-
- Konu Sahibi sonundaoldu
tavan kaput boyalı ve değişen olmasın direkler orjinal olsun ve km 150 bini geçmesin dizel almayınKendi aracımla aynı durumda olanlara göre yazdım değeri aslında. Benim de aklımda polo var aslında. Kardeşim polosu olan bir arkadaşı için tamirden çıkmıyor dedi sıfır almıştı kız. Kardeşim micra aldı onu öneriyor ama o garajda duruyor bence tam hakim değiş arabaya. Kafam karışık. Teşekkürler
Hyundai i30 Manuel aracım var. Kullanımı çok rahat. Çocuklarımla kendi başıma 500 600 km şehirler arası seyahat ediyorum. Hic ariza vermedi. Ama cok yakıyor. Hyundai i20 az yakiyormus, daha ekonomik diyorlar. Düşünebilirsiniz. Bir arkadaşım citroen c3 Manuel, benzinli aldı. O da memnun.Ben bekar bir anneyim. Araç bana aşırı lazım. 2 yavrumu kreşe okula bırakıyorum işe gidiyorum. Boşanınca ev değişmek zorunda kaldım eski evimin olduğu bölgede kiralar maaşım kadar.
Ama çocukların okulunu ve kreşini değiştirmedim. Çünkü baba gitti ev değişti bir de okul değişmesi psikolojilerini iyice bozacaktı.
Ben arabadan anlamadığım dönemde zar zor kavga dövüşle bir araç aldım. Çünkü benim bir arpa boyu yol almamı istemiyordu. Neyse işte bilmediğim için seçtiği aracı aldım. 2010 model peugeot otomatik km ne bilmiyordum bile ve km 290 binde. Ve sürekli arıza çıkarıyordu. Anlamadığım için yolda kaldıkça tamire götürüyordum. Bakımını yaptırıyorum ama diğer sorunları anlamıyorum. En son masrafa 60 bin dediler motor değişimi oluyor. Neyse işte ben bu aracı satılığa koyacağım kaç para eder bilmiyorum. Sarı siteye bakıp 450 bin dedim ama bilgisi olan var mı? Satınca ne alsam yerine? Ve bu işi çok hızlı yapmam gerek. Başka fikri olan varsa bana yol göstersin kafam durdu. Şimdilik iş arkadaşlarım yardımcı oldu bebeğimi kreşe bırakıp işe geçmeme. Otobüs yok servis yok taksi de günlük 600 civarı gider herhalde
ilk arabam otomatik i20 idi. modeli yüksek alınmıştım sıkıntı çıkarmasın diye.ok konforlu değil ama mükemmel bir şansımanı var. saat gibi araba valla.5 yılda bir gün tık demedi.Ben bekar bir anneyim. Araç bana aşırı lazım. 2 yavrumu kreşe okula bırakıyorum işe gidiyorum. Boşanınca ev değişmek zorunda kaldım eski evimin olduğu bölgede kiralar maaşım kadar.
Ama çocukların okulunu ve kreşini değiştirmedim. Çünkü baba gitti ev değişti bir de okul değişmesi psikolojilerini iyice bozacaktı.
