- 20 Eylül 2023
- 118
- 40
- 18
- 23
- Konu Sahibi denizadamasal
- #8.221
Ederim ama bugün çıkmaz canım sanmıyorumİnşallah pozitiftir bizi de haberdar et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ederim ama bugün çıkmaz canım sanmıyorumİnşallah pozitiftir bizi de haberdar et
Hayırlı olsun canım kaç çıktı betan reglin kaç gün geçtiVerdim doktor daha çok yeni dedi
Acilde vereceksen 2 saat içinde çıkıyorEderim ama bugün çıkmaz canım sanmıyorum
O zaman gecikmeyi görüp yapmak daha mantıklıAmenna kesilmez tabi ama korkuyorum test yapmaya
ben havuç her sabah yiyordum. çatlama geçse de yesem mi kiKızlar yeni yumurtlayanlar özellikle havuç tutunmaya yardımcı. Her gün 1 tane sıkıp içiyorum bennn
Aynen 1 hafta daha beklemek lazım dayanabilirsemO zaman gecikmeyi görüp yapmak daha mantıklı
Bana testte negatifi görüp regle hazırlanmak daha iyi geliyor. Birden regl olunca daha çok üzülüyorumAynen 1 hafta daha beklemek lazım dayanabilirsem
Bende o yüzden tam gününde yapmayı düşünüyorumBana testte negatifi görüp regle hazırlanmak daha iyi geliyor. Birden regl olunca daha çok üzülüyorum
Canım hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahİnşallah Allah en kısa zamanda burdaki herkese yaşatsın bu sevinci
1 hafta baya uzunAynen 1 hafta daha beklemek lazım dayanabilirsem
Evet ama 3 gün var zaten bata 2-3 günde şaşma koyuyorum1 hafta baya uzun
Ayyy hiç güleceğim yoktu test yapmak bende de fobi gibi olduBana testte negatifi görüp regle hazırlanmak daha iyi geliyor. Birden regl olunca daha çok üzülüyorum
Veriyorum canım 2 saate çıkar dedi doktorAcilde vereceksen 2 saat içinde çıkıyor
Ovulasyonla takip etmiyorsunuz sanırım , benim o yüzden tam tutuyorEvet ama 3 gün var zaten bata 2-3 günde şaşma koyuyorum
Ben denediğimiz ilk ay 10 gün önceden test yapmaya başlamıştım şimdi 5 güne kadar düşürdüm çok şükür sen ne kadardır deniyordunAyyy hiç güleceğim yoktu test yapmak bende de fobi gibi oldu
Ben gebeliğimde ağrıyı farketmiştim. Afedersiniz sütyeni çıkarınca ağırlıktan ağrıyordu ve halkaları büyümüştü. Kararma değil de genişlemişti.Kızlar benim bata 3 gün kaldı. 2 gündür göğüslerimdeki ağrı sızı sancı adını tam koyamıyorum inanılmaz arttı dokununca bile acıyor. Adete yakın geçerdi bu ağrı ve bu kadar olmazdı. Ümitlenmek istemiyorum ama kızlarımdaki belirtileri de hiç hatırlamıyorum ufak olan 10 yasında göğüslerde her zamankinden fazla mı ağrı oluyordu?
Kız 10 gün önce anca yumurtlama oluyor zaten ne testiBen denediğimiz ilk ay 10 gün önceden test yapmaya başlamıştım şimdi 5 güne kadar düşürdüm çok şükür sen ne kadardır deniyordun
Öyle bir ağırlık yok ama inanılmaz ağrıyo dokunamıyorum bileBen gebeliğimde ağrıyı farketmiştim. Afedersiniz sütyeni çıkarınca ağırlıktan ağrıyordu ve halkaları büyümüştü. Kararma değil de genişlemişti.
İnşallah tutmuştur ben hiç o kadar düzenli değerlendiremedimKız 10 gün önce anca yumurtlama oluyor zaten ne testi
Ciddi anlamda ilk ay diyebiliriz denemede.. 2 ay öncesi sadece takvime bakarak bir tek yumurtlama günü ilişki olmuştu. Bu ay adet bitiminden 14. Güne kadar 1 boş 1 dolu değerlendirdik
Değerlendirsem ne olacak yaş 41İnşallah tutmuştur ben hiç o kadar düzenli değerlendiremedim