Tartışmanın ertesi sabahı günaydın mesajı yazmıştım soğuk cevap vermişti ben de üstelemiyşmbşraz sakinleşsin dedimOrasını kaçırmışım. Evet 8 gün çok fazla konu sahibi. En başta siz de onun yazmasını beklemişsiniz açıkçası. Gurur yapmışsınız. Ben sıcağı sıcağına yazdınız sanmıştım.
Ama 8 gün sakinleşmesini beklemek sizce normal mi? Lütfen dürüst olun. Aracınız o olsaydı 1-2 gün sonra yazardınız. Bence siz onun yazmasını beklediniz , değil mi?Tartışmanın ertesi sabahı günaydın mesajı yazmıştım soğuk cevap vermişti ben de üstelemiyşmbşraz sakinleşsin dedim
Bu kadar görmezden gelmemesi lazım ama . Mesafe koyacağım dediği için boğmak da istemedim. Şimdi de bunca zaman sonra yazdın diyor. Off dediğiniz gibi yazıp yollayacağım ona cevabını merak edşyorum. Ya herru ya merru böyle küslükle belirsizlikle yaşamak hiç benlik değil.Orasını kaçırmışım. Evet 8 gün çok fazla konu sahibi. En başta siz de onun yazmasını beklemişsiniz açıkçası. Gurur yapmışsınız. Ben sıcağı sıcağına yazdınız sanmıştım.
Ama bakın erkeklik gururu kırılan birinin hemen ertesi gün size samimi bir günaydın demesini beklemeniz yanlış. Elbette gönlünün alınmasını isteyecek kişi o.Bu kadar görmezden gelmemesi lazım ama . Mesafe koyacağım dediği için boğmak da istemedim. Şimdi de bunca zaman sonra yazdın diyor. Off dediğiniz gibi yazıp yollayacağım ona cevabını merak edşyorum. Ya herru ya merru böyle küslükle belirsizlikle yaşamak hiç benlik değil.
Çok mu önemli bu ama nericede pişmanım ve özür diliyorum adım atıyorum gönül yapmaya çalışıyorum onca detayın içinde bu çok sorun olmamalı onun için. Gönlü oln insan takılmaz buna bu kadar benceAma 8 gün sakinleşmesini beklemek sizce normal mi? Lütfen dürüst olun. Aracınız o olsaydı 1-2 gün sonra yazardınız. Bence siz onun yazmasını beklediniz , değil mi?
Olsun en azından konunuzu açtıktan sonra haklısınız, ben yanlış yapmışım dediniz. Bu da güzel gerçekten
Şu an atıyorum. Başka ne yapabilirim ki soğuyup soğumadığını sevip sevmediğini sordum cevap vermedi. henüz Whtsapp’a girmemiş yolda galiba İstanbul’a geliyor. o yüzden cevap da yazmamış. Seviyorum derse üsteliycem dediğinizi yazıcam.Ama bakın erkeklik gururu kırılan birinin hemen ertesi gün size samimi bir günaydın demesini beklemeniz yanlış. Elbette gönlünün alınmasını isteyecek kişi o.
soğuk bile yapsa sizin adım atmaya devam etmeniz lazımdı. Çünkü gerçekten haksızsınız
Gerçekten çekilmez birisiniz ömür torpusu denilen seysiniz...hangi huyunuzu sevmiş sevgiliniz enteresan doğrusu ..şimdi olmasa dahi yakında bırakır siziYok hayır. Whatsapta mesajlaşırken birden 6 saat ortadan yok oldu çevrimiçi dahi olmadı ben de bunun Instagram’da takıldığından şüphelendim çünkü aynı gün Instagram üzerinden attığım hikayaye bakıp Whatsapp daki mesajıma bir iki saat sonra dönmüştü haliyle ben de ikinci plana atıldığımı hissettim. Ve 6 saatin sonunda dayanamyıp fake hesabımdan onu ekleyip bir de story attım ki merak edip bakacağını tahmin edşyordum ki baktı maalesef yani doğru tahmin etmişim benim mesajım Whatsapp da bekliyorken o Instagram’daymış.O ıstarla ben bakmadım okey oynamadım o saatlerde dedi arkadaşım eski sevgilisne bakmış benim Instagramımdan ve hikayayi de o açmış dedi. Ben ona ısrarla inanmadım o da hem ona inanadığım için hem de onu denediğim için bana kızdı ve rest çekerek konuştu yukarda anlattığım gibi işte
Çok mu geç şu anda diyorsunuzAma bakın erkeklik gururu kırılan birinin hemen ertesi gün size samimi bir günaydın demesini beklemeniz yanlış. Elbette gönlünün alınmasını isteyecek kişi o.
