Bekleyin isterseniz bir süre daha. Sonra cevap vermezse ona göre yazarsınız son mesaj olarak. Gerisi onda olur artık.Hanüz cevap vermedi benden soğudun ve artık sevmiyor musun beni diye bir soru sormuştum. Üstelemei bekliyor üstelemiycem kendisi yazacak cevabını paşa paşa. Sizce?
Haklısınız bşraz bekleyeceğim bilerek yapıyor çünkü. Cevap vermezse de yukarıdaki üyenin dediği mesajı atacağım ki gayet net bir mesaj, son olarak gerisi ona kalmış benden bu kadarBekleyin isterseniz bir süre daha. Sonra cevap vermezse ona göre yazarsınız son mesaj olarak. Gerisi onda olur artık.
eminim siz hakarete uğrasanız ondan daha soğuk olurdunuz. gönlünün alınmasını beklemiş, 8 gün birşey yazmamışsınız. adım bekleyen sizsiniz. eminim 1-2 gün içinde normale dönseniz umrunuzda olmazdı bu durum.Çok mu önemli bu ama nericede pişmanım ve özür diliyorum adım atıyorum gönül yapmaya çalışıyorum onca detayın içinde bu çok sorun olmamalı onun için. Gönlü oln insan takılmaz buna bu kadar bence
Bence 1.kural geri adım atma evet yanlış ama olan olmuş ..özür dilemen bile gereksiz olmuş ..erkekler alttan alan geri adım atan kadınlardan nedense hep uzaklaşır gider trip yapanın haksızken üste çıkanın peşinden koşar..kaçan kovalanır hesabı..
Arama sorma normal hayatına devam et ha bunarada story falan atıpsosyal medyadan umurumda değilsin havaları vermeyede çalışma çok itici olur..
Seviyorsa önünde sonunda arayacak sevmiyorsa aramaz sen arayıp barışsanız yarın başka bir bahane ile uzaklaşacak..Alttan alan kaybeder umutma
Vakit kaybı olur bu durum senin için daha çok üzülürsün.
Kendisi benden daha çok şüpheci biri. Yukarodaki üyenin yazdığı O son mesajı atıp bitirip bitirmediğini soracağım kesin bir dille sonrası ona kalmışarkadaşım tek problem hakaret etmeniz de seğil zaten. adam şu an içinden "ben asla tek başıma zaman geçiremeyeceğim, sürekli takip edecek, 1 saat cevap vermesem olay olacak" diye düşünüyor. ki o talihsiz laflar da tuzu biberi olayın.
kimse böyle bir ilişki istemez.
burada yazdıklarınızdan biraz fazla kontrolcü ve ilgi meraklısı gibi duruyorsunuz. birkaç saat yazmamak kimseyi 2. plana atmak değildir.
hayatımızda sevdiğimiz biri olur ancak öncelik her zaman bizizdir.
ayrıca haber alamayınca merak etmek telaşlanmak yerine şüphelenip fake hesapla kontrol etmek de yarın öbür gün daha büyük problemlerde sizin de daha büyük şeyler yapacağınızın göstergesidir.
aklı başında her an insan bunları ince uzun düşünür, böyle birini sevsem de hayatımda tutmak doğru mu der.
sizin bakış açınızı çok dar buldum. biraz da gene kendi bildiğiniz gibi ilerlesin egosu var gibi.
bence salın.
