• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Kimse yok mu yahuuu :işsiz:
Arkadaslar Merhabalar Aralık ayında tup bebek yapacak olanlar varmi ben ankara baskent hastanesinde yaptıracagim
merhaba ben aşılama yaptım olmadı malesef dün regl oldum aralık ayı için ankara başkent hastanesini düşünüyorum hulusi bülent zeyneloğlu lu çok övüyorlar bugün aradım bilgi almak için cevap veren olmadı fiyatları hakkında bilginiz var mı

Canm merhabalar aşılama için bilgim yok ama tüp bebek için zannedersem 6.5 7 bin TL civari

Merhaba yeni gördüm konuyu. Benimde yakın zamanda belli oldu aslında ben de aralık adetimde tahminim 12 aralıkta başlar tüp bebek yaptıracağım. Bakalım hayırlısı şimdiden heyecan bastı o ayrı tabi

Merhaba yeni gördüm konuyu. Benimde yakın zamanda belli oldu aslında ben de aralık adetimde tahminim 12 aralıkta başlar tüp bebek yaptıracağım. Bakalım hayırlısı şimdiden heyecan bastı o ayrı tabi

Aynen canm hayrlisi olsun hakkımızda dana tavsiyem tedaviden once birsz takviye ve düzenli Beslen

benim ekimde ilk denemem oldu ama yumurtalarim buyumedi ve tedavi iptal oldu bu ikinci denemem.olacak ama nasip olursa ilk transfer olcak
Ay inşallah bu ay bol bol yumurtaların olur benim 3. Deneme hatta arada aldığım dondurulmuşlarıda sayarsak 4. Deneme hayırlısı bakalım

Ay inşallah bu ay bol bol yumurtaların olur benim 3. Deneme hatta arada aldığım dondurulmuşlarıda sayarsak 4. Deneme hayırlısı bakalım
insallahh canim ya insallahh seninde bu son denemen olur allah yuzunu guldursun rabbim kimsenin emegini bosa cikartmasin insallahh senin bu 3 denemede hep negatif mi oldu bu arada yas kac kac yildir deniyorsun

Back