Fake hesapla uğraşması zaten güvensizliğini gösteriyor ,karşı taraf yalan söylüyor konu sahibi hakaret ediyor nerden baksan elinde kalıyor bence .. ikisi de hatalı yani .. ben olsam arar sorardım iyi misin diye oyundayım vs derse tamam deyip geçerdim zaten aralarında iletişimsizlik varkonuşmanın detayından anladığım konu sahibi hemen fake hesap açmış sonra da storysine bakıldı diye trip atmış. çocukta bununla ilgili açıklama yapmış. konu sahibi de gerilip hakaret etmiş.
belki de bu kadar gerginken "o an konuşmak istemedim" dese daha da gerileceklerini düşündü. bilemeyiz ki.
yada adam 6 saat cevap vermedin birşey mi oldu diye merak etmek yerine fake hesapla test edilmeye bozuldu ve o da doğru düzgün bir açıklama yapmak istemedi.
bence bu da önemli.
merak etmek yerine fake hesapla kontrol etmek itici.
Kendisi yazar mı sizce.bence bu ilişki artık düzelmez
düzelse de bana böyle böyle yaptın şeklinde burnundan getirecek sürekli gibi duruyor.
zaten uzakta, belli ki uzak ilişki sıkıntı sizin için.
kafanızı yormayın daha yakınınızda birini bulun ve bu hatalar da ders olsun bir daha yapmayın.
kimseye yapmayın.
Ne demeliydim sizce ben? Resmena dım atıyorum be geri tepiyor. Siz olsaydınız ne derdinizsizin işiniz çok zor :)
hala üste çıkma peşindesiniz ve şart koşarak konuşuyorsunuz. hiç kimse böyle şartlarla kurulan cümlelerin olduğu ilişki yaşamak istemez.
resmen "ben lütfediyorum" demişsiniz. ben olsam daha da sinir olurdum. bunu bir kadın olarak söylüyorum. naz, kapris huyunuz fazla, törpüleyin.
bence bu çocukla zor, ama başkalarıyla sağlıklı ilişki kurmak için bakış açınızı değiştirin.
Sildim o yazdığımı da şimdi zaten belki de çoktan okumuştur bile görüldü olmamıştı amaNe demeliydim sizce ben? Resmena dım atıyorum be geri tepiyor. Siz olsaydınız ne derdiniz
‘yelkenleri suya indirmen gerekirken’ nedir Allah aşkına? Hala laf sokma peşindesiniz, sizden olmaz ben söyleyeyim. Sevgiliniz de farkında kestirip atmış sadece değilim diyerek.Dediğinizi yazdım. Cevap olarak “Değilim” yazdı sadece.Ben de karşılık olarak “Ben hatamı anlayıp, adım atıp altan alıyorum senin yelkenleri suya indirmen gerekirken diretiyorsun. İyi sen bilirsin. Benden bu kadar. Başka yok.” yazdım.
Uzun süre Mesafe koyacağım dediği için ben 8 gün ses çıkarmadım fakat böyle belirsizlik de canımı sıktı ce bir adım atayım dedim. Yazdığımı da sildşm zaten az önce gördü mü bilmiyorum ama‘yelkenleri suya indirmen gerekirken’ nedir Allah aşkına? Hala laf sokma peşindesiniz, sizden olmaz ben söyleyeyim. Sevgiliniz de farkında kestirip atmış sadece değilim diyerek.
Ayrıca 8 gün ses çıkmaması bir hayli mühim. Sekiz günde şnsan unutur zaten karşındakini. Şahsen ben çoktan unuturdum.
