• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araftayım resmen

Eski sevgilisini tam olarak unuttuğıunu düşünmüyorum sevgilinin. Ben olsam sert çıkmadan sakince eski sevgilini unuttuğuna emin olana kadar beni arama bari bu kadar saygı duy kötü ayrılmayalım der ve kendimi geri çekerdim. Bir anlık sinir olmadığını ve kıymetini anlayınca dönecekse döner ve seni ikna eder.

Şuraya okumak istemeyenler için özet bırakayım: Tipik yara bandı meselesi.

Bir yara bandı olarak aklınız karışmış konu sahibi.
Yaşlar da ufak, yol verin arkadaşa gitsin.
Bir de böyle ilişki şecereleri filan... Olmamış.

Şuraya okumak istemeyenler için özet bırakayım: Tipik yara bandı meselesi.

Bir yara bandı olarak aklınız karışmış konu sahibi.
Yaşlar da ufak, yol verin arkadaşa gitsin.
Bir de böyle ilişki şecereleri filan... Olmamış.
Yara bandı derken

Haklı olabilirsiniz tekrardan mevzusu geçerse dediğiniziyapıcam
Eski sevgilisini tam olarak unuttuğıunu düşünmüyorum sevgilinin. Ben olsam sert çıkmadan sakince eski sevgilini unuttuğuna emin olana kadar beni arama bari bu kadar saygı duy kötü ayrılmayalım der ve kendimi geri çekerdim. Bir anlık sinir olmadığını ve kıymetini anlayınca dönecekse döner ve seni ikna eder.

Yaşına göre bayağı saçmalamış doğrusu
Öbür kız gönüllerinde bitmemiş belli ki, hala görüşülmesi gayet anlamsız

Dedikleri ve yaptiklari sasirtici msjlar falan silinmeli ben takintili bi kizim gecmisimi hep sakladim mesajlar fotolar ama bendeki farkli bir takinti senn yasadiklarinla alakasi yok alip karsina konus bence bdaha olursa sans verme

Sana sunu soyliyim eski konumlarda vardir laf arasinda gecmistirnozellikle konu acmadim bu gereksiz herif icin.eski ciktigim vardi cimri kel aileci.tabi ben salak buna 7 ay tutuldum.ikinci ay beni ailesiyle tanistirdi bende 22 yasindayim evkenmek icin can atiyorum herkese evlencez beni ailesiyle tanistirdi filann hava atiyorum.kizkardrsleri var ablasi var evin bir oglu.sonra zaman gecti bi kiz kuzeni senden once hatice vardi dedi oda hep gelirdi onu cok severdik dedi.ama abla filan bana bazen hatice diyo sonra iste ya kusura bakma aliskanlik filan diyio gecostiriyolar.bizimki bana diyoki o beni aldatti asla donmem ona.o benim kapimda kopek oldu doonmedim donmem yaoti.iste zamn gecti kiz her yerde karsimiza cikiyo ortak arkadaslari filan yada onunla gittigi yerler.aradan zaman gecti biz baska sebebten ayrildik.suan onunla evlendi kizkarddsleri ablasi bazen goriyorm dio dibeler mutlular.benimlede mutluydular. Yani bende evlendim ki sukurler olsun esime. Anlatmak istedigim kendini hicbizaman garantide sayma insanlar cig sut emmiss.

Hayatı hızlı yaşamış olmak onunla bununla yatıp kalkmak değildir hocam. Öncelikle şu konuda bi anlaşalım...
Çok merak ediyorum acaba siz başkalarıyla günübirlik takılmış olsaydınız o zat böyle olgunca geçmiş geçmiştir, diyebilir miydi?
Belki de o takıldığı bayanlar bu insanı sevmiştir, güvenmiştir.
Kendinize dikkat edin. Sevmek her şey değildir. Aynı evde yaşayabilecek misiniz hakikaten?
İşin ileri boyutu, geçmişinden biri aklınızda soru işareti bırakmış. Hani olur mu "ulan acaba bu lafları kaç kişiye daha söyledi?" kurtları?
Lafı ağzında mıdır yoksa patavatsız mıdır bilemem ama anladığım tek bir şey var o da vicdansız insanın teki olduğu.

Tatlım bak , onun geçmişi onu senin gecmisin seni ilgilendirir ..
Sen ona sorma sana da ne o ne başkasi sormasin...
Yanlış anlama ama hangi kadınla yattığını anlatan adamdan da hayır gelmez ..
Aile de bir tuhaf ..
Sen oraya gitmissin, senin yanında ondan bahsetmeleri çok ayıp..
Sevgilinin yaptıklarını saymıyorum bile ...
Madem o kadar iyi kızmış, cennete gitseymis...
Gelelim sen gelmiyorsun muhabbetine ,
Gitmek zorunda değilsin..
Haftada 1 dahi gitme..
Şimdiden yüz göz olmaya ne gerek var .
Istiyor ise böyle istesin.
Yani daha çok şey söylerim sevgilin ile ilgili ama kirilmani istemiyorum.
Sadece biraz gerçekçi ol.

Aile de bir tuhaf ..
Haftada 1 dahi gitme..

Bu durumda ben olsaydım diye düşünüyorum da galiba ayrılırdım..
Yani tabi sadece şu durumu göz önüne alaraktan söylüyorum.. :110:

Ben senin anlattiklarindan seni onemsemediklerini ve deger vermediklerink goruyorum. Hem sevgilin hem de kizkardesinin.

Ben senin anlattiklarindan seni onemsemediklerini ve deger vermediklerink goruyorum. Hem sevgilin hem de kizkardesinin.
Aile de bir tuhaf ..
Haftada 1 dahi gitme..
Siz haklısınız da elimden inanın birşey gelmiyor çünkü mutluda ediyor beni bunlar yeni yeni gözüme batmaya başladı içime kurt düştü ama dediğim gibi haklısınız

Diyelim ki ailesinin aklında hala o kız var ya da sevgilim yani bakın gerçekten sevdiğine eminim lay lay lom değil ben üzülsem o patırdıyor o en son ablasının benim sesimi o kıza benzettiğinde cok kötü oldu ablamın ayıbı affet bizim evimizde kimsenin lafı geçemez felan dedi perişan oldu senin canın yandı ben ona üzülüyorum canımsın felan dedi diyelim hala o kız aklında ayrılsak sizce geri döner mi ona ya da böyleyse bile ne yapmalıyım karşıma alıp konuşsam ne konuşucam

Hayır yanlış anlaşıldım sadece daha önce bir birlikteliğin oldu mu vs diye üstü kapalı sorddum oda ayrıntılı anlatmadı zaten

Bu niye önemli ki sordun? Hayır yani bu konular benım çok önemli, böyle bişey varsa sevgilim olamaz filan diye düşünüyor olsan bir nebze ondan sormuşsun diyeceğim ama senın için bunlar problemde değilmiş ki onunla hala birliktesin. Ee ne demeye yattın kalktım muhabbetı yapıyorsun bu kadar saçmalığın, böyle leş muhabbetlerin üstüne ilişkimi yürür, yüzgöz olmuşsunuz ama yaşın küçük daha ne diyeyim en kısa sürede uyanırsın.

Back