Arafta kaldım. yardımcı olun😕

bu bir öncelik değil çok yanlış değerlendiriyorsunuz. mesaja birkaç saat sonra cevap vermek öncelikli olunmadığı anlamına gelmez.
kusura bakmayın ama çok 15-16 yaş takılmaları bunlar.
sizin acil bir durumunuz varken arkadaşlarımla takılıcam der ve yanınıza gelmezse öncelikli değilsinizdir.
ilerideki ilişkilerinizin sağlıklı olması için şunu öğrenin: insanların bazen yapmak istedikler şeyler farklı olabilir. o an mesajlaşmak değil bomboş instagram storylerine bakıp hiçbir şey düşünmeye gerek kalmadan zaman geçirmek isteyebilir. bu sizi de ilişkinizi de değersiz yapmaz.
bazen sizinle buluşmak değil yalnız değil kalmak isteyebilir, bu da değersizleştirmez.
bunu anlamazsanız bugün x yarın y kişisi ile ilişkinizi yürütemez hep aynı konuda tartışırsınız. kendinizi bu konuda çok geliştirmeniz lazım.
Bunu dürüstçe belirtse zaten zerre kadar kızamyacaktım bir günde konuşup halledecektşk her şeyi o kıvırmayı tercih etti bün dereden su getirdi beni bınlar üzdü.

burada bile çok saldırgansınız insanlara karşı. farkında değilsiniz ama yapınız böyle.
adam da bu yüzden yazmış "kuyruğuna basınca..." cümlesini. hoşlanmadığınız her yorumda tersliyorsunuz.
Farkında değil misniz tanımadan etmeden yargıya varıyırlar benğm hakkımda ne gübi toleranslar gösterdiğimi bilmeden üstelik.. Etkşye tepki

Bunu dürüstçe belirtse zaten zerre kadar kızamyacaktım bir günde konuşup halledecektşk her şeyi o kıvırmayı tercih etti bün dereden su getirdi beni bınlar üzdü.

fake hesapla takip edip dürüstçe davranmadığınız birinden dürüstlük beklemeniz biraz değişik değil mi ?

Farkında değil misniz tanımadan etmeden yargıya varıyırlar benğm hakkımda ne gübi toleranslar gösterdiğimi bilmeden üstelik.. Etkşye tepki

gerçekten toleranslar göstermiş olsanız konunun başında anlatırdınız, insanlardan tepki görünce değil :) bunu burada bir sürü üye yapıyor.

tabi ki tepki verebilirsiniz de, zaten demek istediğimiz bu. beklediğiniz tepkileri almayınca agresifleşen yapınız olduğu belli. sakin tepkiler vermiyorsunuz.

valla gene söyleyeyim, beni sevgilim fake hesaptan kontrol etse engellerim asıl hesabını. bana adi dese sevgilim, bir daha bir kelimemi duyamaz.
adam gerçekten sevdiği için mesafe koyacağım demiş, direkt bitirmemiş. siz konuyu "beni araması lazımdı 8 günde" noktasına getirdiniz burada. bu durumda bile karşıdan hareket bekliyorsunuz. e adam da anlamış, sen peşinde koşacak insan arıyorsun demiş.

aynılarını burada bizler de yazdık, sizi tanımadan. bu adam sizi tanıyarak yazmış, demek ki doğru değerlendirmişiz, değil mi ?

adam inanmıyor özrünüze. kasmayın daha fazla. bu yaşanan da size ders olsun. bir daha fevri hareket etmeyin.

Sevgilimle bir konu yüzünden Whatsapp’ta tartıştık. Ben ısrarla ona inanmayınca (aldatma mevzusu değil konu), “bu saatten sonra inceldiği yerden kopsun” , “senden de bitmesinden de korkum yok” gibi kesip atan cümleler sarfetti. Bi kaç gün evvel “Hep benimle ol, sana ihtiyacım var” diyen adamın böyle gözünü kırpmadan silip atmasına kızıp ona adi, aşağılık, ikiyüzlü, arsız, kolpacı gibi hakaretler ettim. O hakaretle karşılık vermedi. “Gururuma dokunuyor”, ”hepsini kaydettim, bu dediklerine pişman olacaksın” falan dedi. Bu pişman olacaksın cümlesini iki kez kurdu hatta. Sonra ben çok üstüne gittiğimi farkedip hakaretler için özür diledim. Daha sonra o da “Emin ol sana karşı uzun bir süre mesafe koyacağım. İçimden gelmeyecek. İnan seni zerre sevmiyor olsam bu mesafe sonsuza kadar sürerdi. Dediğin gibi ama çok hakkısın 2 sene çok erken evlenmek için.” dedi. Ertesi sabah günaydın mesajı attım ama soğuk cevaplar verdi. Atış o atış, çocuktan 8 gündür ses seda yok. Hiç bir şey yazmıyor. Gözü dışarda biri değil, oldukça da zor güvenen biri bu arada. Bugün izne geldi aynı şehirdeyiz şu anda yani. Normalde buluşacaktık tartışmasaydık. Şu anda onun buluşmak için adım mesaj atması gerekiyor. Belki de atacak bilmiyorum. Böyle arafta olmak çok can sıkıcı benim için. Sadakatine güvendiğim için kaybetmek istemiyorum onu. 😕Ne zaman yazar arkadaşlar bu çocuk? siz ne düşünüyorsunuz?
Sabır lazım sabır bekleyin ve sakın daha bişey yazmayın en az 1 ay ,tabi o zaman aralığında kendisi yazmazsa..siz özrünüzü zaten dilemişsiniz fazlasına gerek yok günaydın msjı bile hataydı..olayın sebebini daha alt mesajlarda yazmışsınız onlarıda okuyup yorum yapıyorum..
Bence haklı bir gerekçeniz varmış ve şüphelenmişsiniz ki ispatlarda var..
Ve beyfendinin attıgı yalan içinde artık bayatladı bunlar diyip geçin..
Nasıl da kadını enayı yerine koyuyorlar var ya ayar oluyorum..
Telinde kız nosu bile bulsanız aman ha aramızda kalsın bizim... eşini aldatıyor o da sevgilisi yoksa benim ne işim olur baska kadınla..
Hı hı eczaneden o bit şampuanıda hediyelik alınmıştı zaten bir fıkrada oldugu gibi.. :KK66:umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır..

X