Fake hesapla uğraşması zaten güvensizliğini gösteriyor ,karşı taraf yalan söylüyor konu sahibi hakaret ediyor nerden baksan elinde kalıyor bence .. ikisi de hatalı yani .. ben olsam arar sorardım iyi misin diye oyundayım vs derse tamam deyip geçerdim zaten aralarında iletişimsizlik var
Ne demeliydim sizce ben? Resmena dım atıyorum be geri tepiyor. Siz olsaydınız ne derdiniz
Bundesiğiniz yazacağım şimdi daha sonra pişman olamamak deneseydim oöurdundememek için yazacağım bunu. Gerisi ona kalmışsiz ne bekliyorsunuz ? bir cümle kurdunuz ve hemen canım cicim moduna mı geçsin mesela ?
ben olsam zaten 8 gün adım atsın diye beklemezdim. ettiğiniz laflar hoş değil yani.
bugün de müsait değilim dediğinde "ben sana değer veriyorum ve görüşüp konuşmak istiyorum. sana tabi ki saygım var. umarım konuşma fırsatı yaratabiliriz" derdim.
ama tabi ki bu ilişkiyi gerçekten istiyorsam.
ha sonuçta bu bir kumar. her insan hakareti kaldırmaz çünkü. bazılarına en ağır lafları edersin yarabbi şükür der bazıları ufak bir hakarette sınırını çizer. belli ki bu arkadaş da öyle. zorlasanız da olmayacak gibi duruyor.
Yaşınız benden çok genç diye tahmin ediyorum. Ben artık dolambaçlı ilişkiler kuramıyorum. Seviyorsam ve pişmansam doğrudan söylediklerim için özür dilerim, seni seviyorum, tekrar görüşelim benzeri apaçık cümleler kurarım. Tabi bunu 35 yaşında bir abla olarak söylüyorum, 20li yaşlarda bu kadar net olamaz belki insan.Uzun süre Mesafe koyacağım dediği için ben 8 gün ses çıkarmadım fakat böyle belirsizlik de canımı sıktı ce bir adım atayım dedim. Yazdığımı da sildşm zaten az önce gördü mü bilmiyorum amaNe demeliydim peki sizce?
Aynen bazen işteyken müsaitsen arayayım diyor görüyorum ama cevap vermiyorum çünkü kafam enerjim değilim canım demeye bile yetmiyor hemen kafamı kuma gömüyorum konuşmak yerine boş boş tavanı izlemek bile iyi geliyor bazen. Ha sevmiyor muyum sevmesem evlenmezdim heralde, müzmin çapkın ve oynak bekarlardandım. Bu kafa dinlenmesinin sonucu başkasıyla sanal sex yapıyo heralde olmamalıben de bir ben mi rahatım diyordum :)
cevap vermemesine bozulabilir insan tabi ama instagramda online diyip fake hesap açıp ekleyip sonrada story ye baktı diye kavga etmek tuhaf.
bazen mesela haftasonu sabahları erkenden uyanıyorum. bakıyorum erkek arkadaşım instada online, günaydın mesajları atabiliriz ama biliyorum ki günaydın yazsam arayacak, o an konuşmak istemiyorum boş boş reels izlemek istiyorum. yatakta gerine gerine instaya bakıyorum.
ama öyle bir hava yaratılıyor ki sosyal medyaya baktığı an birileriyle yazışıyor, flört ediyor sanki herkes.
bu bana çok saçma geliyor.
Aynen bazen işteyken müsaitsen arayayım diyor görüyorum ama cevap vermiyorum çünkü kafam enerjim değilim canım demeye bile yetmiyor hemen kafamı kuma gömüyorum konuşmak yerine boş boş tavanı izlemek bile iyi geliyor bazen. Ha sevmiyor muyum sevmesem evlenmezdim heralde, müzmin çapkın ve oynak bekarlardandım. Bu kafa dinlenmesinin sonucu başkasıyla sanal sex yapıyo heralde olmamalı
bazen özür dillemek yetmiyor..eğer aynı şeyle karşılaşma korkusu olursa..bu yüzden gerçekten pişman olduğunu görmek istiyor zannedersem.Sevgilimle bir konu yüzünden Whatsapp’ta tartıştık. Ben ısrarla ona inanmayınca (aldatma mevzusu değil konu), “bu saatten sonra inceldiği yerden kopsun” , “senden de bitmesinden de korkum yok” gibi kesip atan cümleler sarfetti. Bi kaç gün evvel “Hep benimle ol, sana ihtiyacım var” diyen adamın böyle gözünü kırpmadan silip atmasına kızıp ona adi, aşağılık, ikiyüzlü, arsız, kolpacı gibi hakaretler ettim. O hakaretle karşılık vermedi. “Gururuma