Aracım başıma bela oldu ne yapsam?

Araç alacağınız zaman araç sahibi ile bir ekspertiz yerine götürün ortalama 2 bin civarı alırlar ama araçta ne var ne yok rapor halinde elinize veriyorlar. Bulundugunuz şehirde vardır mutlaka İnternet'e bakabilirsiniz

Opel benim de kardeşim aldı ikinci el arada ufak tefek şeyler çıksa da 10 yıldır teklemedi üstelik en az 10 yıllık arac

Bir de km bakarken yaş km oranı yapmak daha mantıklı. Yılda 10-15 bin km den hesaplayın. Araba yaşı x 15 bini geçmesin ideali hor kullanılmamışı yaş x 10.

Kardeş esim bu araç olmaz dedi rampa cikmak icin 1.2 80 beygirmiş ni sahibindene bakacak 600 650 civari icin

Bir de km bakarken yaş km oranı yapmak daha mantıklı. Yılda 10-15 bin km den hesaplayın. Araba yaşı x 15 bini geçmesin ideali hor kullanılmamışı yaş x 10.
Bu nasıl çok kafama yattı.

Fiat 500 de düşüne bilirsiniz bir iki kapılı olan var o size küçük gelir ama diğer bir modeli daha var normal arkadaşın vardı içi çok güzel üstünde açılıyor görünüş ve kullanım olarak ta sağlam dedi kendi arabamı satacak olsam ben Fiat 500 alırdım

otomatik alacaksanız kesinlikle honda yada toyotolara bakın diğer markalarda otomatik pek iyi olmuyor ve bir sorun olduğunda çok yüklü bir miktar çıkıyor.ben astra kullanıyorum manuel benimki,çok memnunum vede çok yakmıyor az yakıyor diye renolara para vermeyin resmen teneke gibi araba

sonundaoldu Fiat egalara baktiniz mi onlarda da var bu fiyatlarda otomatik ama özellikleri nasıldır bilemiyorum tabi. 2016-2017-2018 lerinde ağır hasarsız olanlara yetiyor yine bütçe.

Merhaba iletişim bilgisi verirseniz özelden arabanızı görmek isterim eşim bir bakalım dedim

Benimde ilk arabam Opel Corsa idi. Hiç sorun çıkarmazdı. Ama yedek parça olarak Fiat daha ucuzdur heralde. Benim İstoç’ta galerici arkadaşım var. Lazım olursa numarasını veririm.

Fiat egealarla ilgili ne diyor eşin sorabilir misin rica etsem 600-630 bine var

Hyundai hiçbir tamirci sevmez çünkü arıza çıkarmaz youtubda birmilyon km Hyundai var bakabilirsiniz az yakıyor suv aracım 4.2 yakıyor dizel öneririm

Clio kullanıyorum. 2016. Temiz bir araçtı zaten. Çok da memnunum. Maşallah hiçbir sorun çıkarmadı henüz. Tavsiye ederim

Şimdi şöyle ki, benim aracım 1.2 motor fakat turbosu ve yokuş kalkış desteği var. Ankara'da çok rahat kullanıyorum. Benim gibi panik biri bile kullanıyorsa.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…