soğuk bile yapsa sizin adım atmaya devam etmeniz lazımdı. Çünkü gerçekten haksızsınız
Beni ne kadar tanıyorsun bayan çok bilmiş???Gerçekten çekilmez birisiniz ömür torpusu denilen seysiniz...hangi huyunuzu sevmiş sevgiliniz enteresan doğrusu ..şimdi olmasa dahi yakında bırakır sizi
KatılıyorumDiyorsunuz ki "Ben ısrarla ona inanmadım" sonra diyorsunuz ki "Sadakatine güveniyorum" aşırı tezatlık var ortada. Sadakat illa başka birine bakmak aldatmak değildir sonuçta. Aranızda güven sorunu ve saygısızlık var. Bence biraz ara verin ve ilişkinizi gözden geçirin
bii kaç saat watsapa cevap vermedi diye sahte profille sevgilisini deneyen....sonra olay çıkarip üste çıkan üzerine evlilik olsa boşanmaya gidecek hakaretleri bir çırpıda sevgilisine söyleyen , saygısız , seviyesiz bir ilişkinin baş mimarı olarak tanıdım şu yazdiklarinizdan ...Beni ne kadar tanıyorsun bayan çok bilmiş???
İkinci plana atıldığımu hissettirirse içime kurt düşür hiç yapmadığı davranışı aynı gün iki kez yaprsa denerim. Şu yazdıklarımdan yalnızca onu nasıl alttan aldığımı bilmediğiniz için bol keseden atıp üfürebiliyorsunuz bu şekilde. Belli ki sizin için ikünci plana atılmış olma hissi gayet önemsiz okaysiniz yani.bii kaç saat watsapa cevap vermedi diye sahte profille sevgilisini deneyen....sonra olay çıkarip üste çıkan üzerine evlilik olsa boşanmaya gidecek hakaretleri bir çırpıda sevgilisine söyleyen , saygısız , seviyesiz bir ilişkinin baş mimarı olarak tanıdım şu yazdiklarinizdan ...
Bir ilişkide aşk önemlidir ilk etapta sonra onu saygı, sevgi takip eder ve en önemliside iki kişi birbirine huzur vermeli hayatı kolaylastirmali ..hayat zaten yorucu ..sizin gibilerle daha yorucu olur..aklı başında psikolojisi sağlam..karakterli bir adamsa sevgiliniz sizi bırakması gerekti ama demek ki oda fazla sağlam karaktere sahip değil hala bırakmamış yada biraz acı cektirip öyle bırakacak..
