Arafta kaldım. yardımcı olun😕

Bu hakaretleri bir erkekten duymuş olsanız şu an tüm kadınlar olarak erkeğe yardırıyor hemen ayrılman konusunda seni iknaya çalışıyorduk.

Kimse sevgilisine eşine nişanlısına hiç kimseye böyle hakaretler edemez. Aile terbiyesi almadınız mı yahu!!!! Neymiş regl dönemiymiş.. benzin döküp yakın isterseniz ortalığı kanıyorsunuz diye!!!

Umarım sadakatine çok güvendiğiniz ama gizli hesaplardan olta attığınız beyefendi akıllıca hareket eder ve kendisine pireyi deve yapıp hakaretler eden sizden ayrılır...

Hanüz cevap vermedi benden soğudun ve artık sevmiyor musun beni diye bir soru sormuştum. Üstelemei bekliyor üstelemiycem kendisi yazacak cevabını paşa paşa. Sizce?
Bekleyin isterseniz bir süre daha. Sonra cevap vermezse ona göre yazarsınız son mesaj olarak. Gerisi onda olur artık.

Bekleyin isterseniz bir süre daha. Sonra cevap vermezse ona göre yazarsınız son mesaj olarak. Gerisi onda olur artık.
Haklısınız bşraz bekleyeceğim bilerek yapıyor çünkü. Cevap vermezse de yukarıdaki üyenin dediği mesajı atacağım ki gayet net bir mesaj, son olarak gerisi ona kalmış benden bu kadar

eminim siz hakarete uğrasanız ondan daha soğuk olurdunuz. gönlünün alınmasını beklemiş, 8 gün birşey yazmamışsınız. adım bekleyen sizsiniz. eminim 1-2 gün içinde normale dönseniz umrunuzda olmazdı bu durum.
hatanızı karşı taraf peşinize düşmeyip sizi görmezden geldiği için düşünüp farkettiniz ki bu tavrı da hakediyorsunuz.
ettiğiniz hakaretlerin binde birine şiddet uygulayan insanlar var.
adam geri çekilmiş normal insan davranışı sergileyerek, sizin derdiniz görmezden gelmesi.
gerçekten bu kişi size uygun değil. sizin her hareketinizi alttan alıp ses etmeyecek biri ile görüşmeniz lazım.

ortada hakaret var yahu. hangi normal insan hakaret edilince edenin peşinden koşar. keza arkadaş günlerce yazmamış, adam da yazmamış. eğer kaçanı kovalarım derdinde bir adam olsaydı o yazardı yokluğunu farkedip.
Öyle her insan hakarete gelmiyor malesef, bazı insanların çizgileri çok net oluyor. ve sevse dahi o çizgi aşılırsa adım atmıyor.
adamın davranışı çok doğru burada.

arkadaşım tek problem hakaret etmeniz de seğil zaten. adam şu an içinden "ben asla tek başıma zaman geçiremeyeceğim, sürekli takip edecek, 1 saat cevap vermesem olay olacak" diye düşünüyor. ki o talihsiz laflar da tuzu biberi olayın.
kimse böyle bir ilişki istemez.
burada yazdıklarınızdan biraz fazla kontrolcü ve ilgi meraklısı gibi duruyorsunuz. birkaç saat yazmamak kimseyi 2. plana atmak değildir.
hayatımızda sevdiğimiz biri olur ancak öncelik her zaman bizizdir.
ayrıca haber alamayınca merak etmek telaşlanmak yerine şüphelenip fake hesapla kontrol etmek de yarın öbür gün daha büyük problemlerde sizin de daha büyük şeyler yapacağınızın göstergesidir.
aklı başında her an insan bunları ince uzun düşünür, böyle birini sevsem de hayatımda tutmak doğru mu der.
sizin bakış açınızı çok dar buldum. biraz da gene kendi bildiğiniz gibi ilerlesin egosu var gibi.
bence salın.

