgi alacagim bende sonucta anne olmak istiyorum beni anlarsınız diye düşündüm de. Kizmaya haklari yok ki
yani daha çok erken ne gerek var git sonra gel diyor ama bişey varmı yokmu erken öğrenip tedavisine başlamakti bizdeki maksatta

Sen hamilemiydin sanki öyle hatırlıyorum arkadaşım
Evet canım hamileyim 2 aylık
Canm seni de çok darlıyorum hakkını helal et ben sana attığım testi yumurtlama kabule edersem eğer yumurtlama görünce üç gün birliktelik deniliyor ya hani bugünde mi denemeliyim ? Uygulamada bugünü de değerlendirmem gerektiği yazıyor da ?
Helal olsun kuzum ne darlaması 🥰
3 gün diyorlar ama tutan 1 gecede de tutuyor canım o tamamen nasip ama sen için rahat etsin niye yapmadım dememek için 3 gün ilişki olsun bugün üçünçü gün mü öyleyse bugün'de olsun testler ne alemde yapıyor musun

Bana da flaşla ceker msn bi. Ay güncelleme gelmiş programı yukledım tam da bugün süper olmus
Şöyle var bi de ışıklı hali. Ben görmek istediğim için öyle geliyor galiba gözükse kızlar da yazardı çünkü

Eklentiler

• IMG_20250102_194808.jpg
    IMG_20250102_194808.jpg
    158,2 KB · Görüntüleme: 38
Canm seni de çok darlıyorum hakkını helal et ben sana attığım testi yumurtlama kabule edersem eğer yumurtlama görünce üç gün birliktelik deniliyor ya hani bugünde mi denemeliyim ? Uygulamada bugünü de değerlendirmem gerektiği yazıyor da ?
Canm testin nerede ben de merk ettm

Evet canım hamileyim 2 aylık

Helal olsun kuzum ne darlaması 🥰
3 gün diyorlar ama tutan 1 gecede de tutuyor canım o tamamen nasip ama sen için rahat etsin niye yapmadım dememek için 3 gün ilişki olsun bugün üçünçü gün mü öyleyse bugün'de olsun testler ne alemde yapıyor musun
O günü yumurtlama kabul edersek eğer bugün üçüncü gün canm testlerde en koyu gün o gündü birazdan yine yapacağım ovulasyon testi bakalım nasıl çıkacak 🥰🤷

O günü yumurtlama kabul edersek eğer bugün üçüncü gün canm testlerde en koyu gün o gündü birazdan yine yapacağım ovulasyon testi bakalım nasıl çıkacak 🥰🤷
Anladım canım bugünde olsun bakalım inşallah herşey gönlünce olsun güzel haberlerini alalım 🥰yap bakalım nasıl çıkacak

Canm testin nerede ben de merk ettm
Canm pik değil evet ama o kadar sancım oldu ki regl gibi akıntı fln hepsini yaşadım testte birden bire koyu olup sonra bu kadar silikleşince dedm heralde o gün yumurtlama oldu 🤷 çok kafam karışık açıkçası

Eklentiler

• 1000059866.jpg
    1000059866.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 32
İlk gün açık pembe sonra kahverengi geldi peçeteye sadece geliyordu

yani daha çok erken ne gerek var git sonra gel diyor ama bişey varmı yokmu erken öğrenip tedavisine başlamakti bizdeki maksatta
Bende pembe gelmedi çok açık kahve akıntı gibi olmuş WC de fark ettim bir daha gelmedi sanırım adet öncesi lekelenme ama adete 5 gün önce geldi

Allah'ın izniye her şey yoluna girecek, daha iyi olacaksın. Vücudun hazır olduğunda minik bir mucizeye karşılaşacaksın yine. Rabbim tez vakitte en güzel şekilde sana ve bekleyen herkese nasip etsin güzel haber almayı. Sürecinizi kolaylaştırsın İnşallah. ☺️🙏🏻
Gönlünü ferah tut, kendine iyi bak. Sen iyi olduğunda o sana gelecek yine 🥹🌸 Hep duamda olacaksın.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin, güzel sözlerin için. İyi ki varsın. ☺️🥰🤍
Ben de sana kocaman sarılıyorum canım 🌸
Ya kuzum benim çok teşekkür ederim. Allah razı olsun 🥰🙏 inşallah minik mucizemize kavusuruz bir an önce. Allahım bekletmez inşallah saglikla gelir bu defa en kisa zamanda 🙏 insallah hersey yolunda ilerler bekledigim müjdeyi alırız 🙏 çok dikkat et kendine bebise de iyi bak annesi 🥲🌸

Back
X