• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Değerlendirsem ne olacak yaş 41 😂😂
41de niye olmasın ki. Hamile kalamayacak olsak Allah niye 55 yaşında menopoza girecek şekilde yaratsın bizi. O zamana kadar umut var😄 benim çevremde hep var 40lı yaşlarda hamile kalıp sağlıklı bi şekilde doğum yapanlar. Hiç öyle olumsuz düşünme.nerden baksan 13-14 senen var kız o sürede kaç çocuk yapılır öyle bak olaya 😅

Kız 10 gün önce anca yumurtlama oluyor zaten ne testi 😂
Ciddi anlamda ilk ay diyebiliriz denemede.. 2 ay öncesi sadece takvime bakarak bir tek yumurtlama günü ilişki olmuştu. Bu ay adet bitiminden 14. Güne kadar 1 boş 1 dolu değerlendirdik 😁😁
Ay aynı ben de öyle yaptım. Çok heyecanlandım senin adına. Mutlu haberi verirsin inşallah. Canının çektiği bişey var mı. Bariz aşerme gibi değil de ben mesela aşırı tuzlu yemek yemeye başlamıştım. Onun gibi

Kızlar yaşa laf gelmişken kaç yaşındasınız 💓 ben 33. Fakat herkes 23 der minyonum göstermiyorum. Gerçekten bak 😌😂😂😂

Merhaba bende 23 aralık adet oldum
5. Gün fameraya basladım sabah aksam olmak uzere gunde 2 adet kullandım
Sizlerde de varmı fameray ıle yum takıbı yaptıran
ben letu ile takipteyim canımim femera ile aynı ilaç 22 aralık sat benimde ben 3. gün başladım salı günü çatlama iğnesi oldum

Kızlar gece 4 te yapmıştım test can sıkıntısından hala bakıp duruyorum fotolarına testin kendisini sinirlenip çöpe attım 😂 hiç mi gölge yok ya tertemiz dimi

Eklentiler

• IMG_20250102_032521.jpg
    IMG_20250102_032521.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20250102_054919.jpg
    IMG_20250102_054919.jpg
    159,2 KB · Görüntüleme: 22
Bu akşam manav yolu gözüktü o zaman. Test kullanmıyorum ama akıntıyla takvim uyumlu gidiyor. Yarından sonra ben de havuççuyum 😁😁😁
Hahahha benm de dün tarator yedim 1tane kalmıs bugun alacagm kızımı okuldan alırken untmamam lazm. Kaynvalıdecgm bizde ya dedi kızım napcn onu. Gözümde bir bulanklk var gibiydi bu ara. Randevu da aldım göze. Dedim göze faydalı ya hahhaha😂

Vallahi bak hahahahahah kızlar Meryem suresi okudum Rabbim nasip etsin çok istedim cok bu ay nedense. Sızlere de dua ettim😭❤️
Canim benim inşallah umutlarimiz hayallerimiz gercek olsun. Isteyip olmadikca daha fazla istiyor insan. Insallah bir an önce bebis haberlerimizi veririz birbirimize 🙏 hepimize hamilelik ve saglikla bebeklerimizi kucagimiza almak nasip olsun 🙏

Canim benim inşallah umutlarimiz hayallerimiz gercek olsun. Isteyip olmadikca daha fazla istiyor insan. Insallah bir an önce bebis haberlerimizi veririz birbirimize 🙏 hepimize hamilelik ve saglikla bebeklerimizi kucagimiza almak nasip olsun 🙏
Belki bir mucize gibi olabilir ama bu ay hepimiz hamile kalırsak o kadar mutlu olacağız ki yani gerçekten burada pozıtfleri gördükçe mutlu oluyorum her ay Yeni Bir Umut demiştik ya gerçekten Allah insanın içine veriyor O umutları. Rabbim yüzümüzü güldürsün Sen ne durumdasın kanama falan

Back
X