Arafta kaldım. yardımcı olun😕

Fake hesapla uğraşması zaten güvensizliğini gösteriyor ,karşı taraf yalan söylüyor konu sahibi hakaret ediyor nerden baksan elinde kalıyor bence .. ikisi de hatalı yani .. ben olsam arar sorardım iyi misin diye oyundayım vs derse tamam deyip geçerdim zaten aralarında iletişimsizlik var

Kendisi yazar mı sizce. Kesin bir tavır da koymuyor demiyor

Ne demeliydim sizce ben? Resmena dım atıyorum be geri tepiyor. Siz olsaydınız ne derdiniz

‘yelkenleri suya indirmen gerekirken’ nedir Allah aşkına? Hala laf sokma peşindesiniz, sizden olmaz ben söyleyeyim. Sevgiliniz de farkında kestirip atmış sadece değilim diyerek.
Ayrıca 8 gün ses çıkmaması bir hayli mühim. Sekiz günde şnsan unutur zaten karşındakini. Şahsen ben çoktan unuturdum.

Uzun süre Mesafe koyacağım dediği için ben 8 gün ses çıkarmadım fakat böyle belirsizlik de canımı sıktı ce bir adım atayım dedim. Yazdığımı da sildşm zaten az önce gördü mü bilmiyorum amaNe demeliydim peki sizce?

evet işte başına bir iş mi geldi yerine sınava tabi tutması kötü olmuş. ben nolursa olsun eğer bir taraf hakaret ediyorsa haklı da olsa haksız duruma düştüğünü düşünüyorum.
hakaret saygı duymamakla alakalı bence. ve bir sürü şey çözülebilir ama saygısızlık imkansız benim gözümde.

Ne demeliydim sizce ben? Resmena dım atıyorum be geri tepiyor. Siz olsaydınız ne derdiniz

siz ne bekliyorsunuz ? bir cümle kurdunuz ve hemen canım cicim moduna mı geçsin mesela ?
ben olsam zaten 8 gün adım atsın diye beklemezdim. ettiğiniz laflar hoş değil yani.
bugün de müsait değilim dediğinde "ben sana değer veriyorum ve görüşüp konuşmak istiyorum. sana tabi ki saygım var. umarım konuşma fırsatı yaratabiliriz" derdim.
ama tabi ki bu ilişkiyi gerçekten istiyorsam.

ha sonuçta bu bir kumar. her insan hakareti kaldırmaz çünkü. bazılarına en ağır lafları edersin yarabbi şükür der bazıları ufak bir hakarette sınırını çizer. belli ki bu arkadaş da öyle. zorlasanız da olmayacak gibi duruyor.

Bundesiğiniz yazacağım şimdi daha sonra pişman olamamak deneseydim oöurdundememek için yazacağım bunu. Gerisi ona kalmış

Yaşınız benden çok genç diye tahmin ediyorum. Ben artık dolambaçlı ilişkiler kuramıyorum. Seviyorsam ve pişmansam doğrudan söylediklerim için özür dilerim, seni seviyorum, tekrar görüşelim benzeri apaçık cümleler kurarım. Tabi bunu 35 yaşında bir abla olarak söylüyorum, 20li yaşlarda bu kadar net olamaz belki insan.

Aynen bazen işteyken müsaitsen arayayım diyor görüyorum ama cevap vermiyorum çünkü kafam enerjim değilim canım demeye bile yetmiyor hemen kafamı kuma gömüyorum konuşmak yerine boş boş tavanı izlemek bile iyi geliyor bazen. Ha sevmiyor muyum sevmesem evlenmezdim heralde, müzmin çapkın ve oynak bekarlardandım. Bu kafa dinlenmesinin sonucu başkasıyla sanal sex yapıyo heralde olmamalı

ben de her ay 1 gün canımın istediği bir yere gidip tüm gün yemek-alkol falan takılıyorum. kalmalı değil de günüm orada geçiyor.
o 1 gün olmazsa ruhum dinlenmiyor.
kişisel alanım çok önemli ya. sakince bir kitap okumak, etrafı gözlemlemek falan hoşuma gidiyor.
tabi pandemiyle bu durum kalmadı ama bazen uzaklaşmak iyi geliyor.

bazen özür dillemek yetmiyor..eğer aynı şeyle karşılaşma korkusu olursa..bu yüzden gerçekten pişman olduğunu görmek istiyor zannedersem.

Pandemiyle beraber benim daha cok ihtiyacım arttı ya. 60 yaşındaki menapoza girmiş teyzeye aşının onda kısırlık yapmayacağını anlatmaya çalışmak ruhumu incittiği için koca telefon mesaj falan almıyor kafam. Şu fikrin aşırı yattı kafama sabah 6da gidip sonraki sabah 6da kalkarsam rakıdan anca kendime gelirim

ihtiyaç arttı da korkudan gidemiyorum :)

bazen özür dillemek yetmiyor..eğer aynı şeyle karşılaşma korkusu olursa..bu yüzden gerçekten pişman olduğunu görmek istiyor zannedersem.
Bunu nasıl yapabilirim peki fikir verir misiniz? uzun süre mesafe koyacağım seni sevmesem bu mesafe ömür boyu sürerdi diyip açık kapı bıraktığı için bir umut bu kadar üstüne düşüyorum olayın. Keşke dememek için. Yani beni sevşyor ve istiyor ma gurur da yapıyor gibi geldi bana sizce?

yaşlarınız kaç yahu?
6 saat ortadan yok oldu, saat dakika mı tutuyorsunuz?
yazdığınız mesaj illa cevap verilmesi gereken bişey miydi?
çok mu önemliydi?
bişey sordunuz, cevap gelmedi arasaydınız madem cevap şart ise.

o zaman benim flört ne yapsın, işim gereği sürekli instagram'larda, whatsapplardayım ama ona yazamıyorum yoğun olduğumdan kendisine bunun açıklamasını yaptım, başkasıyla yazışıyor diye düşünme, iş adına elimiz kolumuz oldu whatsapp vs bazen kendi kendime notlar alıp kendi numarama dosya vs atıyorum diye. ama sizin gibi değildir umarım. gerçekten çıkardığınız sorun da edilen hakaretlere, kırgınlığa değmez yani. ikinci plana atıldım dediniz, şimdi planlamadan çıkadı sizi ve haklı da.

Ne yapmalıyım sizce. Uzun bir süre Mesafe koyacağım seni zerre sevmiyor olsam bu mesafe ömür boyu sürerdii diyip açık kapı bıraktığı için adım attım bugün soğuk cevap verdi. Yukarıda yazdım hatta okumuşsunuzdur. Yapmam gereken ne şu durumda kafam oldukça karıştı. Ben nuamramı silmediğine, mesafe koyacağım demesine bile şaşırdım zaten o kadar hakaretten sonra. Sinik bir tip değil çünkü. Sert tepki vermesini beklerdim.

27 ikimizn yaşı da

Dedikleriniz ağır sözler. Ayrica fake hesap neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…