Arafta kaldım. yardımcı olun😕

Kolpaci ne ya :KK70: Bir de buluşmak için siz yazmalısınız çok ağır konuşmuşsunuz çünkü. Adam niye yazsın kendime hakaret ettirdiğim için özür dilerim demek için mi?
Sizin öneriniz nedir nasıl bir cümle yazmaşıyım ona ilk önce?

Siz haklı iken neden bu kadar ezilip büzülüyorsunuz?

burda çoğu adama hakaret etmişsin haksızsın diyor evet tamam da ,adam 6 saat dönmemiş yazmamış ,merakta bırakmış ,fake hesaptan kuzu gibi düşmesini biliyor ?
Ayrıca hala inanıyor musunuz ,yok kuzenim baktı ,yok arkadaşım baktı telefona vs ,düpedüz yalan ya bağırıyor ben yalan söylüyorum diye ..

İnstagram da mı yalan söylüyor bakmışsın işte ,okey falan hep hikaye düzmüş .. Haksız olduğunu çok iyi biliyor ama size suç atıyor resmen , bence siz bu adama güvenmeyin böyle ezilip büzülüp de affettirmeye hiç çalışmayın ..

Kullandığınız kelimeler hoş değil ama resmen adam yalan söyleyip manüpile ediyor ,ben olsam sadakatsiz bulur zaten ilişkiye devam etmezdim

bir de başlarken konuya olay aldatma vs değil demişsiniz yalan var güvensizlik var aldatma olmadığına nasıl eminsiniz ?

lütfen başkalarının suçunu da üstlenip kimsenin g.tünü kaldırmayın ,sizden önce onun defalarca özür dilemesi gerekiyor 6 saat neyle meşguldü,üstüne yalan vs ..

merak ederek soruyorum sizin mesela hiç konuşmak istemediğiniz zamanlar olmaz mı ?
mesela sizin bakış açınıza göre ben de sevgilim de birbirimizi 4 senedir baya baya aldatıyoruz. çünkü işimiz gücümüz olur veya yayılıp dinlenmek sadece dizi izlemek isteriz, değil 6 saat tüm gün günaydın mesajına bile cevap vermeden geçmiş olur yani. sonra da kimse neden onca saat yazmadın demez.
ki birbirimizi insta da online da görürüz o arada.
ama hiç birbirimizi suçlamadık. bu ilk aylarda da böyleydi hala da böyle.
bazı insanlar çok mıçmıç olmayı sever, sürekli yazışmak ister; bazıları da arada gerçekten kendi başına kalmayı.
illa aldatıyor anlamına gelmiyor bu bence. sadece kişilerin karakterleri farklı olabilir.

Ben de merak edip kolpacı neymiş diye araştırdım.
Bunlar ne ağır kelimeler böyle?
Kaçırdım galiba,adam affetti mi, tüm bu sözleri yuttu mu?

yani konu nereden tutsak elimizde kalacak cinsten
adam 6 saat whatsappa girmedi diye fake hesap açıp hikaye atıp izleyecek mi diye düşünmek nedir?
biz de evelallah stalk yaptık zamanında, hani ne bileyim muhakkak bir ergenlikler yaptık ergenken ama bu artık arşa çıkmış bir bağımlılık olmuş. bir de 26 yaş bunları yapmak için yanlış bir yaş artık.
zamanında sevgilim böyle bir şey yapsa bana inanın korkarım, böyle yaşanmaz ki.
bir de bunları yapıp üstüne bana hakaret etse inanın ayrılırdım. Başıma iş açar derdim inanın

Bir atasözü var : bir daha bakacağın yüze tükürme, tükürdüğün yüze ise bir daha bakma... gibi bir şey. Yani tartışma olur, kavga olur da eğer kesinlikle ayrılmayacaksanız, ve sonradan barışacaksanız böyle hakaretler edilmez; asla edilmez.

allah aşkına şu whatsapp'ta online değildi, instagramı açıp bakmış, kesin iş çeviriyor muhabbetlerini bırakın. burayı okuyan tüm genç kadınlar için yazıyorum.
birine mesaj attık diye bizim istediğimiz süre zarfında bize cevap yazmak zorunda değiller.
ben bunu bu ilişkimde de daha önce de yapıyorum.
o an konuşmak istemiyorum, cevap atmıyorum. canım insta'da yada twitter'da yada vs de takılmak istiyor. bazen de oyuna dalıyorum.
telefondayım, bir yerlerde online'ım ama o an canımın istediğini yapıyorum.
eğer ölümcül bir durumsa eyvallah ama o an istemiyorsam mesaja cevap vermem. bu kadar basit.
ilişki yaşıyoruz, mahkumu değiliz birbirimizin.

