fake hesap muhabbeti, nedir? ben diğer yorumları tam okumadım sadece bana yazdıklarınızı okumuştum.
yani tamam kırgın olabilir ama alttan alarak adım atmışsınız,biraz daha ılımlı cevap verse daha iyi olabilirmiş.
yerinizde olsam
'' bak seni çok kırdım biliyorum,görüyorsun haksız olduğumu da kabul ediyorum, 3 aydır ilk defa böyle bir kavgamız oldu, ben hatalarımın farkına vararak sana konuşalım diye adım atıyorum, gerçekten istemiyor musun yoksa gurur mu yapıyorsun? eğer gerçekten konuşacak bir şeyimiz yok diyorsan ayrılalım o halde çünkü sence de başka yapabileceğimiz bir şey var mı? ama yok ilişkiye devam edelim diyorsan oturup konuşmak zorundayız bunu sen de biliyorsun. rica ediyorum bana kesin bir şey söyler misin? çünkü ben amacını kestiremiyorum şu an... ''
tarzı bir mesaj atardım.
ve ısrarla hayır derse de tamam ayrılalım derdim. yani tamam ayıp etmişsiniz,kırmışsınız ama özür diliyorsunuz pişmanım diyorsunuz,napacaksınız yani canınızı mı vereceksiniz?
bence pişman olacaksın demişti ya size,aklınca sizi terbiye edip süründürüyor şu an.
özünde haklı olsa da ben böyle ders vermelerden hoşlanmıyorum. iki yetişkin oturur konuşur,karşısındakinin samimiyetini görürse 2. bir şans verir, yine aynısı olursa rest çeker. böyle çocuk eğitir gibi peşinden koşturmak pek benim tarzım değil galiba ya...