Neden ayrılalım demiyor. Açıkça sordum mesajımda halbuki. Ben sadece gururuma yediremem diyor.ya üzüldüm ama demek ki ağırına gitmiş. bazı insanlar hassas oluyor çok böyle durumlarda.
mesela bazı insanlar espri gibi birbirine "salak" falan der. salak bulduğundan değil de güya sevimli sanarak. buna bile tepki gösteririm ben misal.
bence artık kasmayın. adamın intikam yada burun sürtme amaçlı yaptığını sanmıyorum. belki hemen yazsanız bir ihtimal. bir de bir hafta iletişim kurmamışsınız. özrünüzü de samimi bulmuyor gibi.
Bitirdim deniyorsa bir şans saha vermek iatiyorum ben. istekli
sanki gönlünü almam için
Neden ayrılalım demiyor. Açıkça sordum mesajımda halbuki. Ben sadece gururuma yediremem diyor.
Öfff çok dramEn son bunları yazdı
Tüm yorumları okumadım, sonraki gelişmelerden haberim yok ama buna kesinlikle katılıyorum.allah aşkına şu whatsapp'ta online değildi, instagramı açıp bakmış, kesin iş çeviriyor muhabbetlerini bırakın. burayı okuyan tüm genç kadınlar için yazıyorum.
birine mesaj attık diye bizim istediğimiz süre zarfında bize cevap yazmak zorunda değiller.
Tüm yorumları okumadım, sonraki gelişmelerden haberim yok ama buna kesinlikle katılıyorum.
Mesela benim whatsappta okundu ve son görülmem hep kapalıdır yani kimse için de açamam. Her mesaja hemen cevap vermek zorunda değilim. Diğer türlü olay sevgili olmaktan çıkıp mesaiye dönüyor. Sürekli iletişim halinde olmayı sevmiyorum ben. Aldatmak isteyen de bir yolunu bulur yani karşındakinin her hareketini takip etmeye çalışmak çok saçma.
Canım bacım, üzülmeni istemiyorum ama işiteceklerin nahoş şeyler olacak. Sizin olayda dalga boyunuzu çoktan aşmış. Adamin tavri da ha bir karış ha bin karış der.
Sevgilimle bir konu yüzünden Whatsapp’ta tartıştık. Ben ısrarla ona inanmayınca (aldatma mevzusu değil konu), “bu saatten sonra inceldiği yerden kopsun” , “senden de bitmesinden de korkum yok” gibi kesip atan cümleler sarfetti. Bi kaç gün evvel “Hep benimle ol, sana ihtiyacım var” diyen adamın böyle gözünü kırpmadan silip atmasına kızıp ona adi, aşağılık, ikiyüzlü, arsız, kolpacı gibi hakaretler ettim. O hakaretle karşılık vermedi. “Gururuma dokunuyor”, ”hepsini kaydettim, bu dediklerine pişman olacaksın” falan dedi. Bu pişman olacaksın cümlesini iki kez kurdu hatta. Sonra ben çok üstüne gittiğimi farkedip hakaretler için özür diledim. Daha sonra o da “Emin ol sana karşı uzun bir süre mesafe koyacağım. İçimden gelmeyecek. İnan seni zerre sevmiyor olsam bu mesafe sonsuza kadar sürerdi. Dediğin gibi ama çok hakkısın 2 sene çok erken evlenmek için.” dedi. Ertesi sabah günaydın mesajı attım ama soğuk cevaplar verdi. Atış o atış, çocuktan 8 gündür ses seda yok. Hiç bir şey yazmıyor. Gözü dışarda biri değil, oldukça da zor güvenen biri bu arada. Bugün izne geldi aynı şehirdeyiz şu anda yani. Normalde buluşacaktık tartışmasaydık. Şu anda onun buluşmak için adım mesaj atması gerekiyor. Belki de atacak bilmiyorum. Böyle arafta olmak çok can sıkıcı benim için. Sadakatine güvendiğim için kaybetmek istemiyorum onu.Ne zaman yazar arkadaşlar bu çocuk? siz ne
Eğer ki bu çocuk sözünden döner de sizinle evlenirse yazık olacak ona..Sevgilimle bir konu yüzünden Whatsapp’ta tartıştık. Ben ısrarla ona inanmayınca (aldatma mevzusu değil konu), “bu saatten sonra inceldiği yerden kopsun” , “senden de bitmesinden de korkum yok” gibi kesip atan cümleler sarfetti. Bi kaç gün evvel “Hep benimle ol, sana ihtiyacım var” diyen adamın böyle gözünü kırpmadan silip atmasına kızıp ona adi, aşağılık, ikiyüzlü, arsız, kolpacı gibi hakaretler ettim. O hakaretle karşılık vermedi. “Gururuma dokunuyor”, ”hepsini kaydettim, bu dediklerine pişman olacaksın” falan dedi. Bu pişman olacaksın cümlesini iki kez kurdu hatta. Sonra ben çok üstüne gittiğimi farkedip hakaretler için özür diledim. Daha sonra o da “Emin ol sana karşı uzun bir süre mesafe koyacağım. İçimden gelmeyecek. İnan seni zerre sevmiyor olsam bu mesafe sonsuza kadar sürerdi. Dediğin gibi ama çok hakkısın 2 sene çok erken evlenmek için.” dedi. Ertesi sabah günaydın mesajı attım ama soğuk cevaplar verdi. Atış o atış, çocuktan 8 gündür ses seda yok. Hiç bir şey yazmıyor. Gözü dışarda biri değil, oldukça da zor güvenen biri bu arada. Bugün izne geldi aynı şehirdeyiz şu anda yani. Normalde buluşacaktık tartışmasaydık. Şu anda onun buluşmak için adım mesaj atması gerekiyor. Belki de atacak bilmiyorum. Böyle arafta olmak çok can sıkıcı benim için. Sadakatine güvendiğim için kaybetmek istemiyorum onu.Ne zaman yazar arkadaşlar bu çocuk? siz ne düşünüyorsunuz?
