Arada kaldım.. Kocam ve kardeşi

eşiniz bir hafta ne diye takılmış?
kardeşi sevmiş senelerini harcamız karısı yapmak isteyecek kadar değer görmüş ve vermiş
eşiniz o bir haftayı ne maksatla geçirmiş?

sizin boşlugunuzun bir haftasını dahi başka bir kadınla doldurmaya çalışan eşiniz değilmi?

size anlatırken sadece bir hafta ne olacak bundan demiyormu??

e kardeşi de öyle demiştir o zaman

İdeal bir akrabalık değil ama olan olmuş kaybınız seviyor demek ki evleniyorlar. Kız intikam için filan yapmamıştır canım siyah inci dizisi mi burası kaç yoldur birliktelermiş insan intikam içim sevmediği adamı yıllarca çeker mi. Öyle kardeşini silme filan aksiyonlarına girmesin eşiniz. Öyle ailecek sık sık görüşmezsiniz olur biter. Aynı ortamda durulmayacak bir şey yok bence ailevi durumlarda bir yemek yenecek bir çay içecek kadar biraraya gelir ötesine geçmezsiniz. Yani sizin iradenizde bir durum yok ortada aileyi de bölmeyin bence bunun icin

Günah almak istemem ama benim de içime temiz pak bir hanım gibi gelmedi siz temkinli olun çok manyak insan var sabirlarina planlarına şok oluyoruz duyuyoruz .. En güzeli tepkili olmadan temkinli olmak ayık olmak olan olmuş çünkü hakkınızda hayırlı ne ise o olsun inşallah ..

Araya bir soğukluk girer ister istemez ama bir daha konuşulmayacak bir şey değil bence. Belki ailecek görüşmezsiniz de sadece kaynınızla görüşürsüniz, ki zamanla eşiyle de görüşeceğinizi düşünüyorum. Şimdi yapılması gereken abi kardeşin birbirini kırmasını engellemek ki sonradan pişmanlık yaşamasınlar.

Dünyanın merkezi siz misiniz?
Çocugunuza yenge olmasın diye evlenmesinler o zaman.

Oncelikle sizlik bi durum yok. Nasılsa öğrenecek. Sen neden soylemedin demesini istemeyenlerdenim yine de siz bilirsiniz. Eşinizi siz daha iyi tanıyorsunuz. Kendi duygularınızı ekleyip anlatin derim...
Kv ve kp uzun zaman esinizin pesini bırakmadığını da biliyor mu onu merak ettim. Kayniniza da pes dogrusu. Kesinlikle isteyemeyecegim bi durum ama eşiniz kardeşinizle konusmazsa bence uzulmeyin. O kizla muhattap olacağınıza bu durumu yeglerdim ben. (Kızın hala esinize birseyler hissettiğini cok dusunmuyorum intikam amacli yaklastiysa bile kayniniza evlencek duzeye geldilerse zamanla tanidikca sevmistir diye dusunuyorum) yine de hos bi durum degil

Ben siz beraberken araya 1 haftalik ayrilik girdiginde esinizin bu kizla takilmasi kismina takildim. Ne maksatla takilmislar yani? Esin bu kdr silerim vs siddetle karsi cikiyorsa bu ne anlama geliyor biliyorsun herhalde? Cok cirkin bir durum bence. Kaynin da bir acayipmis. Bu bir haftalik takilmayi normal karsiliyor demek. Ben olsam esime soylerdim. Ne diye gizleyeyim ki beni rahatsiz eden bir seyi.

Bana göre yanlış bir haftada olsa eşinizle bişeyler paylasmış ve sonrasında da eşinizin peşinde dolaşmış bir kız eşinizin kardeşiyle evlenmemeli.Ama kaynınız ve ailesi sorun görmüyorlarsa yapabileceginiz birşey yok araya illaki sogukluk girecektir bunu engelleyemezsiniz.Zaten kaynınız bu soğukluğu sorun etmiyorsa tek taraflı sorun etmeniz yanlış anlaşılır aile içinde, o yüzden konuya fazla da duygusal yaklaşmamaninızı öneririm yani eşinizi biraz sessize alın uzatmasın bir ton lafa gecmesin yeter ve siz de sogukluguna saygı gosterin yapabileceginiz pek bişey yok gibi.

Biraz tuhaf bir durum. Sonuçta duygusal bir yakınlaşma yaşamışlar. Yani eşinizin eski sevgilisi eltiniz olacak dizi gibi gerçekten. Yani kız birde askıntılık yapmış anlattığınız kadarıyla peşini bir süre bırakmamış. Hiç birşey yaşanmamış gibi davranılması imkansız. Aynı ortamda eşin ve eltin bir araya geldiğinde sende kıskanırsın kaynında. Kaynında bir değişikmiş abisinin eski sevgilisine aşık olup evlenecek kadar değişik.

Herkes kabullendiyse eşin karışmasın kendi evine baksın yoksa başka türlü dusunulebilir.

Bu durumda ben olsam esimi desteklerdm o kizla eltı olmak istemezdm 1hafta konusması sıkıntı degil sonra yaptkları can sıkan bi durum yol kesme v.s. kız kinciyse intikam için seneleri de harcar.bence esinizde sizde evlenirlerse aynı ortamda bulunmayın

1 hafta görüşüp sonra medenice sonlansaydı belki ama kız askıntı olmuş bu takıntılı olduğunu gösterir.
Sonra ona yakın olmak için kardeşiyle sevgili olup sonra gerçekten kardeşini sevmiş olabilir ki 3 yıl geçmiş. Ne olursa olsun aynı ortamda bulunmak tuhaf olur.
Sen karışma onlar konuşsun eşin de kardeşini silerse hiç müdahele etme. Bi zamanlar bela olan birine elticim demek ayrı bi tuhaf olur zaten.

Eşinin laf soylemeye hakkı yok. Kızla iletişim kurmaz olur biter. Normal bi akrabalık ilişkisi beklemeyin o kızı evinize sokmayin.

Eşinizle kız ne kadar yakinlasmislar bilginiz var mı? Eğer sadece kısa bir flört seklinde olsaydı eşiniz bu kadar karşı çıkmazdı sanırım başka şeyler de yaşanmış eşiniz size söylemiyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…