hem adamı test ediyorsunuz hadi onu geçtim hakaret ediyorsunuz. elbette uzaklaşır ve tavır koyar.
bir de onun adım atması lazım diyorsunuz. neden gücenen insan adım atsın.
8 gündür ses yokmuş, muhtemelen siz de yazmadınız. ben olsam 8 gündür gönlümü almaya çalışmayan insanı çoktan silip yenisini bile bulmuştum.
görüşmek ve düzeltmek istiyorsanız siz adım atacaksınız, o değil.
Ay değil mi? Bir ben mi rahatım diye düşündüm ama bence de normali bu. Ben eşimle sevgiliyken mesaj atardı mesela napıyosun diye cevap yazmaz instadan mesaj atardım komik caps falan. Ya da o yazmazdı instagramda online görürdüm seni iş bitirici burada da tepene çöktüm diye geyik yapar taciz ederdim beraber gülerdik. Evliyim hala aynı, whatsapp cok tercih ettiğim bir mesajlasma uygulaması degil, iMessage falan daha kullanışlı geliyor haliyle gün içinde sadece iş için girdiğimden unutuyorum😆 bazen de isteyerek unutuyorum tamamen keyfim yani.

Yok hayır. Whatsapta mesajlaşırken birden 6 saat ortadan yok oldu çevrimiçi dahi olmadı ben de bunun Instagram’da takıldığından şüphelendim çünkü aynı gün Instagram üzerinden attığım hikayaye bakıp Whatsapp daki mesajıma bir iki saat sonra dönmüştü haliyle ben de ikinci plana atıldığımı hissettim. Ve 6 saatin sonunda dayanamyıp fake hesabımdan onu ekleyip bir de story attım ki merak edip bakacağını tahmin edşyordum ki baktı maalesef yani doğru tahmin etmişim benim mesajım Whatsapp da bekliyorken o Instagram’daymış. 😞O ıstarla ben bakmadım okey oynamadım o saatlerde dedi arkadaşım eski sevgilisne bakmış benim Instagramımdan ve hikayayi de o açmış dedi. Ben ona ısrarla inanmadım o da hem ona inanadığım için hem de onu denediğim için bana kızdı ve rest çekerek konuştu yukarda anlattığım gibi işte😕
bu kadar vaktiniz var mı fake hesaptan bu tarz kontroller filan. Size yalan söylemiş ama ilişkinin geçmişinde de böyle tavırlarınız olduysa onun baskı altında kalma hissiyle olabilir. Eğer o kişiyi gerçekten istiyorsanız ve düşündüğünüzde gerçekten sadakatsizliği yoksa bu tavırlar sadece sizin kuruntularınızsa bir adım atın ve sonrasında sakin olup bekleyin. Bundan sonrasını sakin ve daha kontrolsüz geçirin. Ama yok eğer güven vermiyorsa da sürekkli size kötü hisler veriyorsa zaten hiç uğraşmayın ki

merak ederek soruyorum sizin mesela hiç konuşmak istemediğiniz zamanlar olmaz mı ?
mesela sizin bakış açınıza göre ben de sevgilim de birbirimizi 4 senedir baya baya aldatıyoruz. çünkü işimiz gücümüz olur veya yayılıp dinlenmek sadece dizi izlemek isteriz, değil 6 saat tüm gün günaydın mesajına bile cevap vermeden geçmiş olur yani. sonra da kimse neden onca saat yazmadın demez.
ki birbirimizi insta da online da görürüz o arada.
ama hiç birbirimizi suçlamadık. bu ilk aylarda da böyleydi hala da böyle.
bazı insanlar çok mıçmıç olmayı sever, sürekli yazışmak ister; bazıları da arada gerçekten kendi başına kalmayı.
illa aldatıyor anlamına gelmiyor bu bence. sadece kişilerin karakterleri farklı olabilir.
Ben aldatıyor gibi bi cümle kurmadım ki .. konu sahibi merak etmiş 6 saat dönmemiş ama İnstagram da geziyor Kendisine yazmamış ,eğer konuşmak istemiyorsa söyleyebilir yada müsait değilim vs vs diye şeyler yazabilirdi ,benim burda dikkat çekmek istediğim yer orası değil zaten ,baktığı halde bakmadım diye yalan söylemesi sizce güven sarsmaz mı ?
Mıçmıç olmakla alakası yok ki , söyleyip her istediğini yapabilir görüşme sıklığından bahsetmiyorum yani

Bişey diyeceğim kuzum bu yaşta böyle bir ilişki seni yormuyor mu? Biraz özgüvensiz misin ya da anlayamadım. Yani adam sana 6 saat cevap vermiyor başka şeyleri sana tercih ediyor demek, senin söylemen gerek o "bitmesinden korkum yok" laflarını zira yokluğuyla varlığı birmiş zaten. Valla kimse için kendinizden ödün vermeyin üstüne mesaj atmışsın zaten denemişsin adam da seni seviyorum bla bla diyerek koymuş seni bir kenara ben canım isteyince yazarım ona diye. Bu kadar kolay olmayın 3 aylık ilişki gider 3 günlük ilişki gelir. Kimseye de güvenmeyin bu kadar evli çocuklu insanlar aldatılıyor bu dünyada.

