Ayyyy maşallah herkes pozitif inşallah benim de yarın test sonucum böyle yüksek değerde olur. Bol dua edinnnBen de 24 aralik transferiyim bugun 11. Gun, beta degerim 388. Buradaki tum guzel kadinlara dua ediyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık ayı transfer olacaklar ? :)
- Konu Sahibi vurall
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Mart 2024
- 74
- 38
- 3
- 33
E test yapmadın mı17 aralık
Yaptım bende var gebelik sizlerin kan sonuçlarınızı merak ettim o yüzden soruyorum bende 3 kere kan verdim ama dr daha muayene olmaya gitmedim perşembe gidecem Allah nasip ederseE test yapmadın mı
- 25 Mart 2024
- 74
- 38
- 3
- 33
Ha tmm canim anlamadım ilk mesajda pardon canimbendede var gibi ama yarın normal test günüm ancak yarın emin olabilirimi ben tranfer hariç 4 gün kan verdim 10.1 çıktı 7 günde 41.1 çıktı yani ben çok erken verdim ilk denemelerde hep günümü beklemiştim bunda nedense bekliyemedimYaptım bende var gebelik sizlerin kan sonuçlarınızı merak ettim o yüzden soruyorum bende 3 kere kan verdim ama dr daha muayene olmaya gitmedim perşembe gidecem Allah nasip ederse
- 25 Mart 2024
- 74
- 38
- 3
- 33
Çok seviniyorum böyle pozitif olanları görünce hayırlı olsun canımYaptım bende var gebelik sizlerin kan sonuçlarınızı merak ettim o yüzden soruyorum bende 3 kere kan verdim ama dr daha muayene olmaya gitmedim perşembe gidecem Allah nasip ederse
Ya benim 11 gün verdim 277 çıktı 14 gün 700 çıkmıştıHa tmm canim anlamadım ilk mesajda pardon canimbendede var gibi ama yarın normal test günüm ancak yarın emin olabilirimi ben tranfer hariç 4 gün kan verdim 10.1 çıktı 7 günde 41.1 çıktı yani ben çok erken verdim ilk denemelerde hep günümü beklemiştim bunda nedense bekliyemedim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede sağlık bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsinÇok seviniyorum böyle pozitif olanları görünce hayırlı olsun canım
- 23 Ekim 2024
- 200
- 110
- 18
- 27
Siz bu gün verdiniz mi kan tekrar?Ha tmm canim anlamadım ilk mesajda pardon canimbendede var gibi ama yarın normal test günüm ancak yarın emin olabilirimi ben tranfer hariç 4 gün kan verdim 10.1 çıktı 7 günde 41.1 çıktı yani ben çok erken verdim ilk denemelerde hep günümü beklemiştim bunda nedense bekliyemedim
- 23 Ekim 2024
- 200
- 110
- 18
- 27
Çıktımı sonuçlarınızAyyyy maşallah herkes pozitif inşallah benim de yarın test sonucum böyle yüksek değerde olur. Bol dua edinnn
Yok gece yazdığım için yarın dedim. Yani pazartesi test vericem sabah. Merak edip cuma günü de verdim ama sağlık ocağında doktor pazartesi çıkar dedi boşu boşuna kan vermiş oldum yani yarın 2 test birden ogrenicemÇıktımı sonuçlarınız
- 25 Mart 2024
- 74
- 38
- 3
- 33
Yok canım vermedim yarın verecem zaten vermem gereken günde yarın aslında 11. Günüm yaniSiz bu gün verdiniz mi kan tekrar?
- 23 Ekim 2024
- 200
- 110
- 18
- 27
Yok gece yazdığım için yarın dedim. Yani pazartesi test vericem sabah. Merak edip cuma günü de verdim ama sağlık ocağında doktor pazartesi çıkar dedi boşu boşuna kan vermiş oldum yani yarın 2 test birden ogrenicem
Hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyorumYok canım vermedim yarın verecem zaten vermem gereken günde yarın aslında 11. Günüm yani
Kızlar cuma günü yaptigim sonuç şimdi çıktı 99.9Hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyorum
Yok canım vermedim yarın verecem zaten vermem gereken günde yarın aslında 11. Günüm yani
Gözün aydın canım hayırlı olsunKızlar cuma günü yaptigim sonuç şimdi çıktı 99.9
- 22 Ekim 2024
- 20
- 13
- 3
Allah kucağına sağlıkla aldırtsın senin adına çok sevindim. İnşallah ben dahil bekleyen tüm kadınlar böyle güzel haberi alırızKızlar cuma günü yaptigim sonuç şimdi çıktı 99.9
Gözün aydın canım hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim kızlar gerçekten bu grupta sanırım atlamadiysam kim test yaptıysa pozitif geldi. Rabbim hasretiyle hak eden herkese nasip etsin. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağa alırız. Herkes dualarımdaAllah kucağına sağlıkla aldırtsın senin adına çok sevindim. İnşallah ben dahil bekleyen tüm kadınlar böyle güzel haberi alırız
- 19 Aralık 2024
- 8
- 1
- 1
- 25
- 23 Ekim 2024
- 200
- 110
- 18
- 27
Çok sevindim sağlıklı artsın İnşallahKızlar cuma günü yaptigim sonuç şimdi çıktı 99.9
İnşallah canım hepimizin artsın sağlıkla gelsinlerÇok sevindim sağlıklı artsın İnşallah
- 25 Mart 2024
- 74
- 38
- 3
- 33
Kız ben ne dedim bu gruptaki herkes pozitif olacakmış gibi hissediyorum demedim miÇok teşekkür ederim kızlar gerçekten bu grupta sanırım atlamadiysam kim test yaptıysa pozitif geldi. Rabbim hasretiyle hak eden herkese nasip etsin. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağa alırız. Herkes dualarımda