Araçiçi bebek yatağı

Ben 5.5 saatlik yolculuk yaptım.arka boştu bebek yorganı ve hafif bir yastıkla yolculuk yaptım bebeğim yorganin üzerinde uyudu ara ara kucağıma aldım.yolculuk sonrasında çok uyudu yorulmuştu yavrum.bu arada bebeğim 4 aylıktı.bebek koltuğu veya ona uygun aparat alma imkanım yoktu.arka koltukta sizden başka birileri olucaksa,boş olmuyacaksa yolculuk cokzor.

Bebeği şu korkunç şeye yatırıp yolculuk yapmayı düşünüyorsanız bence bebeğiniz büyüyene kadar 14 saatlik yol yapmayın. Gerçekten ufacık çocuk ve 70 yaşında yaşlılara eziyet gibi bir şey bence 14 saat yolculuk sık sık.

Valla bu kadar saglik sorununa uol açsaydı onun yerine bu yataklar satilirdi,biz 7 yildir kullaniyoruz masallah bi sorunumuz yok. Gayet de guzel uyuyor. Cok pahali değil uygundu da.

Sizin bu yazdiklarinizi bir uye daha yazmisti, valla bizimki bizimle iniyor bizimle biniyor. Oyle de guzel uyurlar ki. Bence alistirdiginiz gibi kullanmaya devam edin. Cocuklar canımız kanımız da bu kadar pimpirikli olmayın.

Bu soyledginiz yogun tempo bence bebek için uygun degil bırakın oto koltugunu.. esiniz biraksin olmadi siz gitmeyin madem
Yilda 3 4 sefer molasiz. Ucak yok mu

Bilmem kaç bin kilometrelik yolu bebeğimle sık sık gidip gelmezdim, keza anne ve babanız alınıp bırakılacaksa bunu da eşiniz yapabilir, sizin gitmenizi gerektirecek bir durum yok bence. En konforlu yolculukta bile o çocuk sıkıntı çıkarır, bebek büyüyene kadar ziyaretleri azaltmayı düşünebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…