Araç tutmasına ne iyi gelir?

Missisrose

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2019
2
0
1
25
Gezmeye bayılırım ama araç tutması beni mahvediyor. Senelerdir kurtulamadım bu durumdan. Bunu yenmek için ne yapmayalım? Surekli uzun yolculuk yaparsam atlatır mıyım acaba? Aranızda bunu atlatan var mi?

Çubuk kraker, limon suyu, zencefil çayı, güneş gözlüğü, temiz hava (ara ara mola verilmeli), kalın giyilmemeli, en son olarakta bulantı için ilaçlar

Gezmeye bayılırım ama araç tutması beni mahvediyor. Senelerdir kurtulamadım bu durumdan. Bunu yenmek için ne yapmayalım? Surekli uzun yolculuk yaparsam atlatır mıyım acaba? Aranızda bunu atlatan var mi?
oglumda ayni eczaneden bulanti icin ilac sor verirler su an unuttum ismini en az 6 saat tutuyor

Bi iki tane kuru fasulye yutun diyenler olmuştu yola çıkmadan.. ben çubuk kraker yerim genelde çok iyi geliyor

Devamlı uzun yolculuk yapmanız lazım. Başınızı sabit tuttun. Naneli şeker, sakız gibi şeyler daha çok mide bulandirir. Beyaz leblebi ve salatalik tavsiye ederim

6. Aydan bu yana 6 defa uzun yolculuk yaptım ki üç tanesi 18 saatlikti. Ama bana mısın demedi.
Biri reçeteli diğeri reçetesiz satılan iki ilaç var. Bulantıyı kesiyor evet ama felaket uyutuyorlar.

Back
X