Ben bana geç cevap verdi diye trip atmam çünkü bende geç cevap veririm bu bana itici geliyor zaten ...ama baska olay oldu diyelim eşim beni ikinci plana attı olay çıkarırım çıkarmasına ama boyle değil saygımi asla bozmadan ...bir ilişkide saygı köprüsü yikilmissa ki sizinkisi yıkılmış o ilişki asla düzelmez bu ilk ilişkin sana şunu söyleyim artık bu ilişkiden umudunu kes çünkü ilerde en ufak bir hatanda karşı taraftan küfür ve hakaret duyacaksın o köprüleri başta sen yıktın zaten bunun evliliği var hamilelegi var çok üzülürsün kendine saygılı sevgili başka ilişki kur derim ...ve asla ne olursa olsun karşıdaki adam seni aldatsa dahi böyle kötü hakaretler etme kendine bir saygın olsun...hakaret etmeden sadece bakışlarla veya susarak ta karşı tarafa işkence cektirebilirsin ..yani amaç eğer buysaİkinci plana atıldığımu hissettirirse içime kurt düşür hiç yapmadığı davranışı aynı gün iki kez yaprsa denerim. Şu yazdıklarımdan yalnızca onu nasıl alttan aldığımı bilmediğiniz için bol keseden atıp üfürebiliyorsunuz bu şekilde. Belli ki sizin için ikünci plana atılmış olma hissi gayet önemsiz okaysiniz yani.
Ama hakaretler ettimBence 1.kural geri adım atma evet yanlış ama olan olmuş ..özür dilemen bile gereksiz olmuş ..erkekler alttan alan geri adım atan kadınlardan nedense hep uzaklaşır gider trip yapanın haksızken üste çıkanın peşinden koşar..kaçan kovalanır hesabı..
Arama sorma normal hayatına devam et ha bunarada story falan atıpsosyal medyadan umurumda değilsin havaları vermeyede çalışma çok itici olur..
Seviyorsa önünde sonunda arayacak sevmiyorsa aramaz sen arayıp barışsanız yarın başka bir bahane ile uzaklaşacak..Alttan alan kaybeder umutma
Vakit kaybı olur bu durum senin için daha çok üzülürsün.
Hanüz cevap vermedi benden soğudun ve artık sevmiyor musun beni diye bir soru sormuştum. Üstelemei bekliyor üstelemiycem kendisi yazacak cevabını paşa paşa. Sizce?En son attığınız mesajınıza cevap vermedi mieesra_a
Soğudun mu benden artık sevmiyor musun yazdım dün daha yeni girmiş Whatsapp’a dünden bu yana yolda olduğu için ve cevap yazamadı hala. Yukarıda yazdığınız mesajı yollayayım mı yoksa soruma cevap vermesini mi bekleyeyim sizce? Kafam çok karışıkfake hesap muhabbeti, nedir? ben diğer yorumları tam okumadım sadece bana yazdıklarınızı okumuştum.
yani tamam kırgın olabilir ama alttan alarak adım atmışsınız,biraz daha ılımlı cevap verse daha iyi olabilirmiş.
yerinizde olsam
'' bak seni çok kırdım biliyorum,görüyorsun haksız olduğumu da kabul ediyorum, 3 aydır ilk defa böyle bir kavgamız oldu, ben hatalarımın farkına vararak sana konuşalım diye adım atıyorum, gerçekten istemiyor musun yoksa gurur mu yapıyorsun? eğer gerçekten konuşacak bir şeyimiz yok diyorsan ayrılalım o halde çünkü sence de başka yapabileceğimiz bir şey var mı? ama yok ilişkiye devam edelim diyorsan oturup konuşmak zorundayız bunu sen de biliyorsun. rica ediyorum bana kesin bir şey söyler misin? çünkü ben amacını kestiremiyorum şu an... ''
tarzı bir mesaj atardım.
ve ısrarla hayır derse de tamam ayrılalım derdim. yani tamam ayıp etmişsiniz,kırmışsınız ama özür diliyorsunuz pişmanım diyorsunuz,napacaksınız yani canınızı mı vereceksiniz?
bence pişman olacaksın demişti ya size,aklınca sizi terbiye edip süründürüyor şu an.
özünde haklı olsa da ben böyle ders vermelerden hoşlanmıyorum. iki yetişkin oturur konuşur,karşısındakinin samimiyetini görürse 2. bir şans verir, yine aynısı olursa rest çeker. böyle çocuk eğitir gibi peşinden koşturmak pek benim tarzım değil galiba ya...