• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Hiç duymadım onu :)
Yani ebelerin yaptığı bişey bu bizim orda çoğu kişi bununla hamile kaldı hatta bende klomen kullanırken bunu yaptırdım beline ve kasık bölgesine yakı yapıştırıyorlar ondan önce rahmin ters mi düz mü yumurtalarına giden yollar atıyor mu atmıyor mu ona bakıyorlar sonra karnını çekip sabun sarıyorlar yani başka yörelerde de bunu çok duydum yapan da çoktu Meryem ana otu da çok etkili diyorlar

Yani ebelerin yaptığı bişey bu bizim orda çoğu kişi bununla hamile kaldı hatta bende klomen kullanırken bunu yaptırdım beline ve kasık bölgesine yakı yapıştırıyorlar ondan önce rahmin ters mi düz mü yumurtalarına giden yollar atıyor mu atmıyor mu ona bakıyorlar sonra karnını çekip sabun sarıyorlar yani başka yörelerde de bunu çok duydum yapan da çoktu Meryem ana otu da çok etkili diyorlar
Yakıyı yapan burda okumuştum ama çok yaygın değil sanırım :) bugün ikinci kez ilaç tedavisine başladım bakalım nasip. İlkten çok umutlanmıştım ikincide pekte umudum yok ama allah büyük♥️🤲🏻

Hiç bilmiyorum onu çok değişik bir doktora denk geldim hamile değilsin negatif dedi peki kaç çıktı hocam dedim negatif işte e nabızdan bakarsın dedi
Ya seninle aynı kaderi yaşamışız gerçekten. Negatif olmasına sen gibi ben de çok üzüldüm. 14. Günümde bariz çizgi vardı akşamına test vermiştim bir türlü e nabıza düşmedi sonra eşim gitti onunda yüzüne direkt negatif demişlerdi. İkimizde şoku hala atlatamadık çok üzücü gerçekten. Yazdıklarını okurken kendi halim aklıma geldi.. inşallah olur yine dua edelim hepimiz birbirimize♥️♥️♥️

Ya seninle aynı kaderi yaşamışız gerçekten. Negatif olmasına sen gibi ben de çok üzüldüm. 14. Günümde bariz çizgi vardı akşamına test vermiştim bir türlü e nabıza düşmedi sonra eşim gitti onunda yüzüne direkt negatif demişlerdi. İkimizde şoku hala atlatamadık çok üzücü gerçekten. Yazdıklarını okurken kendi halim aklıma geldi.. inşallah olur yine dua edelim hepimiz birbirimize♥️♥️♥️
Aaa seninde mi böyle olmuştu? Bu nasıl olabiliyor ya şaka gibi gerçekten gebelik testi firmalarına dava açsak kazanırız heralde insanların hayalleriyle oynuyorlar resmen testi yapıp pozitif görünce hüngür hüngür ağladım mutluluktan salak gibi

Back
X