Hem zor.guveniyor hem trip atiyor
Eeee siz de adama agir laflar etmissiniz
Ikinizde de sorun var gibi
Bir de whatsapptan da olsa musait değilim ya da sonra konusalim demek zor olmasa gerek böyle cevapsiz birakmak da kötü
Yani bence birbirinize uygun değilsiniz

Bence uzak mesafe ilişkisinde ara verelim demek ayrılalım demekle aynı. Sen 6 saat ne yaptığına bile dünya yanmış gibi telaşa kapılıyorsan 8 gündür ara vermişsiniz ne yaptı ne etti başkasıyla tanıştı mı nerden bileceksin.

Bir de ilk yazınızda 2 yıl evlilik için yeterli değil yazmışsın sonra da 3 aylık ilişki zaten yazmışsın. Eğer 3 aylıksa işin çok zor. Şimdiden saygı bitmiş güven zaten oluşmamış.

Moralini bozmak istemem ama 8 günde erkekler biriyle tanışıp yakınlaşmaya bile başlar.

Yok hayır. Whatsapta mesajlaşırken birden 6 saat ortadan yok oldu çevrimiçi dahi olmadı ben de bunun Instagram’da takıldığından şüphelendim çünkü aynı gün Instagram üzerinden attığım hikayaye bakıp Whatsapp daki mesajıma bir iki saat sonra dönmüştü haliyle ben de ikinci plana atıldığımı hissettim. Ve 6 saatin sonunda dayanamyıp fake hesabımdan onu ekleyip bir de story attım ki merak edip bakacağını tahmin edşyordum ki baktı maalesef yani doğru tahmin etmişim benim mesajım Whatsapp da bekliyorken o Instagram’daymış. 😞O ıstarla ben bakmadım okey oynamadım o saatlerde dedi arkadaşım eski sevgilisne bakmış benim Instagramımdan ve hikayayi de o açmış dedi. Ben ona ısrarla inanmadım o da hem ona inanadığım için hem de onu denediğim için bana kızdı ve rest çekerek konuştu yukarda anlattığım gibi işte😕
sadakatine gerçekten inanıyor musunuz?

Cık, bence fazla ergenvari bir mesaj olur kusura bakmayın 🙈🙈

Bana karşı olan haklı öfken az da olsa geçtiyse konuşmak istiyorum, müsait misin? Kendimi düzgün ifade edemedim, sakince konuşalım, olur mu? Diyin bence. Ya da bu tarz bir şey.
Dediğinizi yazdım. Cevap olarak “Değilim” yazdı sadece.😞 Ben de karşılık olarak “Ben hatamı anlayıp, adım atıp altan alıyorum senin yelkenleri suya indirmen gerekirken diretiyorsun. İyi sen bilirsin. Benden bu kadar. Başka yok.” yazdım. ☹️

Dediğinizi yazdım. Cevap olarak “Değilim” yazdı sadece.😞 Ben de karşılık olarak “Ben hatamı anlayıp, adım atıp altan alıyorum senin yelkenleri suya indirmen gerekirken diretiyorsun. İyi sen bilirsin. Benden bu kadar. Başka yok.” yazdım. ☹️
Şimdi ne yapmalıyım numarasını sileyim mi

Ben aldatıyor gibi bi cümle kurmadım ki .. konu sahibi merak etmiş 6 saat dönmemiş ama İnstagram da geziyor Kendisine yazmamış ,eğer konuşmak istemiyorsa söyleyebilir yada müsait değilim vs vs diye şeyler yazabilirdi ,benim burda dikkat çekmek istediğim yer orası değil zaten ,baktığı halde bakmadım diye yalan söylemesi sizce güven sarsmaz mı ?
Mıçmıç olmakla alakası yok ki , söyleyip her istediğini yapabilir görüşme sıklığından bahsetmiyorum yani

konuşmanın detayından anladığım konu sahibi hemen fake hesap açmış sonra da storysine bakıldı diye trip atmış. çocukta bununla ilgili açıklama yapmış. konu sahibi de gerilip hakaret etmiş.
belki de bu kadar gerginken "o an konuşmak istemedim" dese daha da gerileceklerini düşündü. bilemeyiz ki.
yada adam 6 saat cevap vermedin birşey mi oldu diye merak etmek yerine fake hesapla test edilmeye bozuldu ve o da doğru düzgün bir açıklama yapmak istemedi.
bence bu da önemli.
merak etmek yerine fake hesapla kontrol etmek itici.

