• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Kızlar bende bu sabah uyandım baya hissettim bir akındı geldim göğüslerimde baya şiş az da olsa ağrı var bunlar ilk belirtilerim şuan ama tabi adetten de olabilir geçen ay iğnenin 17.günü adet olmuştum bu ay inşallah olmam ama pek de umudum yok

Kızlar bende bu sabah uyandım baya hissettim bir akındı geldim göğüslerimde baya şiş az da olsa ağrı var bunlar ilk belirtilerim şuan ama tabi adetten de olabilir geçen ay iğnenin 17.günü adet olmuştum bu ay inşallah olmam ama pek de umudum yok
Bende bu sabah akıntım var bir kaç gündür de oluyordu
Biraz gecikirim kan vercem 3 gün falan
Sende 21 inde iğneyi vurulmuştun

Ya birsey sorcam prodoctor erken gebelik testi kuruma çizgisi yapmaz değil mi 13. Gün test yapmıştım ya çok çok silik ışığa tutunca baya gözüken bir çizgi var o günde vardı bugün daha net
Onun için pek güvenilir değil diyorlar başka farklı testlerde dene

Aynen pek güvenilir değil pozitif olup kan testi negatif olan çok o yüzden testten uzak Kalmak

İğne dahil 14. Gün
İğne günü genelde saymazlar 13.gün bugün ilk iğnenmiydi ? Adet olana kadar yolu var inşallah gebesindir burda 16.günde pozitif olanı gördüm benimde bugün 10.gün testler negatiflesti iğne etkisi geçti bakalım inşallah koyulaşma görürüm ama pek umudum yok kendim için

Back
X