Arafta kaldım. yardımcı olun😕

siz ne bekliyorsunuz ? bir cümle kurdunuz ve hemen canım cicim moduna mı geçsin mesela ?
ben olsam zaten 8 gün adım atsın diye beklemezdim. ettiğiniz laflar hoş değil yani.
bugün de müsait değilim dediğinde "ben sana değer veriyorum ve görüşüp konuşmak istiyorum. sana tabi ki saygım var. umarım konuşma fırsatı yaratabiliriz" derdim.
ama tabi ki bu ilişkiyi gerçekten istiyorsam.

ha sonuçta bu bir kumar. her insan hakareti kaldırmaz çünkü. bazılarına en ağır lafları edersin yarabbi şükür der bazıları ufak bir hakarette sınırını çizer. belli ki bu arkadaş da öyle. zorlasanız da olmayacak gibi duruyor.
Dediğiniz yazdım ce cevabı şu oldu: “Sanmıyorum. Bunca zaman sonra yazman o fırsatı bence fazlasıyla yok etti.” Şimdi de yazma zamanıma takılmış😞

Dediğiniz yazdım ce cevabı şu oldu: “Sanmıyorum. Bunca zaman sonra yazman o fırsatı bence fazlasıyla yok etti.” Şimdi de yazma zamanıma takılmış😞
Ben de sinirinin geçmesini
bekledim yazdım ve ardından da benden soğudun ve beni artık sevmiyor musun? dedim ☹️

Ne yapmalıyım sizce. Uzun bir süre Mesafe koyacağım seni zerre sevmiyor olsam bu mesafe ömür boyu sürerdii diyip açık kapı bıraktığı için adım attım bugün soğuk cevap verdi. Yukarıda yazdım hatta okumuşsunuzdur. Yapmam gereken ne şu durumda kafam oldukça karıştı. Ben nuamramı silmediğine, mesafe koyacağım demesine bile şaşırdım zaten o kadar hakaretten sonra. Sinik bir tip değil çünkü. Sert tepki vermesini beklerdim.
bişey yapmanıza gerek yok, bu iş olmaz.
bir daha da kaybetmek istemediğiniz birine karşı böyle davranmama konusunda güzel bir ders almış sayın kendinizi.
kimse o kötü lafları hak etmez.

Bunu nasıl yapabilirim peki fikir verir misiniz? uzun süre mesafe koyacağım seni sevmesem bu mesafe ömür boyu sürerdi diyip açık kapı bıraktığı için bir umut bu kadar üstüne düşüyorum olayın. Keşke dememek için. Yani beni sevşyor ve istiyor ma gurur da yapıyor gibi geldi bana sizce?
tartışma anında olsa bile çok rendice edecek kelimeler kullanılmamalı...sana her hangi bir konuda kötü sözler söyleyip söyleyip özür dillenseydi nasıl hissederdin? Bence sakin bir kafayla oturup düşünün ve her iki tarafta zaten kaybetmek istemiyorsa bir şekil adım atacaktır, ama bugün ama yarın.

tartışma anında olsa bile çok rendice edecek kelimeler kullanılmamalı...sana her hangi bir konuda kötü sözler söyleyip söyleyip özür dillenseydi nasıl hissederdin? Bence sakin bir kafayla oturup düşünün ve her iki tarafta zaten kaybetmek istemiyorsa bir şekil adım atacaktır, ama bugün ama yarın.
Ben adım attı şu anda zaten açık kapı bırakır gübi konuşuyor ama soğuk da gururundan tabi
anlıyorum onu da. En son benden soğudun ve artık sevmiyor musun diye soru sordum bu soruya vereceği cevaba göre hareket edeceğim. siz ne dersiniz nasıl davranmalıyım😢

Ben adım attı şu anda zaten açık kapı bırakır gübi konuşuyor ama soğuk da gururundan tabi
anlıyorum onu da. En son benden soğudun ve artık sevmiyor musun diye soru sordum bu soruya vereceği cevaba göre hareket edeceğim. siz ne dersiniz nasıl davranmalıyım😢
inanın sizin ve sevgilinizin karakteri burada çok önemli..bence ne olursa olsun bir tartışmada kişiye hakaret rencide edici şeyler söylenmemeli...ben olsam açık açık konuşurdum..yani sadece özür dilleme değilde yaptığın şeyin nekadar yanlış olduğunun farkında olduğunu anlatmaya çalışırdım..bu konumunda haksız olduğunu göstermez..yine tartış yine gerekli bulduğunda hakkını savun ama söyleyiş tarzın düzgün olsun. belliki çok kırılmış ve burnunun iyice yere sürtmesini istiyor🙈🙈ben öyle algıladım

