Sizin öneriniz nedir nasıl bir cümle yazmaşıyım ona ilk önce?Kolpaci ne yaBir de buluşmak için siz yazmalısınız çok ağır konuşmuşsunuz çünkü. Adam niye yazsın kendime hakaret ettirdiğim için özür dilerim demek için mi?
Siz haklı iken neden bu kadar ezilip büzülüyorsunuz?
burda çoğu adama hakaret etmişsin haksızsın diyor evet tamam da ,adam 6 saat dönmemiş yazmamış ,merakta bırakmış ,fake hesaptan kuzu gibi düşmesini biliyor ?
Ayrıca hala inanıyor musunuz ,yok kuzenim baktı ,yok arkadaşım baktı telefona vs ,düpedüz yalan ya bağırıyor ben yalan söylüyorum diye ..
İnstagram da mı yalan söylüyor bakmışsın işte ,okey falan hep hikaye düzmüş .. Haksız olduğunu çok iyi biliyor ama size suç atıyor resmen , bence siz bu adama güvenmeyin böyle ezilip büzülüp de affettirmeye hiç çalışmayın ..
Kullandığınız kelimeler hoş değil ama resmen adam yalan söyleyip manüpile ediyor ,ben olsam sadakatsiz bulur zaten ilişkiye devam etmezdim
bir de başlarken konuya olay aldatma vs değil demişsiniz yalan var güvensizlik var aldatma olmadığına nasıl eminsiniz ?
lütfen başkalarının suçunu da üstlenip kimsenin g.tünü kaldırmayın ,sizden önce onun defalarca özür dilemesi gerekiyor 6 saat neyle meşguldü,üstüne yalan vs ..
Ay değil mi? Bir ben mi rahatım diye düşündüm ama bence de normali bu. Ben eşimle sevgiliyken mesaj atardı mesela napıyosun diye cevap yazmaz instadan mesaj atardım komik caps falan. Ya da o yazmazdı instagramda online görürdüm seni iş bitirici burada da tepene çöktüm diye geyik yapar taciz ederdim beraber gülerdik. Evliyim hala aynı, whatsapp cok tercih ettiğim bir mesajlasma uygulaması degil, iMessage falan daha kullanışlı geliyor haliyle gün içinde sadece iş için girdiğimden unutuyorumallah aşkına şu whatsapp'ta online değildi, instagramı açıp bakmış, kesin iş çeviriyor muhabbetlerini bırakın. burayı okuyan tüm genç kadınlar için yazıyorum.
birine mesaj attık diye bizim istediğimiz süre zarfında bize cevap yazmak zorunda değiller.
ben bunu bu ilişkimde de daha önce de yapıyorum.
o an konuşmak istemiyorum, cevap atmıyorum. canım insta'da yada twitter'da yada vs de takılmak istiyor. bazen de oyuna dalıyorum.
telefondayım, bir yerlerde online'ım ama o an canımın istediğini yapıyorum.
eğer ölümcül bir durumsa eyvallah ama o an istemiyorsam mesaja cevap vermem. bu kadar basit.
ilişki yaşıyoruz, mahkumu değiliz birbirimizin.
hem adamı test ediyorsunuz hadi onu geçtim hakaret ediyorsunuz. elbette uzaklaşır ve tavır koyar.
bir de onun adım atması lazım diyorsunuz. neden gücenen insan adım atsın.
8 gündür ses yokmuş, muhtemelen siz de yazmadınız. ben olsam 8 gündür gönlümü almaya çalışmayan insanı çoktan silip yenisini bile bulmuştum.
görüşmek ve düzeltmek istiyorsanız siz adım atacaksınız, o değil.
bu kadar vaktiniz var mı fake hesaptan bu tarz kontroller filan. Size yalan söylemiş ama ilişkinin geçmişinde de böyle tavırlarınız olduysa onun baskı altında kalma hissiyle olabilir. Eğer o kişiyi gerçekten istiyorsanız ve düşündüğünüzde gerçekten sadakatsizliği yoksa bu tavırlar sadece sizin kuruntularınızsa bir adım atın ve sonrasında sakin olup bekleyin. Bundan sonrasını sakin ve daha kontrolsüz geçirin. Ama yok eğer güven vermiyorsa da sürekkli size kötü hisler veriyorsa zaten hiç uğraşmayın kiYok hayır. Whatsapta mesajlaşırken birden 6 saat ortadan yok oldu çevrimiçi dahi olmadı ben de bunun Instagram’da takıldığından şüphelendim çünkü aynı gün Instagram üzerinden attığım hikayaye bakıp Whatsapp daki mesajıma bir iki saat sonra dönmüştü haliyle ben de ikinci plana atıldığımı hissettim. Ve 6 saatin sonunda dayanamyıp fake hesabımdan onu ekleyip bir de story attım ki merak edip bakacağını tahmin edşyordum ki baktı maalesef yani doğru tahmin etmişim benim mesajım Whatsapp da bekliyorken o Instagram’daymış.O ıstarla ben bakmadım okey oynamadım o saatlerde dedi arkadaşım eski sevgilisne bakmış benim Instagramımdan ve hikayayi de o açmış dedi. Ben ona ısrarla inanmadım o da hem ona inanadığım için hem de onu denediğim için bana kızdı ve rest çekerek konuştu yukarda anlattığım gibi işte
Ben aldatıyor gibi bi cümle kurmadım ki .. konu sahibi merak etmiş 6 saat dönmemiş ama İnstagram da geziyor Kendisine yazmamış ,eğer konuşmak istemiyorsa söyleyebilir yada müsait değilim vs vs diye şeyler yazabilirdi ,benim burda dikkat çekmek istediğim yer orası değil zaten ,baktığı halde bakmadım diye yalan söylemesi sizce güven sarsmaz mı ?merak ederek soruyorum sizin mesela hiç konuşmak istemediğiniz zamanlar olmaz mı ?