dokunuyor”, ”hepsini kaydettim, bu dediklerine pişman olacaksın” falan dedi. Bu pişman olacaksın cümlesini iki kez kurdu hatta. Sonra ben çok üstüne gittiğimi farkedip hakaretler için özür diledim. Daha sonra o da “Emin ol sana karşı uzun bir süre mesafe koyacağım. İçimden gelmeyecek. İnan seni zerre sevmiyor olsam bu mesafe sonsuza kadar sürerdi. Dediğin gibi ama çok hakkısın 2 sene çok erken evlenmek için.” dedi. Ertesi sabah günaydın mesajı attım ama soğuk cevaplar verdi. Atış o atış, çocuktan 8 gündür ses seda yok. Hiç bir şey yazmıyor. Gözü dışarda biri değil, oldukça da zor güvenen biri bu arada. Bugün izne geldi aynı şehirdeyiz şu anda yani. Normalde buluşacaktık tartışmasaydık. Şu anda onun buluşmak için adım mesaj atması gerekiyor. Belki de atacak bilmiyorum. Böyle arafta olmak çok can sıkıcı benim için. Sadakatine güvendiğim için kaybetmek istemiyorum onu.Ne zaman yazar arkadaşlar bu çocuk? siz ne düşünüyorsunuz?
Pandemiyle beraber benim daha cok ihtiyacım arttı ya. 60 yaşındaki menapoza girmiş teyzeye aşının onda kısırlık yapmayacağını anlatmaya çalışmak ruhumu incittiği için koca telefon mesaj falan almıyor kafam. Şu fikrin aşırı yattı kafama sabah 6da gidip sonraki sabah 6da kalkarsam rakıdan anca kendime gelirimben de her ay 1 gün canımın istediği bir yere gidip tüm gün yemek-alkol falan takılıyorum. kalmalı değil de günüm orada geçiyor.
o 1 gün olmazsa ruhum dinlenmiyor.
kişisel alanım çok önemli ya. sakince bir kitap okumak, etrafı gözlemlemek falan hoşuma gidiyor.
tabi pandemiyle bu durum kalmadı ama bazen uzaklaşmak iyi geliyor.
Pandemiyle beraber benim daha cok ihtiyacım arttı ya. 60 yaşındaki menapoza girmiş teyzeye aşının onda kısırlık yapmayacağını anlatmaya çalışmak ruhumu incittiği için koca telefon mesaj falan almıyor kafam. Şu fikrin aşırı yattı kafama sabah 6da gidip sonraki sabah 6da kalkarsam rakıdan anca kendime gelirim
Bunu nasıl yapabilirim peki fikir verir misiniz? uzun süre mesafe koyacağım seni sevmesem bu mesafe ömür boyu sürerdi diyip açık kapı bıraktığı için bir umut bu kadar üstüne düşüyorum olayın. Keşke dememek için. Yani beni sevşyor ve istiyor ma gurur da yapıyor gibi geldi bana sizce?bazen özür dillemek yetmiyor..eğer aynı şeyle karşılaşma korkusu olursa..bu yüzden gerçekten pişman olduğunu görmek istiyor zannedersem.
yaşlarınız kaç yahu?Yok hayır. Whatsapta mesajlaşırken birden 6 saat ortadan yok oldu çevrimiçi dahi olmadı ben de bunun Instagram’da takıldığından şüphelendim çünkü aynı gün Instagram üzerinden attığım hikayaye bakıp Whatsapp daki mesajıma bir iki saat sonra dönmüştü haliyle ben de ikinci plana atıldığımı hissettim. Ve 6 saatin sonunda dayanamyıp fake hesabımdan onu ekleyip bir de story attım ki merak edip bakacağını tahmin edşyordum ki baktı maalesef yani doğru tahmin etmişim benim mesajım Whatsapp da bekliyorken o Instagram’daymış.O ıstarla ben bakmadım okey oynamadım o saatlerde dedi arkadaşım eski sevgilisne bakmış benim Instagramımdan ve hikayayi de o açmış dedi. Ben ona ısrarla inanmadım o da hem ona inanadığım için hem de onu denediğim için bana kızdı ve rest çekerek konuştu yukarda anlattığım gibi işte
Ne yapmalıyım sizce. Uzun bir süre Mesafe koyacağım seni zerre sevmiyor olsam bu mesafe ömür boyu sürerdii diyip açık kapı bıraktığı için adım attım bugün soğuk cevap verdi. Yukarıda yazdım hatta okumuşsunuzdur. Yapmam gereken ne şu durumda kafam oldukça karıştı. Ben nuamramı silmediğine, mesafe koyacağım demesine bile şaşırdım zaten o kadar hakaretten sonra. Sinik bir tip değil çünkü. Sert tepki vermesini beklerdim.yaşlarınız kaç yahu?