Adamın hareketleri çok narsisistçe sizi cezalandırıyor.ama sizin hakaret etmeniz hiç ama hiç olmamış. Madem hakaret ettiniz samimiyetsizce özür dilemeseydiniz.çünkü özrünüzün sebebinin gerçekten pişmanlık değil de ilişkinin devamlılığı için olduğu çok belli.derin felsefe yapmaya dahi gerek yok.benim hayattan öğrendiğim karşınızdaki insan kolayca kestirip atıyosa aşkından da ölseniz dönüp gitmeniz.çok zor biliyorum ama böyle böyle insan kendine saygısınj yitiriyor.seviyo olabilirsiniz ama bu sizşn davanız kendi kendinize sevin.yazmamalısınız ve dönmesine de izin vermemelisinizSevgilimle bir konu yüzünden Whatsapp’ta tartıştık. Ben ısrarla ona inanmayınca (aldatma mevzusu değil konu), “bu saatten sonra inceldiği yerden kopsun” , “senden de bitmesinden de korkum yok” gibi kesip atan cümleler sarfetti. Bi kaç gün evvel “Hep benimle ol, sana ihtiyacım var” diyen adamın böyle gözünü kırpmadan silip atmasına kızıp ona adi, aşağılık, ikiyüzlü, arsız, kolpacı gibi hakaretler ettim. O hakaretle karşılık vermedi. “Gururuma dokunuyor”, ”hepsini kaydettim, bu dediklerine pişman olacaksın” falan dedi. Bu pişman olacaksın cümlesini iki kez kurdu hatta. Sonra ben çok üstüne gittiğimi farkedip hakaretler için özür diledim. Daha sonra o da “Emin ol sana karşı uzun bir süre mesafe koyacağım. İçimden gelmeyecek. İnan seni zerre sevmiyor olsam bu mesafe sonsuza kadar sürerdi. Dediğin gibi ama çok hakkısın 2 sene çok erken evlenmek için.” dedi. Ertesi sabah günaydın mesajı attım ama soğuk cevaplar verdi. Atış o atış, çocuktan 8 gündür ses seda yok. Hiç bir şey yazmıyor. Gözü dışarda biri değil, oldukça da zor güvenen biri bu arada. Bugün izne geldi aynı şehirdeyiz şu anda yani. Normalde buluşacaktık tartışmasaydık. Şu anda onun buluşmak için adım mesaj atması gerekiyor. Belki de atacak bilmiyorum. Böyle arafta olmak çok can sıkıcı benim için. Sadakatine güvendiğim için kaybetmek istemiyorum onu.Ne zaman yazar arkadaşlar bu çocuk? siz ne düşünüyorsunuz?
hııımYok hayır. Whatsapta mesajlaşırken birden 6 saat ortadan yok oldu çevrimiçi dahi olmadı ben de bunun Instagram’da takıldığından şüphelendim çünkü aynı gün Instagram üzerinden attığım hikayaye bakıp Whatsapp daki mesajıma bir iki saat sonra dönmüştü haliyle ben de ikinci plana atıldığımı hissettim. Ve 6 saatin sonunda dayanamyıp fake hesabımdan onu ekleyip bir de story attım ki merak edip bakacağını tahmin edşyordum ki baktı maalesef yani doğru tahmin etmişim benim mesajım Whatsapp da bekliyorken o Instagram’daymış.O ıstarla ben bakmadım okey oynamadım o saatlerde dedi arkadaşım eski sevgilisne bakmış benim Instagramımdan ve hikayayi de o açmış dedi. Ben ona ısrarla inanmadım o da hem ona inanadığım için hem de onu denediğim için bana kızdı ve rest çekerek konuştu yukarda anlattığım gibi işte
Dedikleriniz yazdım ve cevap olarak şunları yazdı bana;fake hesap muhabbeti, nedir? ben diğer yorumları tam okumadım sadece bana yazdıklarınızı okumuştum.
yani tamam kırgın olabilir ama alttan alarak adım atmışsınız,biraz daha ılımlı cevap verse daha iyi olabilirmiş.