mesela sizin bakış açınıza göre ben de sevgilim de birbirimizi 4 senedir baya baya aldatıyoruz. çünkü işimiz gücümüz olur veya yayılıp dinlenmek sadece dizi izlemek isteriz, değil 6 saat tüm gün günaydın mesajına bile cevap vermeden geçmiş olur yani. sonra da kimse neden onca saat yazmadın demez.
ki birbirimizi insta da online da görürüz o arada.
ama hiç birbirimizi suçlamadık. bu ilk aylarda da böyleydi hala da böyle.
bazı insanlar çok mıçmıç olmayı sever, sürekli yazışmak ister; bazıları da arada gerçekten kendi başına kalmayı.
illa aldatıyor anlamına gelmiyor bu bence. sadece kişilerin karakterleri farklı olabilir.
sadakatine gerçekten inanıyor musunuz?Yok hayır. Whatsapta mesajlaşırken birden 6 saat ortadan yok oldu çevrimiçi dahi olmadı ben de bunun Instagram’da takıldığından şüphelendim çünkü aynı gün Instagram üzerinden attığım hikayaye bakıp Whatsapp daki mesajıma bir iki saat sonra dönmüştü haliyle ben de ikinci plana atıldığımı hissettim. Ve 6 saatin sonunda dayanamyıp fake hesabımdan onu ekleyip bir de story attım ki merak edip bakacağını tahmin edşyordum ki baktı maalesef yani doğru tahmin etmişim benim mesajım Whatsapp da bekliyorken o Instagram’daymış.O ıstarla ben bakmadım okey oynamadım o saatlerde dedi arkadaşım eski sevgilisne bakmış benim Instagramımdan ve hikayayi de o açmış dedi. Ben ona ısrarla inanmadım o da hem ona inanadığım için hem de onu denediğim için bana kızdı ve rest çekerek konuştu yukarda anlattığım gibi işte
Dediğinizi yazdım. Cevap olarak “Değilim” yazdı sadece.Cık, bence fazla ergenvari bir mesaj olur kusura bakmayın
Bana karşı olan haklı öfken az da olsa geçtiyse konuşmak istiyorum, müsait misin? Kendimi düzgün ifade edemedim, sakince konuşalım, olur mu? Diyin bence. Ya da bu tarz bir şey.
Şimdi ne yapmalıyım numarasını sileyim miDediğinizi yazdım. Cevap olarak “Değilim” yazdı sadece.Ben de karşılık olarak “Ben hatamı anlayıp, adım atıp altan alıyorum senin yelkenleri suya indirmen gerekirken diretiyorsun. İyi sen bilirsin. Benden bu kadar. Başka yok.” yazdım.
Ben aldatıyor gibi bi cümle kurmadım ki .. konu sahibi merak etmiş 6 saat dönmemiş ama İnstagram da geziyor Kendisine yazmamış ,eğer konuşmak istemiyorsa söyleyebilir yada müsait değilim vs vs diye şeyler yazabilirdi ,benim burda dikkat çekmek istediğim yer orası değil zaten ,baktığı halde bakmadım diye yalan söylemesi sizce güven sarsmaz mı ?
Mıçmıç olmakla alakası yok ki , söyleyip her istediğini yapabilir görüşme sıklığından bahsetmiyorum yani
Ay değil mi? Bir ben mi rahatım diye düşündüm ama bence de normali bu. Ben eşimle sevgiliyken mesaj atardı mesela napıyosun diye cevap yazmaz instadan mesaj atardım komik caps falan. Ya da o yazmazdı instagramda online görürdüm seni iş bitirici burada da tepene çöktüm diye geyik yapar taciz ederdim beraber gülerdik. Evliyim hala aynı, whatsapp cok tercih ettiğim bir mesajlasma uygulaması degil, iMessage falan daha kullanışlı geliyor haliyle gün içinde sadece iş için girdiğimden unutuyorumbazen de isteyerek unutuyorum tamamen keyfim yani.
Dediğinizi yazdım. Cevap olarak “Değilim” yazdı sadece.Ben de karşılık olarak “Ben hatamı anlayıp, adım atıp altan alıyorum senin yelkenleri suya indirmen gerekirken diretiyorsun. İyi sen bilirsin. Benden bu kadar. Başka yok.” yazdım.
ben de bir ben mi rahatım diyordum :)
cevap vermemesine bozulabilir insan tabi ama instagramda online diyip fake hesap açıp ekleyip sonrada story ye baktı diye kavga etmek tuhaf.
bazen mesela haftasonu sabahları erkenden uyanıyorum. bakıyorum erkek arkadaşım instada online, günaydın mesajları atabiliriz ama biliyorum ki günaydın yazsam arayacak, o an konuşmak istemiyorum boş boş reels izlemek istiyorum. yatakta gerine gerine instaya bakıyorum.
ama öyle bir hava yaratılıyor ki sosyal medyaya baktığı an birileriyle yazışıyor, flört ediyor sanki herkes.
bu bana çok saçma geliyor.
Dediğinizi yazdım. Cevap olarak “Değilim” yazdı sadece.Ben de karşılık olarak “Ben hatamı anlayıp, adım atıp altan alıyorum senin yelkenleri suya indirmen gerekirken diretiyorsun. İyi sen bilirsin. Benden bu kadar. Başka yok.” yazdım.
ya konuşmak bir enerji sonuçta
insan boş boş takılmak istiyor arada
eskiden gazete dergi okunuyordu, şimdi telefondan bakıyoruz.
arada telefonda olsak bile cevap vermeme hakkımız olmalı