Ben arabadan anlamadığım dönemde zar zor kavga dövüşle bir araç aldım. Çünkü benim bir arpa boyu yol almamı istemiyordu. Neyse işte bilmediğim için seçtiği aracı aldım. 2010 model peugeot otomatik km ne bilmiyordum bile ve km 290 binde. Ve sürekli arıza çıkarıyordu. Anlamadığım için yolda kaldıkça tamire götürüyordum. Bakımını yaptırıyorum ama diğer sorunları anlamıyorum. En son masrafa 60 bin dediler motor değişimi oluyor. Neyse işte ben bu aracı satılığa koyacağım kaç para eder bilmiyorum. Sarı siteye bakıp 450 bin dedim ama bilgisi olan var mı? Satınca ne alsam yerine? Ve bu işi çok hızlı yapmam gerek. Başka fikri olan varsa bana yol göstersin kafam durdu. Şimdilik iş arkadaşlarım yardımcı oldu bebeğimi kreşe bırakıp işe geçmeme. Otobüs yok servis yok taksi de günlük 600 civarı gider herhalde
tavan kaput boyalı ve değişen olmasın direkler orjinal olsun ve km 150 bini geçmesinKendi aracımla aynı durumda olanlara göre yazdım değeri aslında. Benim de aklımda polo var aslında. Kardeşim polosu olan bir arkadaşı için tamirden çıkmıyor dedi sıfır almıştı kız. Kardeşim micra aldı onu öneriyor ama o garajda duruyor bence tam hakim değiş arabaya. Kafam karışık. Teşekkürler
Symboller çabuk da satılabilen araçlardır, yalnız alırken dikkat edilmesi gereken konu motor gücüne bakılmalı, symboller 2 seri üretildi biri 75 beygir diğeri 90 beygir üretim, 75 beygir olanlar dur kalklı yavaş seyir kullanımda sorun olmaz ama kaçmanız gereken hallerde 75 beygir sizi yarı yolda bırakır çünkü seri hareket edemezsiniz o yüzden 90 beygir olan tercih edilmeli,Parça sorunu yaşamazsınız ama,servisi dertli değildir. Diğer araçlarla kaza yapanlar aylarca parça beklerken semboller hiç beklemiyor,ucuz ve hızlı servisleri var. Ben çok araba değiştirdim,sembolü eşim kullandı hiç dert çekmedi diyebilirim. Bu segmentler için en uygun araba diye düşünüyorum.
Katılıyorum, bana göre de dağda bayırda uzun yolda böğüren bir arabanız olmasını istemiyorsanız 1.5 altı araç almayınMotor hacmine dikkat edin, özellikle yokuşlu bir yerde yaşıyorsanız misal 1.0 Clio size cinnet geçirtebilir, 1.5 dizel Clio fıldır fıldır yokuş çıkar. 1.8 ve üzeri araçlar çok yakar. Bana kalırsa ideal motorlar 1.3 ve 1.6 benzinli, 1.3 ve 1.5 dizeldir. Tabi bunlar tamamen şahsi deneyimim.
Ay o aşırı önemli bilmiyordum hiç saolun öğrenmiş oldum. Evim şehrimin bilinen en yokuş mahallesi. Şimdiki aracım 1,6 hiç sıkıntı yaşamamıştım o konudaKatılıyorum, bana göre de dağda bayırda uzun yolda böğüren bir arabanız olmasını istemiyorsanız 1.5 altı araç almayın
Çünkü sembolün sacı kötü para vermeye değecek bir araç değil aslında piyasada model olarak hangi model tutmadiysa tipi dolayısıyla o araçlar genelde iyi oluyor tutulmayan modellere bakın öyle çok araç var piyasada Honda cazz mesela çok güzeldir özellik olarak da ama piyasa değeri yüksektir suan araba piyasası da çok yükseldi araba bulmak da kolay değil bulmadan da satmayın derimYa sembol hiç düşünmüyorum. Çünkü iki kere sembol çarptı arkadan araçlar yumak gibi oldu. Üzerine biraz para koyacağım.
Eşim arabalardan çok iyi anlıyor suan fabrikada akşama gösteririm sizin için bütçenizi de söyleyin size modelleri yazıcamKardeşim 1 haftadır şu aracı diyor.
Bakın bakalım mantıklı mı? Ben içini beğenmedim pahalı geldi. Ama o ısrar ediyor. Tamirci görmezsin diyor.
Eşim arabalardan çok iyi anlıyor suan fabrikada akşama gösteririm sizin için bütçenizi de söyleyin size modelleri yazıcam
Hay Allah razı olsun 600-650 bütçem. Aracımı tabi satmama da bağlı ama bu civara almaya çalışacağım. Ekspertize sokacağım kesinlikle detaylı olarak.Bütçenizi söylerseniz daha iyi olur. Aracınızı satıp üzerine ne kadar koyabilirsiniz? Astra j kasa 2011-2015 sanırım. Bir arkadaş çok iyi açıklamış. Bende K kasa var. Eşim j daha iyi diyor:) Segment düşecekseniz micra, corsa.
1,2 motor için o parayı vermeye değmez çok küçük uzun yolda falan rahatsız eder ford focus opel daha mantıklıKardeşim 1 haftadır şu aracı diyor.
Bakın bakalım mantıklı mı? Ben içini beğenmedim pahalı geldi. Ama o ısrar ediyor. Tamirci görmezsin diyor.