Ay değil mi? Bir ben mi rahatım diye düşündüm ama bence de normali bu. Ben eşimle sevgiliyken mesaj atardı mesela napıyosun diye cevap yazmaz instadan mesaj atardım komik caps falan. Ya da o yazmazdı instagramda online görürdüm seni iş bitirici burada da tepene çöktüm diye geyik yapar taciz ederdim beraber gülerdik. Evliyim hala aynı, whatsapp cok tercih ettiğim bir mesajlasma uygulaması degil, iMessage falan daha kullanışlı geliyor haliyle gün içinde sadece iş için girdiğimden unutuyorum😆 bazen de isteyerek unutuyorum tamamen keyfim yani.

ben de bir ben mi rahatım diyordum :)
cevap vermemesine bozulabilir insan tabi ama instagramda online diyip fake hesap açıp ekleyip sonrada story ye baktı diye kavga etmek tuhaf.
bazen mesela haftasonu sabahları erkenden uyanıyorum. bakıyorum erkek arkadaşım instada online, günaydın mesajları atabiliriz ama biliyorum ki günaydın yazsam arayacak, o an konuşmak istemiyorum boş boş reels izlemek istiyorum. yatakta gerine gerine instaya bakıyorum.
ama öyle bir hava yaratılıyor ki sosyal medyaya baktığı an birileriyle yazışıyor, flört ediyor sanki herkes.
bu bana çok saçma geliyor.

bence bu ilişki artık düzelmez
düzelse de bana böyle böyle yaptın şeklinde burnundan getirecek sürekli gibi duruyor.
zaten uzakta, belli ki uzak ilişki sıkıntı sizin için.
kafanızı yormayın daha yakınınızda birini bulun ve bu hatalar da ders olsun bir daha yapmayın.
kimseye yapmayın.

ben de bir ben mi rahatım diyordum :)
cevap vermemesine bozulabilir insan tabi ama instagramda online diyip fake hesap açıp ekleyip sonrada story ye baktı diye kavga etmek tuhaf.
bazen mesela haftasonu sabahları erkenden uyanıyorum. bakıyorum erkek arkadaşım instada online, günaydın mesajları atabiliriz ama biliyorum ki günaydın yazsam arayacak, o an konuşmak istemiyorum boş boş reels izlemek istiyorum. yatakta gerine gerine instaya bakıyorum.
ama öyle bir hava yaratılıyor ki sosyal medyaya baktığı an birileriyle yazışıyor, flört ediyor sanki herkes.
bu bana çok saçma geliyor.

ya konuşmak bir enerji sonuçta
insan boş boş takılmak istiyor arada
eskiden gazete dergi okunuyordu, şimdi telefondan bakıyoruz.
arada telefonda olsak bile cevap vermeme hakkımız olmalı

sizin işiniz çok zor :)
hala üste çıkma peşindesiniz ve şart koşarak konuşuyorsunuz. hiç kimse böyle şartlarla kurulan cümlelerin olduğu ilişki yaşamak istemez.
resmen "ben lütfediyorum" demişsiniz. ben olsam daha da sinir olurdum. bunu bir kadın olarak söylüyorum. naz, kapris huyunuz fazla, törpüleyin.
bence bu çocukla zor, ama başkalarıyla sağlıklı ilişki kurmak için bakış açınızı değiştirin.

ya konuşmak bir enerji sonuçta
insan boş boş takılmak istiyor arada
eskiden gazete dergi okunuyordu, şimdi telefondan bakıyoruz.
arada telefonda olsak bile cevap vermeme hakkımız olmalı

ya ben o an konuşmak istemiyorsam babamın telefonunu bile açmıyorum. acilse zaten üst üste 3-4 kere arar çünkü. ben açmazsam ve konu önemli değilse işi var der geçer.
hayatımızda sevdiklerimiz var ama bazen yalnızlığa da ihtiyacımız var.
ve gene yazıcam instagramda takılmak demek illa birileriyle yazışmak flörtleşmek değil. ama ne yazık ki çoğu insan böyle anlıyor.
gerçekten sosyal medya ilişkileri çok değiştirdi.
eskiden ne güzelmiş sadece ev telefonu. bulamazsan yapacak birşey yok .

X