Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar
- Konu Sahibi FatMahmut
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Kasım 2018
- 104
- 135
- 33
- 37
Kimse yok mu yahuuu
merhaba ben aşılama yaptım olmadı malesef dün regl oldum aralık ayı için ankara başkent hastanesini düşünüyorum hulusi bülent zeyneloğlu lu çok övüyorlar bugün aradım bilgi almak için cevap veren olmadı fiyatları hakkında bilginiz var mıArkadaslar Merhabalar Aralık ayında tup bebek yapacak olanlar varmi ben ankara baskent hastanesinde yaptıracagim
- 1 Mart 2016
- 1.209
- 1.706
- 133
- 28
Merhaba yeni gördüm konuyu. Benimde yakın zamanda belli oldu aslında ben de aralık adetimde tahminim 12 aralıkta başlar tüp bebek yaptıracağım. Bakalım hayırlısı şimdiden heyecan bastı o ayrı tabi
Aynen canm hayrlisi olsun hakkımızda dana tavsiyem tedaviden once birsz takviye ve düzenli Beslen
Takviye derken neler mesela.Aynen canm hayrlisi olsun hakkımızda dana tavsiyem tedaviden once birsz takviye ve düzenli Beslen
- 15 Ocak 2018
- 799
- 828
- 53
benim ekimde ilk denemem oldu ama yumurtalarim buyumedi ve tedavi iptal oldu bu ikinci denemem.olacak ama nasip olursa ilk transfer olcakHerkesin ilk denememi merak ettim daha önce deneyen varmı bende ankaradayım bu arada
Ay inşallah bu ay bol bol yumurtaların olur benim 3. Deneme hatta arada aldığım dondurulmuşlarıda sayarsak 4. Deneme hayırlısı bakalımbenim ekimde ilk denemem oldu ama yumurtalarim buyumedi ve tedavi iptal oldu bu ikinci denemem.olacak ama nasip olursa ilk transfer olcak
- 15 Ocak 2018
- 799
- 828
- 53
insallahh canim ya insallahh seninde bu son denemen olur allah yuzunu guldursun rabbim kimsenin emegini bosa cikartmasin insallahh senin bu 3 denemede hep negatif mi oldu bu arada yas kac kac yildir deniyorsunAy inşallah bu ay bol bol yumurtaların olur benim 3. Deneme hatta arada aldığım dondurulmuşlarıda sayarsak 4. Deneme hayırlısı bakalım
- 1 Mart 2016
- 1.209
- 1.706
- 133
- 28
Herkesin ilk denememi merak ettim daha önce deneyen varmı bende ankaradayım bu arada
Benim.ilk.deneme olacak ankara baskent hastanesinde yapacağı tedavimi hayrlisi şimdiden heyacnliym
- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
Hosbuldum canimmHosgeldin canmmm :)
Benim 6. DenemeHerkesin ilk denememi merak ettim daha önce deneyen varmı bende ankaradayım bu arada
- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
Karsilasirmiyiz ki hastanede acabaa :)Benim.ilk.deneme olacak ankara baskent hastanesinde yapacağı tedavimi hayrlisi şimdiden heyacnliym
- 1 Mart 2016
- 1.209
- 1.706
- 133
- 28
Karsilasirmiyiz ki hastanede acabaa :)
Keskeeee :) göğsen hocadasin demi
- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
Evet cnm bakarsin ayni gun transfer oluruzzKeskeeee :) göğsen hocadasin demi