Kendisi benden daha çok şüpheci biri. Yukarodaki üyenin yazdığı O son mesajı atıp bitirip bitirmediğini soracağım kesin bir dille sonrası ona kalmış

Adamın hareketleri çok narsisistçe sizi cezalandırıyor.ama sizin hakaret etmeniz hiç ama hiç olmamış. Madem hakaret ettiniz samimiyetsizce özür dilemeseydiniz.çünkü özrünüzün sebebinin gerçekten pişmanlık değil de ilişkinin devamlılığı için olduğu çok belli.derin felsefe yapmaya dahi gerek yok.benim hayattan öğrendiğim karşınızdaki insan kolayca kestirip atıyosa aşkından da ölseniz dönüp gitmeniz.çok zor biliyorum ama böyle böyle insan kendine saygısınj yitiriyor.seviyo olabilirsiniz ama bu sizşn davanız kendi kendinize sevin.yazmamalısınız ve dönmesine de izin vermemelisiniz

hııım
ve siz sadakatine güveniyorsunuz
karı kız meselesi değil
okay

Dedikleriniz yazdım ve cevap olarak şunları yazdı bana;
“Sen kuyruğuna basıldığında ne söyleyeceğini bilmeyen birisin.
Ben bunu göz önüne defalarca aldım.
Sen kaç gündür yazmıyorsun şimdi mi. Aklın başına geldi.
Şimdi çıkıp. Bana sakinlesmeni bekliyorum deme.
Kendi kendine karar alıp. Uygulamayazsin”

sakinleşmeni bekledim dedim oraya takılmış. Tamam ayrılalım da demiyor. Gönlümü daha önce almalıydın diyor yani. Siz nee düşünüyorsunuz? Ne demeliyim şimdi buna ben? En son olarak yüzyüze görüşelim sakince konuşalım bu konuyu yazdım bir daha açmamak üzere henüz görmedi mesajı.

aşağıdaki alıntımda yazdığım gibi adam bu durumu bir anlık sinirle yaratmadığınızı düşünüyor. zorda kalınca hakaret etmeyi, fake hesaplarla test etmeyi sizin karakteriniz olarak görüyor. bu yüzden de düşünüyor böyle biri ile ilişki yaşayabilir miyim, bunu tolere edebilir miyim her seferinde diye.
o yüzden ayrılalım demiyor yani. ya çekemem kardeşim bu yapıda birini diyecek yada şans verecek.
sakinleşme mevzuu değil yani asıl problem.
diyeceğiniz birşey yok bence. ya özrünüze inanıp denemek ister ama o durumda da en ufak bu tarz durumda kesin bitiş olur, yada şimdiden bitirir.

alıntım buydu

Asla hakaret eden biri değilim halareti
vırakın hayır yapma etme bile utana sıkıla derşm karşımdaki ezilmesin diye. O kadar hassaımdır.

En son bunları yazdı

Eklentiler

• 56979A7C-F3B6-4772-9AE6-085E8D952EEC.jpeg
    159,3 KB · Görüntüleme: 120
  • CBC0919D-BD45-4572-B44E-92EE6E633C7A.jpeg
    161,3 KB · Görüntüleme: 100
Asla hakaret eden biri değilim halareti
vırakın hayır yapma etme bile utana sıkıla derşm karşımdaki ezilmesin diye. O kadar hassaımdır.

peki "kuyruğuna basılınca ne söyleyeceğini bilmeyen birisin" ne anlama geliyor ?
önceki tartışmalarınızda belki direkt hakaret sözleri olmasa da ağır, gurur incitecek laflar eder miydiniz ?
belki size göre önemsizdir ama ona dokunmuştur laflarınız. olamaz mı ?
böyle bir cümle kurması bence manidar.

Haklısınız En son bunları dedi.

Eklentiler

• DE001C19-0047-4C74-954B-1D7FB4E22246.jpeg
    159,3 KB · Görüntüleme: 104
  • 1BF0EE51-E00D-4336-A432-A2A4AAA1D248.jpeg
    161,3 KB · Görüntüleme: 101
Yok hayır bu cümlenin aynısını bu bahsi geçen kacgamızda kullandı. Aha önce böyle büyğk hakaretlerşn olduğu bir tartışmamız kavgamız hiç olmadı.

En son bunları yazdı

ya üzüldüm ama demek ki ağırına gitmiş. bazı insanlar hassas oluyor çok böyle durumlarda.
mesela bazı insanlar espri gibi birbirine "salak" falan der. salak bulduğundan değil de güya sevimli sanarak. buna bile tepki gösteririm ben misal.
bence artık kasmayın. adamın intikam yada burun sürtme amaçlı yaptığını sanmıyorum. belki hemen yazsanız bir ihtimal. bir de bir hafta iletişim kurmamışsınız. özrünüzü de samimi bulmuyor gibi.

Bitirdim deniyorsa bir şans saha vermek iatiyorum ben. istekli
sanki gönlünü almam için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…