- 9 Ocak 2012
- 14.773
- 28.278
- Konu Sahibi sonundaoldu
Ya ben benim aracın 52673838 kullanıcısıyım sanırım. Zaten hiç de anlamıyordum yeni yeni öğreniyorum bu bakım ve aletlerini. Servis işini de ilk defa deneyeceğim. İnş yapıcı olurlar vurguncu değillerdir ben de hep onları tercih ederim. Dua edin lütfen iyi insanlarla karşılaşayım yarın.Aynen haklısın. Bir kez otoparkta kalakaldim 2 çocukla kumandanın pili bitti eve de uzağım,eşim de şehir dışinda aracın start stop sistemini çalıştıramadım , pille gelip hemen değişimini yaptılar sadece pilin ücretini ödedim.
Gidip alamadığımda kapıya teslim ettikleri bile olmuştur ki jeep marka aracımı ki bu servis fiat'ın satın aldığı bir markaydı o dönem. Herhangi bir ücret de istemediler,bahşiş verdim getiren cocuğa. Şu anda kullandığım marka da fazla kalacaksa aracım ikame araç aldıgim oluyor emanet araba kullanmaktan hoşlanmasamda böyle bir alternatifim olduğunu bilmek yeter. Sadece benzin koyup kullanıyoruz ek ücret olmaksızın ikame araci. Servis denince pahalı gibi geliyor ama riske girmektense ,garantili yapilan işleme biraz fazla verip serviste yaptırınca sorun yasanması halinde duzelttirebiliyorsunuz. Araç satılırkende düzenli servis bakimli olması her zaman avantaj sağlar. Manuel vitesli olanlar da dahil olmak üzere ben hicbir aracımi satarken zorlanmadım. Hatta Hyundai aracı takasa vermiştim aracım 2 gün sonra geldiğinde yeni aracımı alırken çocuklar aracınız satıldı diye bilgi vermişlerdi. Düşün 2 günde satıverdiler onu hemen.