• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araftayım resmen

melisece123

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
408
Puanlar
23
Öncelikle merhaba fazla uzun olabilir özür dilerim ama ne yapayım dışarıdan bir göz daha iyi yorum yapacağından derdimi açmak istedim..5aydır bir ilişkim var çok ciddi ilerliyoruz en başından beri sevgilim benden 5 yaş büyük kısaca tanışmamız şu onlar bizim yayla komşumuzdu 1yıl komşuluk yaptık annesini kardeşini ablalarını iyi bilirdim hep görüşürdük ama sevgilimi 2 kere felan görmüştüm o zaman küçüktüm zaten kardeşiyle aramız iyiydi sık görüşürdük sonra telefonunu değiştirdi hatırlamıyorum o ara birşey oldu kızla görüşmeyi kestik 5-6 ay önce instagramda denk geldik görüşmeye başladık sevgilin var mı vs muhabbeti yok dedim ciddi bir ilişkim olsun isterdim dedim abisiyle görüşebileceğimi söyledi o şekilde tanıştık ben mesaj attım birbirimizi hayal meyal biliyoduk neyse konuştuk uyuştuk çıkmaya başladık o 23 yaşında daha önce hani hızlı yaşamış hayatı birlikte olduğu birkaç kişide olmuş o maksatla konuştuğu tek günlük sevgilisi de olmuş o eski dönemlerinde tabi sanırım 2 tane de ciddi ilişkisi olmuş biri 1 yıllık biri 2 yıllık benden önceki 2 yıllık olan kız bulunduğumuz şehirde değil ama çok fazla karşımıza çıkıyo lafta yani şöyle bana eski ilişkilerinden biraz bahsetmişti ayrılık sebepleri çok ciddi değil nişandan dönmüşler hatta sevgilimin sorun yaşadığı bir dönem haliyle fevri davranışları varmış kızda inatmış sanırım kavga edip edip en sonunda ayrılmışlar kız inadına birisiyle nişanlanmış tabi sonra ayrılmış sevgilime cok ulaşmaya çalışmış kaçır beni gelirim seninle bile demiş her neyse biz bazen krizler yaşadık bu durumdan dolayı ayrılalı 1 yıl oldu demişti bir keresinde telefonunda eylül ayından kalma mesajlara denk geldim kız uzun uzun yazmış tam göremedim unutma gülüşümü felan sevgilim bana en başındayken ben silemediğim tüm mesajları ve fotoğrafları seninle tanıştığım gün sildim demişti o mesajları görünce haliyle cıldırdım unuttum dedi bana en sondaydı sms kısmında üstünde de rahat 40 50 mesaj vardı işi gereği neyse bir şekilde geçtik onu geçende bana başlarına gelen olaylardan bahsetmişti sıkıntılardan en sonunda yiğidi öldür hakkını yeme o kız bana maddi ve manevi anlamda cok destek oldu felan dedi ama psikolojim bozulmuştu böyle böyle oldu kız nişanlanınca bende bitti dedi ister istemez canım sıkılıyo bazen bazı konuşmalarda kızın bulunduğu şehirle ilgili hiç sevmiyorum o şehri felan diyo ne bileyim bir şekilde lafı geçiyo o herşeyi anlatmayı sever laf hep dilindedir beni sevdiğini biliyorum ama geçende bana canım dakikam yok ablamı ara beni arasın dedi ablasında da numaram yoktu aradım beni o kızın adıyla andı bende ben o değilim abla dedim hadi hadi tanıdım dedi tekrar kızın adını söyledi sonra kendimi tanıttım kusura bakma canım ya dedi geçenlerde konuşmuştuk da o sandım ses tonunu benzettim dedi ben cok kötü oldum haliyle sevgilime yansıdı ruh halim sevgilimde kötü oldu sevgilimde o önceden hep arardı annemleri ablamları sen hiç aramıyosun yaklaşmıyosun o kızla 2 yılım geçti sürekli evime gelir giderdi haliyle akıllarınds kalmıştır dedi bu lafta bozdu kırdı haliyle...beni de sever ailesi hani cok düzenli olmasa da haftada 1 gideriz otururuz hep birlikte ben çok yaklaşmıyorum evet ama saygısızlık felanda yaptığım yok severim de onları ama anladığım kadarıyla önceki cok sevimliydi...aklım karışıyo canım sıkılıyo çok önceden laf arasında hep olmasa da lafı geçerdi şöyledir böyledir diye sonra uyardım ondan sonra dikkat etti ama son ablasıyla ilgili olanda sarstı beni hala görüşüyolar kızla demek ki bu çok kötü birşey değil mi hatır gönül ilişkisi olamaz sanırı ve aramızı yapan kız kardeşi de kızla samimi kız buraya geldiğinde foto cekip whatsapp a koymuştu kızın yüzüne emoji koyarak sonradan anladım onun o kız olduğunu bana bunlar cok ayıp geliyo şahsıma yapılmış hata gibi ben mi abartıyorum? sürekli acaba unutamadı mı aklına geliyo mu diye düşünmekten yoruldum beni sevdiğinden eminim ama

