• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı transfer olacaklar ? :)

Yaptım bende var gebelik sizlerin kan sonuçlarınızı merak ettim o yüzden soruyorum bende 3 kere kan verdim ama dr daha muayene olmaya gitmedim perşembe gidecem Allah nasip ederse
Ha tmm canim anlamadım ilk mesajda pardon canim🌸🌸🥰bendede var gibi ama yarın normal test günüm ancak yarın emin olabilirimi ben tranfer hariç 4 gün kan verdim 10.1 çıktı 7 günde 41.1 çıktı yani ben çok erken verdim ilk denemelerde hep günümü beklemiştim bunda nedense bekliyemedim😄

Yaptım bende var gebelik sizlerin kan sonuçlarınızı merak ettim o yüzden soruyorum bende 3 kere kan verdim ama dr daha muayene olmaya gitmedim perşembe gidecem Allah nasip ederse
Çok seviniyorum böyle pozitif olanları görünce hayırlı olsun canım 🌸🌸

Ha tmm canim anlamadım ilk mesajda pardon canim🌸🌸🥰bendede var gibi ama yarın normal test günüm ancak yarın emin olabilirimi ben tranfer hariç 4 gün kan verdim 10.1 çıktı 7 günde 41.1 çıktı yani ben çok erken verdim ilk denemelerde hep günümü beklemiştim bunda nedense bekliyemedim😄
Ya benim 11 gün verdim 277 çıktı 14 gün 700 çıkmıştı

Siz bu gün verdiniz mi kan tekrar? 😊

Çıktımı sonuçlarınız 😊
Yok gece yazdığım için yarın dedim. Yani pazartesi test vericem sabah. Merak edip cuma günü de verdim ama sağlık ocağında doktor pazartesi çıkar dedi 😄 boşu boşuna kan vermiş oldum yani yarın 2 test birden ogrenicem

Yok gece yazdığım için yarın dedim. Yani pazartesi test vericem sabah. Merak edip cuma günü de verdim ama sağlık ocağında doktor pazartesi çıkar dedi 😄 boşu boşuna kan vermiş oldum yani yarın 2 test birden ogrenicem

Yok canım vermedim yarın verecem zaten vermem gereken günde yarın aslında 11. Günüm yani
Hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyorum 😍

Gözün aydın canım hayırlı olsun ♥️
Allah kucağına sağlıkla aldırtsın ❤️ senin adına çok sevindim. İnşallah ben dahil bekleyen tüm kadınlar böyle güzel haberi alırız
Çok teşekkür ederim kızlar gerçekten bu grupta sanırım atlamadiysam kim test yaptıysa pozitif geldi. Rabbim hasretiyle hak eden herkese nasip etsin. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağa alırız. Herkes dualarımda ❤️

Merhaba ben 25 aralık da transfer oldum 4. Gün embriyosu ve 7. Gün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan tahlili verdim değerim 20,79 9. Gün tekrar verdim 88,06 11. Gün de 223,2 çıktı sizce bu değer iyi mi

Çok teşekkür ederim kızlar gerçekten bu grupta sanırım atlamadiysam kim test yaptıysa pozitif geldi. Rabbim hasretiyle hak eden herkese nasip etsin. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağa alırız. Herkes dualarımda ❤️
Kız ben ne dedim bu gruptaki herkes pozitif olacakmış gibi hissediyorum demedim mi 😅🥰🌸🌸🤲

Back
X