6 saat ortadan yok oldu, saat dakika mı tutuyorsunuz?
yazdığınız mesaj illa cevap verilmesi gereken bişey miydi?
çok mu önemliydi?
bişey sordunuz, cevap gelmedi arasaydınız madem cevap şart ise.
o zaman benim flört ne yapsın, işim gereği sürekli instagram'larda, whatsapplardayım ama ona yazamıyorum yoğun olduğumdankendisine bunun açıklamasını yaptım, başkasıyla yazışıyor diye düşünme, iş adına elimiz kolumuz oldu whatsapp vs bazen kendi kendime notlar alıp kendi numarama dosya vs atıyorum diye. ama sizin gibi değildir umarım. gerçekten çıkardığınız sorun da edilen hakaretlere, kırgınlığa değmez yani. ikinci plana atıldım dediniz, şimdi planlamadan çıkadı sizi ve haklı da.
27 ikimizn yaşı daNe yapmalıyım sizce. Uzun bir süre Mesafe koyacağım seni zerre sevmiyor olsam bu mesafe ömür boyu sürerdii diyip açık kapı bıraktığı için adım attım bugün soğuk cevap verdi. Yukarıda yazdım hatta okumuşsunuzdur. Yapmam gereken ne şu durumda kafam oldukça karıştı. Ben nuamramı silmediğine, mesafe koyacağım demesine bile şaşırdım zaten o kadar hakaretten sonra. Sinik bir tip değil çünkü. Sert tepki vermesini beklerdim.
Dedikleriniz ağır sözler. Ayrica fake hesap neden?Sevgilimle bir konu yüzünden Whatsapp’ta tartıştık. Ben ısrarla ona inanmayınca (aldatma mevzusu değil konu), “bu saatten sonra inceldiği yerden kopsun” , “senden de bitmesinden de korkum yok” gibi kesip atan cümleler sarfetti. Bi kaç gün evvel “Hep benimle ol, sana ihtiyacım var” diyen adamın böyle gözünü kırpmadan silip atmasına kızıp ona adi, aşağılık, ikiyüzlü, arsız, kolpacı gibi hakaretler ettim. O hakaretle karşılık vermedi. “Gururuma dokunuyor”, ”hepsini kaydettim, bu dediklerine pişman olacaksın” falan dedi. Bu pişman olacaksın cümlesini iki kez kurdu hatta. Sonra ben çok üstüne gittiğimi farkedip hakaretler için özür diledim. Daha sonra o da “Emin ol sana karşı uzun bir süre mesafe koyacağım. İçimden gelmeyecek. İnan seni zerre sevmiyor olsam bu mesafe sonsuza kadar sürerdi. Dediğin gibi ama çok hakkısın 2 sene çok erken evlenmek için.” dedi. Ertesi sabah günaydın mesajı attım ama soğuk cevaplar verdi. Atış o atış, çocuktan 8 gündür ses seda yok. Hiç bir şey yazmıyor. Gözü dışarda biri değil, oldukça da zor güvenen biri bu arada. Bugün izne geldi aynı şehirdeyiz şu anda yani. Normalde buluşacaktık tartışmasaydık. Şu anda onun buluşmak için adım mesaj atması gerekiyor. Belki de atacak bilmiyorum. Böyle arafta olmak çok can sıkıcı benim için. Sadakatine güvendiğim için kaybetmek istemiyorum onu.Ne zaman yazar arkadaşlar bu çocuk? siz ne düşünüyorsunuz?