Arada kalmak ülke ..

Almanya da doğup büyüyen biri olarak , Almanya’nın zor bir ülke olduğunu , dil şartı olduğunu söyleyebilirim. Şuan da da her sektörde işçi aranıyor, corona sonrası işsizlik arttı işten çıkan vs. Saat ücretiyle çalışılıyor ve kağıt küreğiyle uğraşması psikolojik olarak aşırı derecede bunaltıyor. Dilin yoksa zaten Almanya da rezil olursun.cok net söylüyorum. Almanlar da zaten diyor bizim dilimizi öğrenmek isteyenleri biz istiyoruz öyle geleyim oturum vereyim Türkçe Afganca Arapça konuşmaya devam etsin diye yasa yok ve oturum olayları gittikçe zorlaştı sebebi de bundan 3 ay önce bir Afgan’ın alman polisi öldürmesi herkes inkar ediyor ama bu böyle kurunun yanında yaş da yanıyor ..Devlet yardım olayları da herkese işlemiyor duruma bağlı ..diğer gitmek istediğiniz ülke Avrupa birliğinde değilse siz Türkiye deki gibi sorun yaşamaz mısınız diye düşündüm bi an ? O yüzden Almanya bana mantıklı geldi dayanaklı olucaksanız pes etmeyecekseniz savaşacaksanız kendiniz için tutunmak için ozaman Almanya derim.

Merhabalar,

Sonuç olarak Karadağa geldiniz mi ? )

Sizde hangi yabanci diller var?

nesini sevmediniz?
Bilmiyorum ama doğası güzel olmasına rağmen beni boğdu soğuk geldi ve Türkler orada kendilerini yabancı hissediyorlardi esnafla da konuşmuştuk. Gerçekten kara ve sarp bir dağ var sürekli yaşamak sıkardı beni hatta iyi ki gitmeden buralara tercih yapmamışim dedim yurtdışı görevlendirilmesinde görmüştüm çünkü cazip gibi geldi ama yok yani.

Bulgaristan göçmeni,Bulgar değil Türk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…