- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 788
- 123
- 34
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
Merhaba arkadaşlar?? Nasılsınız? Ben eşimle severek evlendim ancak öncesinde eşimle eltim ve kv yüzünden dugune 2 hafta kala nişan atmıştık. Bu olayda eltimin ortaya bi laf atması ve benim ailemin cıldırmasıyla tartışma oldu . Sonrasında eşimin ısrarlarıyla barıştık evlendik. Ben eşimin ailesine bayramda seyranda gittim . Ama ikili oynadılar eşimin yanında ayrı tekken ayrı . Bunu Eşime yansıtmaya başladım ama baktım bu böyle gitmiyor mesafe koydum ( bu arada bi oglum ve ikizlerim var hiç bir emekleri üzerlerinde yok) ikizler olunca annemi yanıma aldım çünkü hem çocuklara tek bakmam imkansız hem de annemle babam ayrılar annemi bağlayan bi etken yok. Neyse gene de kv ti çağırdım gelsinler diye. Ama onlar annemin 3-4 gün gitmesini istediler dedenleri bi kolacan etsin beraber aynı evde kalmayalım dediler . Ben tabii ki delirdim ... anneme sen git onlar gelecek denmezdi. Tatlıya bağlamaya çalıştım ama olmadı ve tamamen ilişkimi kestim . Bu sorunlr eşimle beni tamamen uzaklaştırmaya başladı ... eşimle 4 aydır kesinlikle bir yaklaşımımız olmadı ( cinsel anlamda) sürekli tartışma halindeyiz. Sevgim azaldı bakış açım azaldı ... ücretsiz izindeyim annemle bakıyoruz çocuklara gene de yenemiyoruz yorgunluğu . Eşim olarak göremiyorum heycanım kalmadı sanırım sevgimde. Kanka gibi takılıyoruz nerdeyse ... bu evlilik böyle nasıl gider ? Gırdaba doğru batmıs durumdayım. Dışarı cıktıgımızda koluna gırmek istedim istemedi. Kesinlikle yanagımdan dahi öpmez. Çevremdeki insanlar beni beğenir . Ben çok fedakarlık yaptım ama karşılığı bitik bir evlilik anlattım rahatladım .