Araftayım resmen

Ben yanlış anlaşılıyorum en başta konuşulan şeyler bunlar ben normal şartlar altında bende hayatta kabulleneceğim birşey olmadığından en başında olmuyosa olmasın kafasında sordum hani bitecekse en başında bitsin zaman geçince geçmişte kalmış olduğuna kendimi ikna edince tolerans gösterebildim görmezden gelebildim ayrıca o muhabbet acılmadı sordum cevap verdi kapandı utanıyorum dedi ayrıntılı anlatayım şu kadın bu kadın dediği ettiği yoktu

Sevgilin 23 yaşında ve senden 5 yaş büyükse daha 18 yaşında olmalısın. Bu yaşta böyle saçmalıklara kafa yorup kendini üzecegine git oku eline ekmeğini al.

Ailesiyle önceden tanışıyorsun, kardeşi arkadaşın ama telefonda sesini tanımıyorlar ve özellikle eski sevgilisine benzetiyorlar çok ilginç. Seni sevip istediklerinden eminmisin? Belli ki hala diğer kızla görüşmeye devam ediyorlar, eğer diğer taraftan bir ışık görseler senden hemen vazgececekler gibi duruyor.

Bu tabirime kırılma ama yokluktan sen varsın gibi geldi bana. Yani herkes o kızı düşünüyor o kızı istiyor belli ki. 23 yaşında her şeyi yaşamış biriyle de olma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…