Madem güveninizi kırdı madem ısrarla inkar etti niye üzülüyorsunuz aldatma olayı değil dediniz konunuzda ama yorumlarda ınstagramda dolaşıyordu diyorsunuz bir sürü laf saymışsınız yok regl yakında ondan oldu ya bazı kızların her yaptığı olayda regl arkasına sığınmasını da anlamıyorum karşındaki bunları yutmak alttan almak zorunda değil sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın

inanın sizin ve sevgilinizin karakteri burada çok önemli..bence ne olursa olsun bir tartışmada kişiye hakaret rencide edici şeyler söylenmemeli...ben olsam açık açık konuşurdum..yani sadece özür dilleme değilde yaptığın şeyin nekadar yanlış olduğunun farkında olduğunu anlatmaya çalışırdım..bu konumunda haksız olduğunu göstermez..yine tartış yine gerekli bulduğunda hakkını savun ama söyleyiş tarzın düzgün olsun. belliki çok kırılmış ve burnunun iyice yere sürtmesini istiyor🙈🙈ben öyle algıladım
Bence de istekli aslında gururunrundn ve inadından yokuşa sğrüyor. Ne yapmamı önerirsiniz soruma daha cevap vermedi gerçi

hala adamı suçlayarak konuşuyorsunuz :) ben 8 gün aranmasam çoktan engeli basıp yenisini bulurdum yahu.
hatanızın farkında olduğunuzu sanmıyorum. şu an hırs yaptınız sadece.

hala adamı suçlayarak konuşuyorsunuz :) ben 8 gün aranmasam çoktan engeli basıp yenisini bulurdum yahu.
hatanızın farkında olduğunuzu sanmıyorum. şu an hırs yaptınız sadece.
Hayır gayet farkındayım. sakinleşmesini bekledim çünkü kendisi de mesaf koyacağım seninle demişti ben de biraz bekliyip yazayım dedim sakin olur kafası diyerekten. Sanmıyorum diyor hiç mi umut yok istşyor biliyorum fakat burnum sürtüsün de istiyor. Nasıl davranmalıyım bu lafa karşılık olarak?

Hayır gayet farkındayım. sakinleşmesini bekledim çünkü kendisi de mesaf koyacağım seninle demişti ben de biraz bekliyip yazayım dedim sakin olur kafası diyerekten. Sanmıyorum diyor hiç mi umut yok istşyor biliyorum fakat burnum sürtüsün de istiyor. Nasıl davranmalıyım bu lafa karşılık olarak?

insan 1 gün bekler 2 gün bekler. 8 gün yazmamanızın sebebi onun araması gerektiğini düşünmeniz.
bence beklentileriniz uygun değil. zorlamayın bu ilişkiyi.
erkekler kadınlar gibi detaylı düşünmezler. biz kafamızda "şunu demek istiyor kesin" diye kurarız.
oysa onların beyni 1-0 şeklinde çalışır. yani ne düşünüyorlarsa söylerler.

Dediğinizi yazdım. Cevap olarak “Değilim” yazdı sadece.😞 Ben de karşılık olarak “Ben hatamı anlayıp, adım atıp altan alıyorum senin yelkenleri suya indirmen gerekirken diretiyorsun. İyi sen bilirsin. Benden bu kadar. Başka yok.” yazdım. ☹️
fake hesap muhabbeti, nedir? ben diğer yorumları tam okumadım sadece bana yazdıklarınızı okumuştum.

yani tamam kırgın olabilir ama alttan alarak adım atmışsınız,biraz daha ılımlı cevap verse daha iyi olabilirmiş.

yerinizde olsam

'' bak seni çok kırdım biliyorum,görüyorsun haksız olduğumu da kabul ediyorum, 3 aydır ilk defa böyle bir kavgamız oldu, ben hatalarımın farkına vararak sana konuşalım diye adım atıyorum, gerçekten istemiyor musun yoksa gurur mu yapıyorsun? eğer gerçekten konuşacak bir şeyimiz yok diyorsan ayrılalım o halde çünkü sence de başka yapabileceğimiz bir şey var mı? ama yok ilişkiye devam edelim diyorsan oturup konuşmak zorundayız bunu sen de biliyorsun. rica ediyorum bana kesin bir şey söyler misin? çünkü ben amacını kestiremiyorum şu an... ''

tarzı bir mesaj atardım.

ve ısrarla hayır derse de tamam ayrılalım derdim. yani tamam ayıp etmişsiniz,kırmışsınız ama özür diliyorsunuz pişmanım diyorsunuz,napacaksınız yani canınızı mı vereceksiniz?

bence pişman olacaksın demişti ya size,aklınca sizi terbiye edip süründürüyor şu an.