Yangına körükle gitmek istemem fakat ne kadar da kibar bir insanım deseniz de sevgilinizin dediği gibi her şey, tabiri caizse kuyruğunuza basılana kadar..En son bunları yazdı
Canım bacım, üzülmeni istemiyorum ama işiteceklerin nahoş şeyler olacak. Sizin olayda dalga boyunuzu çoktan aşmış. Adamin tavri da ha bir karış ha bin karış der.
Ben zarar gördüm bu ilişkiden der size, ben hasar gördüm der, gururum zedelendi bu hasarın seviyesinin ehemmiyeti yok benim için zira bu iş bizim icin kötü sonuçlandı der.
Ah güzel bacım olay iki kişi arasinda vuku bulur her zaman. Biz olaylara şahitlik etmedigimiz icin sandim ki tatli dil yilanı deliginden cikarir. Meğer bal bal demekle ağız tatlanmazmış. Gönül almak bundan demistim.
Ne kadar tatli konuşsak da bazen düzeltmeye yetmez. Sevgi karşılıklı olunca güzel, paylaşarak çoğalır. Ben sana seni seviyorum derim ama bunu hissetmek farklidir. Çaba ister, emek ister... Söylemek ve yaşatmak farklı şeyler.
Sevgi saygiyi getirir. Saygı ise haddini bilmekle olur. Bazen öfkeyle kalkar zararla oturur , simdi senin balık ağda durumu yaşanır. Balık ağa takılınca akli başına gelir ah ben ne yaptim nerdeyim der ama iş işten geçmiş olur.
Bal bal diyorum bak. Agzim tatlanmiyoreesra_a cigim. Özür diliyorum demişsin özür özür özür... Aşk neydi sevgi neydi? Bazen bölünürsün sevdada... Bazen çarpılırsın... Katlanirsin acıya da yokluğa da... Saygı haddini bilmekle olur. Sınırı aşınca hikmeti kalmıyor.
Artık çırpınmayı bırak. Adam kararli. Bundan ders çıkar kendine. Yaşın genç. Bir daha seversen bunları kulağına küpe edersen mutlu olur be insan bacım.
Kal sağlıcakla.. teşekkür ederim..En son kesin olarak var mıyız yok muyuz” yazdım. necyazrsa artık eyvallah diyip bırakıcam. Bundenli takıntı yaptıysa elimden başka gelen bir şey yok.
Hep onun sorumsuz davranması yüzünden başlayıp, oldu bunlar. Ah... Bi çuval incir berbat oldu emeklerim gittiCanım bacım, üzülmeni istemiyorum ama işiteceklerin nahoş şeyler olacak. Sizin olayda dalga boyunuzu çoktan aşmış. Adamin tavri da ha bir karış ha bin karış der.
Ben zarar gördüm bu ilişkiden der size, ben hasar gördüm der, gururum zedelendi bu hasarın seviyesinin ehemmiyeti yok benim için zira bu iş bizim icin kötü sonuçlandı der.
Ah güzel bacım olay iki kişi arasinda vuku bulur her zaman. Biz olaylara şahitlik etmedigimiz icin sandim ki tatli dil yilanı deliginden cikarir. Meğer bal bal demekle ağız tatlanmazmış. Gönül almak bundan demistim.
Ne kadar tatli konuşsak da bazen düzeltmeye yetmez. Sevgi karşılıklı olunca güzel, paylaşarak çoğalır. Ben sana seni seviyorum derim ama bunu hissetmek farklidir. Çaba ister, emek ister... Söylemek ve yaşatmak farklı şeyler.
Sevgi saygiyi getirir. Saygı ise haddini bilmekle olur. Bazen öfkeyle kalkar zararla oturur , simdi senin balık ağda durumu yaşanır. Balık ağa takılınca akli başına gelir ah ben ne yaptim nerdeyim der ama iş işten geçmiş olur.
Bal bal diyorum bak. Agzim tatlanmiyoreesra_a cigim. Özür diliyorum demişsin özür özür özür... Aşk neydi sevgi neydi? Bazen bölünürsün sevdada... Bazen çarpılırsın... Katlanirsin acıya da yokluğa da... Saygı haddini bilmekle olur. Sınırı aşınca hikmeti kalmıyor.
Artık çırpınmayı bırak. Adam kararli. Bundan ders çıkar kendine. Yaşın genç. Bir daha seversen bunları kulağına küpe edersen mutlu olur be insan bacım.
Kal sağlıcakla...
Hep onun sorumsuz davranması yüzünden başlayıp, oldu bunlar. Ah... Bi çuval incir berbat oldu emeklerim gitti
Öncelik sırası ben değilmişim. Kendisi bu konularda çok hassastır aynı hassaslyetisorumsuzluk ? mesaja cevap vermeyip instagramda olması mı ?
Oana mı bana mı. Cümlede bence kelimesini kullanıp fikrimi belirttiğim için bencil olmakla suçlamıştımbeniEğer ki bu çocuk sözünden döner de sizinle evlenirse yazık olacak ona..
Argümanı da “bence kelimesini kullananlar bencil oluyorlarmış.”Oana mı bana mı. Cümlede bence kelimesini kullanıp fikrimi belirttiğim için bencil olmakla suçlamıştımbeni
bir tartışmada. Bilip bilmeden ahkam kesmeyin.
Öncelik sırası ben değilmişim. Kendisi bu konularda çok hassastır aynı hassaslyeti
bana göstermedi. Zamanla değişti.