- Emoji Skoru
- 408
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi melisece123
-
23 yaşında hayati hizli yaşayıp 2 ciddi iliski sigdirmistan sonrasini okumadim
Bende öyle düşünüyorumeski sevgili bitmiş gitmiş. neden yeni ilişkide insanlar karşılarındakine bahseder anlamıyorum. ben de yeni sevgilime eski ilişkilerimi anlatmam sürekli gündem etmem gerekmedikçe. aynı şekilde bana da anlatılsın istemem. sanki unutamamış gibi geldi bana ama bilemem tabi
Haliyle bilmem gereken şeylerdisiz adamın geçmişiyle ilgili bu kadar şeyi nerden biliyorsunuz?
nerdeyse kaç kızla yattığını, hangi pozisyonlara girdiğini anlayatacak,
gözümde kahvede oturmuş, "bi daldım karıya" diye anlatan bir tip canlandı
Beni sevmesi ayrı aklına gelmesi ayrı öyle değil mi inanın hata yapmış olabilirim özür dilerim kafam karışıkkendinle çelişiyorsun. son cümlene bir bak :
sürekli acaba unutamadı mı aklına geliyo mu diye düşünmekten yoruldum beni sevdiğinden eminim ama
Oda kabul ediyo dönemleri boşluktan hep olmasa daha iyiydi tabiAyhh bu ne.
23 yaşında hayatı hızlı yaşamış öyle mi
Hayat değildir o ergenliktir.
ÇaresizimYuh yaniii. Bana sevgilim eski sevgilisini anlatsana agzina kürekle vurur agzina s*çardım. Banane lan senin ex girllerinden alla alla.
Haliyle bilmem gereken şeylerdi
Hayır ister istemez merak edip soruyosun oda cevaplıyornasıl yani, neden bilmeniz gerekiyor ki?
insan nasıl oturup sevgilisinin eski ilişkilerini dinlerresmen kahve muhabbeti
Hayır ister istemez merak edip soruyosun oda cevaplıyor
Ama ben onları 4 yıldır tanıyorum mesafe olmamasının sebebi bu birde bana şunu söylemişti kız kardeşi sen abimle ayrılsan seninle görüşmeyi mi kesicem sanki o abim sen dostumsun felan kız döner mi acaba inanın cok korkuyorum inanılmaz kötü hissediyorumBunlar ailecek unutamamislar kizi vallahi.bence kiz donmuyor bunlarinli fakir avuntusu.bu kiz dönse sen ortada kalirsin haberin olsun.birde bes ay cok kisa bir sure cok ic ice girmissiniz.mesafe yok arada
Hayır yanlış anlaşıldım sadece daha önce bir birlikteliğin oldu mu vs diye üstü kapalı sorddum oda ayrıntılı anlatmadı zatenhayatımda hiç böyle şeyleri ister istemez merak etmedim, etsem de sormazdım, ne geçecek elime adamın skorlarını öğrenince, üstüne ganyan mı oynayacağım ki?
ve eşim bana sorsa asla oturup şununla yiyiştim, bununla el ele tutuştum, şu kadarıyla şu kadar takıldım diye anlatmazdım, ona ne?
soran garip, anlatan daha garip,
böyle takılır kalırsınız işte geçmişe...
Ayrıca bu şimdi aklıma geldi sevgilim arada hep bahseder evde hep bahsin geçiyo annemler ablamlar seni cok seviyo hep iyi şeylerden bahsediyolar içimize bir girse neler yaparız evlenirsiniz hayırlısıyla bir an önce felan diyolar diyo ama şımarma cok anlatmicam felan diye gülerek kapatıyo konuyuBunlar ailecek unutamamislar kizi vallahi.bence kiz donmuyor bunlarinli fakir avuntusu.bu kiz dönse sen ortada kalirsin haberin olsun.birde bes ay cok kisa bir sure cok ic ice girmissiniz.mesafe yok arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?