yerinizde olsam
'' bak seni çok kırdım biliyorum,görüyorsun haksız olduğumu da kabul ediyorum, 3 aydır ilk defa böyle bir kavgamız oldu, ben hatalarımın farkına vararak sana konuşalım diye adım atıyorum, gerçekten istemiyor musun yoksa gurur mu yapıyorsun? eğer gerçekten konuşacak bir şeyimiz yok diyorsan ayrılalım o halde çünkü sence de başka yapabileceğimiz bir şey var mı? ama yok ilişkiye devam edelim diyorsan oturup konuşmak zorundayız bunu sen de biliyorsun. rica ediyorum bana kesin bir şey söyler misin? çünkü ben amacını kestiremiyorum şu an... ''
tarzı bir mesaj atardım.
ve ısrarla hayır derse de tamam ayrılalım derdim. yani tamam ayıp etmişsiniz,kırmışsınız ama özür diliyorsunuz pişmanım diyorsunuz,napacaksınız yani canınızı mı vereceksiniz?
bence pişman olacaksın demişti ya size,aklınca sizi terbiye edip süründürüyor şu an.
özünde haklı olsa da ben böyle ders vermelerden hoşlanmıyorum. iki yetişkin oturur konuşur,karşısındakinin samimiyetini görürse 2. bir şans verir, yine aynısı olursa rest çeker. böyle çocuk eğitir gibi peşinden koşturmak pek benim tarzım değil galiba ya...
Dedikleriniz yazdım ve cevap olarak şunları yazdı bana;
“Sen kuyruğuna basıldığında ne söyleyeceğini bilmeyen birisin.
Ben bunu göz önüne defalarca aldım.
Sen kaç gündür yazmıyorsun şimdi mi. Aklın başına geldi.
Şimdi çıkıp. Bana sakinlesmeni bekliyorum deme.
Kendi kendine karar alıp. Uygulamayazsin”
sakinleşmeni bekledim dedim oraya takılmış. Tamam ayrılalım da demiyor. Gönlümü daha önce almalıydın diyor yani.Siz nee düşünüyorsunuz ? Ne demeliyim şimdi buna ben? En son olarak yüzyüze görüşelim sakince konuşalım bu konuyu yazdım bir daha açmamak üzere henüz görmedi mesajı.
arkadaşım tek problem hakaret etmeniz de seğil zaten. adam şu an içinden "ben asla tek başıma zaman geçiremeyeceğim, sürekli takip edecek, 1 saat cevap vermesem olay olacak" diye düşünüyor. ki o talihsiz laflar da tuzu biberi olayın.
kimse böyle bir ilişki istemez.
burada yazdıklarınızdan biraz fazla kontrolcü ve ilgi meraklısı gibi duruyorsunuz. birkaç saat yazmamak kimseyi 2. plana atmak değildir.
hayatımızda sevdiğimiz biri olur ancak öncelik her zaman bizizdir.
ayrıca haber alamayınca merak etmek telaşlanmak yerine şüphelenip fake hesapla kontrol etmek de yarın öbür gün daha büyük problemlerde sizin de daha büyük şeyler yapacağınızın göstergesidir.
aklı başında her an insan bunları ince uzun düşünür, böyle birini sevsem de hayatımda tutmak doğru mu der.
sizin bakış açınızı çok dar buldum. biraz da gene kendi bildiğiniz gibi ilerlesin egosu var gibi.
bence salın.
Asla hakaret eden biri değilim halaretiaşağıdaki alıntımda yazdığım gibi adam bu durumu bir anlık sinirle yaratmadığınızı düşünüyor. zorda kalınca hakaret etmeyi, fake hesaplarla test etmeyi sizin karakteriniz olarak görüyor. bu yüzden de düşünüyor böyle biri ile ilişki yaşayabilir miyim, bunu tolere edebilir miyim her seferinde diye.
o yüzden ayrılalım demiyor yani. ya çekemem kardeşim bu yapıda birini diyecek yada şans verecek.
sakinleşme mevzuu değil yani asıl problem.
diyeceğiniz birşey yok bence. ya özrünüze inanıp denemek ister ama o durumda da en ufak bu tarz durumda kesin bitiş olur, yada şimdiden bitirir.
