• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar benim bata 3 gün kaldı. 2 gündür göğüslerimdeki ağrı sızı sancı adını tam koyamıyorum inanılmaz arttı dokununca bile acıyor. Adete yakın geçerdi bu ağrı ve bu kadar olmazdı. Ümitlenmek istemiyorum ama kızlarımdaki belirtileri de hiç hatırlamıyorum ufak olan 10 yasında 😀 göğüslerde her zamankinden fazla mı ağrı oluyordu?
Ben gebeliğimde ağrıyı farketmiştim. Afedersiniz sütyeni çıkarınca ağırlıktan ağrıyordu ve halkaları büyümüştü. Kararma değil de genişlemişti.

Ben denediğimiz ilk ay 10 gün önceden test yapmaya başlamıştım 😅 şimdi 5 güne kadar düşürdüm çok şükür 🫣 sen ne kadardır deniyordun
Kız 10 gün önce anca yumurtlama oluyor zaten ne testi 😂
Ciddi anlamda ilk ay diyebiliriz denemede.. 2 ay öncesi sadece takvime bakarak bir tek yumurtlama günü ilişki olmuştu. Bu ay adet bitiminden 14. Güne kadar 1 boş 1 dolu değerlendirdik 😁😁

Kız 10 gün önce anca yumurtlama oluyor zaten ne testi 😂
Ciddi anlamda ilk ay diyebiliriz denemede.. 2 ay öncesi sadece takvime bakarak bir tek yumurtlama günü ilişki olmuştu. Bu ay adet bitiminden 14. Güne kadar 1 boş 1 dolu değerlendirdik 😁😁
İnşallah tutmuştur 🌸 ben hiç o kadar düzenli değerlendiremedim 😅

Back
X