Canım bacım, üzülmeni istemiyorum ama işiteceklerin nahoş şeyler olacak. Sizin olayda dalga boyunuzu çoktan aşmış. Adamin tavri da ha bir karış ha bin karış der.
Ben zarar gördüm bu ilişkiden der size, ben hasar gördüm der, gururum zedelendi bu hasarın seviyesinin ehemmiyeti yok benim için zira bu iş bizim icin kötü sonuçlandı der.
Ah güzel bacım olay iki kişi arasinda vuku bulur her zaman. Biz olaylara şahitlik etmedigimiz icin sandim ki tatli dil yilanı deliginden cikarir. Meğer bal bal demekle ağız tatlanmazmış. Gönül almak bundan demistim.
Ne kadar tatli konuşsak da bazen düzeltmeye yetmez. Sevgi karşılıklı olunca güzel, paylaşarak çoğalır. Ben sana seni seviyorum derim ama bunu hissetmek farklidir. Çaba ister, emek ister... Söylemek ve yaşatmak farklı şeyler.
Sevgi saygiyi getirir. Saygı ise haddini bilmekle olur. Bazen öfkeyle kalkar zararla oturur , simdi senin balık ağda durumu yaşanır. Balık ağa takılınca akli başına gelir ah ben ne yaptim nerdeyim der ama iş işten geçmiş olur.
Bal bal diyorum bak. Agzim tatlanmiyor
eesra_a cigim. Özür diliyorum demişsin özür özür özür... Aşk neydi sevgi neydi? Bazen bölünürsün sevdada... Bazen çarpılırsın... Katlanirsin acıya da yokluğa da... Saygı haddini bilmekle olur. Sınırı aşınca hikmeti kalmıyor.
Artık çırpınmayı bırak. Adam kararli. Bundan ders çıkar kendine. Yaşın genç. Bir daha seversen bunları kulağına küpe edersen mutlu olur be insan bacım.
Kal sağlıcakla.. teşekkür ederim..
En son kesin olarak var mıyız yok muyuz” yazdım. necyazrsa artık eyvallah diyip bırakıcam. Bundenli takıntı yaptıysa elimden başka gelen bir şey yok.