aşağıdaki alıntımda yazdığım gibi adam bu durumu bir anlık sinirle yaratmadığınızı düşünüyor. zorda kalınca hakaret etmeyi, fake hesaplarla test etmeyi sizin karakteriniz olarak görüyor. bu yüzden de düşünüyor böyle biri ile ilişki yaşayabilir miyim, bunu tolere edebilir miyim her seferinde diye.
o yüzden ayrılalım demiyor yani. ya çekemem kardeşim bu yapıda birini diyecek yada şans verecek.
sakinleşme mevzuu değil yani asıl problem.
diyeceğiniz birşey yok bence. ya özrünüze inanıp denemek ister ama o durumda da en ufak bu tarz durumda kesin bitiş olur, yada şimdiden bitirir.
En son bunları yazdıAma bakın erkeklik gururu kırılan birinin hemen ertesi gün size samimi bir günaydın demesini beklemeniz yanlış. Elbette gönlünün alınmasını isteyecek kişi o.
soğuk bile yapsa sizin adım atmaya devam etmeniz lazımdı. Çünkü gerçekten haksızsınız
Asla hakaret eden biri değilim halareti
vırakın hayır yapma etme bile utana sıkıla derşm karşımdaki ezilmesin diye. O kadar hassaımdır.
HaklısınızAcı sirke kabını acıtır bacım. Inan öfkenin zararı en cok kendine olur. Nitekim şu an Araf'tasın.
Adamı denemek için sahte profil mevzusunu doğru bulmadım. Herkes gonnara yemez bacım. Acı sözleriniz ise adamı dinden çıkarır lakin adam sizi seviyor, bundan dolayı zaman istiyor.
Gönül almak... Yapacağınız en güzel şey bu. Üstüne gitmeden, boğmadan, hasretinizi hissettirerek, varliginizi hissettirerek... Ince ayarı tutturursanız bu işin sonu aydınlık.
Yok hayır bu cümlenin aynısını bu bahsi geçen kacgamızda kullandı. Aha önce böyle büyğk hakaretlerşn olduğu bir tartışmamız kavgamız hiç olmadı.peki "kuyruğuna basılınca ne söyleyeceğini bilmeyen birisin" ne anlama geliyor ?
önceki tartışmalarınızda belki direkt hakaret sözleri olmasa da ağır, gurur incitecek laflar eder miydiniz ?
belki size göre önemsizdir ama ona dokunmuştur laflarınız. olamaz mı ?
böyle bir cümle kurması bence manidar.
Yok hayır bu cümlenin aynısını bu bahsi geçen kacgamızda kullandı. Aha önce böyle büyğk hakaretlerşn olduğu bir tartışmamız kavgamız hiç olmadı
Kestirip attığını görünce ben çok sinirlendim o gün onu kasttediyor o cümleylepeki "kuyruğuna basılınca ne söyleyeceğini bilmeyen birisin" ne anlama geliyor ?
önceki tartışmalarınızda belki direkt hakaret sözleri olmasa da ağır, gurur incitecek laflar eder miydiniz ?
belki size göre önemsizdir ama ona dokunmuştur laflarınız. olamaz mı ?
böyle bir cümle kurması bence manidar.
En son bunları yazdı
Bitirdim deniyorsa bir şans saha vermek iatiyorum ben. istekliya üzüldüm ama demek ki ağırına gitmiş. bazı insanlar hassas oluyor çok böyle durumlarda.
mesela bazı insanlar espri gibi birbirine "salak" falan der. salak bulduğundan değil de güya sevimli sanarak. buna bile tepki gösteririm ben misal.
bence artık kasmayın. adamın intikam yada burun sürtme amaçlı yaptığını sanmıyorum. belki hemen yazsanız bir ihtimal. bir de bir hafta iletişim kurmamışsınız. özrünüzü de samimi bulmuyor gibi.