özünde haklı olsa da ben böyle ders vermelerden hoşlanmıyorum. iki yetişkin oturur konuşur,karşısındakinin samimiyetini görürse 2. bir şans verir, yine aynısı olursa rest çeker. böyle çocuk eğitir gibi peşinden koşturmak pek benim tarzım değil galiba ya...

fake hesap muhabbeti, nedir? ben diğer yorumları tam okumadım sadece bana yazdıklarınızı okumuştum.

yani tamam kırgın olabilir ama alttan alarak adım atmışsınız,biraz daha ılımlı cevap verse daha iyi olabilirmiş.

yerinizde olsam

'' bak seni çok kırdım biliyorum,görüyorsun haksız olduğumu da kabul ediyorum, 3 aydır ilk defa böyle bir kavgamız oldu, ben hatalarımın farkına vararak sana konuşalım diye adım atıyorum, gerçekten istemiyor musun yoksa gurur mu yapıyorsun? eğer gerçekten konuşacak bir şeyimiz yok diyorsan ayrılalım o halde çünkü sence de başka yapabileceğimiz bir şey var mı? ama yok ilişkiye devam edelim diyorsan oturup konuşmak zorundayız bunu sen de biliyorsun. rica ediyorum bana kesin bir şey söyler misin? çünkü ben amacını kestiremiyorum şu an... ''

tarzı bir mesaj atardım.

ve ısrarla hayır derse de tamam ayrılalım derdim. yani tamam ayıp etmişsiniz,kırmışsınız ama özür diliyorsunuz pişmanım diyorsunuz,napacaksınız yani canınızı mı vereceksiniz?

bence pişman olacaksın demişti ya size,aklınca sizi terbiye edip süründürüyor şu an.

özünde haklı olsa da ben böyle ders vermelerden hoşlanmıyorum. iki yetişkin oturur konuşur,karşısındakinin samimiyetini görürse 2. bir şans verir, yine aynısı olursa rest çeker. böyle çocuk eğitir gibi peşinden koşturmak pek benim tarzım değil galiba ya...

bence erkekler bu kadar ince düşünmüyorlar ya. :KK43: bence pişman olacaksını bir daha adım atmayacağım anlamında söylemiş. çok net çünkü bence cevapları.

yerinizde olsam

tarzı bir mesaj atardım.

“Benden soğudun ve artık sevmiyor musun beni” yazdım. Henüz cevap yazmadı. Buna nasıl bir cevap verecek merak ediyorum. Sizin yazdığınızı da yazacağım cevabından sonra. Bugün bu iş ne olursa olsun neticeye bağlansın istiyorum çünkü😔

bence erkekler bu kadar ince düşünmüyorlar ya. :KK43: bence pişman olacaksını bir daha adım atmayacağım anlamında söylemiş. çok net çünkü bence cevapları.
evet haklı olabilirsin astrocum canım. yani adım atan ben olmayacağım,devam edeceğiz ama adım atmak zorunda kalan sen olacaksın artık mı demek istemiş sence?

evet haklı olabilirsin astrocum canım. yani adım atan ben olmayacağım,devam edeceğiz ama adım atmak zorunda kalan sen olacaksın artık mı demek istemiş sence?
Ben hakaret ettikten sonra özür diledim. O da seni zerre sevmiyor olsam ömür boyu mesafe koyarım falan dedi yukarıda yazdım hatta. Devam etmek istemese kesinbir dille söyler sakin yapıda biri de değil çok. Sürüncemede bırakıyor baya baya

yerinizde olsam

tarzı bir mesaj atardım.

Ayol erkekler düz bunu yazana kadar dümdüz “kesin olarak var mıyız yok muyuz önümü göremiyorum” yazsın aynı etkiyi yaratır.😆😆😆

Yok hayır. Whatsapta mesajlaşırken birden 6 saat ortadan yok oldu çevrimiçi dahi olmadı ben de bunun Instagram’da takıldığından şüphelendim çünkü aynı gün Instagram üzerinden attığım hikayaye bakıp Whatsapp daki mesajıma bir iki saat sonra dönmüştü haliyle ben de ikinci plana atıldığımı hissettim. Ve 6 saatin sonunda dayanamyıp fake hesabımdan onu ekleyip bir de story attım ki merak edip bakacağını tahmin edşyordum ki baktı maalesef yani doğru tahmin etmişim benim mesajım Whatsapp da bekliyorken o Instagram’daymış. 😞O ıstarla ben bakmadım okey oynamadım o saatlerde dedi arkadaşım eski sevgilisne bakmış benim Instagramımdan ve hikayayi de o açmış dedi. Ben ona ısrarla inanmadım o da hem ona inanadığım için hem de onu denediğim için bana kızdı ve rest çekerek konuştu yukarda anlattığım gibi işte😕

Bunlar çok çiğ hareketler, özür dilemelisiniz.

e adımı da 8 gün sonra atmış. biraz geçti bor'un pazarı gibi olmamış mı ?
Orasını kaçırmışım. Evet 8 gün çok fazla konu sahibi. En başta siz de onun yazmasını beklemişsiniz açıkçası. Gurur yapmışsınız. Ben sıcağı sıcağına yazdınız sanmıştım.

X