eski sevgili bitmiş gitmiş. neden yeni ilişkide insanlar karşılarındakine bahseder anlamıyorum. ben de yeni sevgilime eski ilişkilerimi anlatmam sürekli gündem etmem gerekmedikçe. aynı şekilde bana da anlatılsın istemem. sanki unutamamış gibi geldi bana ama bilemem tabi

siz adamın geçmişiyle ilgili bu kadar şeyi nerden biliyorsunuz?
nerdeyse kaç kızla yattığını, hangi pozisyonlara girdiğini anlayatacak,
gözümde kahvede oturmuş, "bi daldım karıya" diye anlatan bir tip canlandı :olamaz:

kendinle çelişiyorsun. son cümlene bir bak :

sürekli acaba unutamadı mı aklına geliyo mu diye düşünmekten yoruldum beni sevdiğinden eminim ama

Yuh yaniii. Bana sevgilim eski sevgilisini anlatsana agzina kürekle vurur agzina s*çardım. Banane lan senin ex girllerinden alla alla.

eski sevgili bitmiş gitmiş. neden yeni ilişkide insanlar karşılarındakine bahseder anlamıyorum. ben de yeni sevgilime eski ilişkilerimi anlatmam sürekli gündem etmem gerekmedikçe. aynı şekilde bana da anlatılsın istemem. sanki unutamamış gibi geldi bana ama bilemem tabi
Bende öyle düşünüyorum

siz adamın geçmişiyle ilgili bu kadar şeyi nerden biliyorsunuz?
nerdeyse kaç kızla yattığını, hangi pozisyonlara girdiğini anlayatacak,
gözümde kahvede oturmuş, "bi daldım karıya" diye anlatan bir tip canlandı :olamaz:
Haliyle bilmem gereken şeylerdi :(

kendinle çelişiyorsun. son cümlene bir bak :

sürekli acaba unutamadı mı aklına geliyo mu diye düşünmekten yoruldum beni sevdiğinden eminim ama
Beni sevmesi ayrı aklına gelmesi ayrı öyle değil mi inanın hata yapmış olabilirim özür dilerim kafam karışık

Bunlar ailecek unutamamislar kizi vallahi.bence kiz donmuyor bunlarinli fakir avuntusu.bu kiz dönse sen ortada kalirsin haberin olsun.birde bes ay cok kisa bir sure cok ic ice girmissiniz.mesafe yok arada

Hayır ister istemez merak edip soruyosun oda cevaplıyor

hayatımda hiç böyle şeyleri ister istemez merak etmedim, etsem de sormazdım, ne geçecek elime adamın skorlarını öğrenince, üstüne ganyan mı oynayacağım ki?
ve eşim bana sorsa asla oturup şununla yiyiştim, bununla el ele tutuştum, şu kadarıyla şu kadar takıldım diye anlatmazdım, ona ne?
soran garip, anlatan daha garip,
böyle takılır kalırsınız işte geçmişe...

Bunlar ailecek unutamamislar kizi vallahi.bence kiz donmuyor bunlarinli fakir avuntusu.bu kiz dönse sen ortada kalirsin haberin olsun.birde bes ay cok kisa bir sure cok ic ice girmissiniz.mesafe yok arada
Ama ben onları 4 yıldır tanıyorum mesafe olmamasının sebebi bu birde bana şunu söylemişti kız kardeşi sen abimle ayrılsan seninle görüşmeyi mi kesicem sanki o abim sen dostumsun felan kız döner mi acaba inanın cok korkuyorum inanılmaz kötü hissediyorum

hayatımda hiç böyle şeyleri ister istemez merak etmedim, etsem de sormazdım, ne geçecek elime adamın skorlarını öğrenince, üstüne ganyan mı oynayacağım ki?
ve eşim bana sorsa asla oturup şununla yiyiştim, bununla el ele tutuştum, şu kadarıyla şu kadar takıldım diye anlatmazdım, ona ne?
soran garip, anlatan daha garip,
böyle takılır kalırsınız işte geçmişe...
Hayır yanlış anlaşıldım sadece daha önce bir birlikteliğin oldu mu vs diye üstü kapalı sorddum oda ayrıntılı anlatmadı zaten

Ayrıca bu şimdi aklıma geldi sevgilim arada hep bahseder evde hep bahsin geçiyo annemler ablamlar seni cok seviyo hep iyi şeylerden bahsediyolar içimize bir girse neler yaparız evlenirsiniz hayırlısıyla bir an önce felan diyolar diyo ama şımarma cok anlatmicam felan diye gülerek kapatıyo konuyu

Back