- 25 Aralık 2020
- 153
- 106
-
- Konu Sahibi Bakteriyofaj
Araç alma imkanım var ama özgüvenim yok.Yapabilirsiniz, neden olmasın? Araç alma imkanınız da varsa, büyük kolaylık olur sizin için. Başkalarının sizi demorolize etmesine izin vermeyin
Pratik yaparak zaman içinde oturur. Harekete geçmek lazımAraç alma imkanım var ama özgüvenim yok.
Ehliyetimi bile cesaret edip 2021 yılında alabildim. O da otomatik vites. 33 yaşındayım. Daha önce 2013 yılında manuel araç için sürücü kursuna kaydolmuştum. İlk 2 sınavda kalınca ve 4. sınava girmemiştim. 2. sınavda kalınca sınavı yapanlar herkes araç kullanmak zorunda değil, canından olmandan daha önemli değil demişlerdi. Cesaretim çok kırılmıştı. Şimdi kendime bir araç alsam mı almasam mı bilmiyorum. Babam şiddetle karşı çıkıyor araç kullanmama. Bugün en son araba alırsan senin parçalarını toplarız dedi. Moralim acayip bozuldu. Gerçekten bu kadar beceriksiz ve mal bir insan mıyım? Akademisyenim. İlkokul mezunları bile ne güzel araba kullanıyor. Bu bir yetenek işi mi sizce gerçekten? Bu konu özgüvenimi çok zedeliyor. Tüm arkadaşlarım araç kullanırken ben hala toplu taşıma kullanıyorum. Bana ne demek istersiniz?
Ehliyetli kişiler için de ders veriyorlar özel ders şehir içinde hem de güvenli şekilde hocada fren olduğu için sürücü adayı gibi, bence o şekilde ders alın asla beceriksiz değilsiniz niye olasınız? Dikkat dağınıklığı probleminiz varsa kullanmayın bence sadece o da asla mallık değilEhliyetimi bile cesaret edip 2021 yılında alabildim. O da otomatik vites. 33 yaşındayım. Daha önce 2013 yılında manuel araç için sürücü kursuna kaydolmuştum. İlk 2 sınavda kalınca ve 4. sınava girmemiştim. 2. sınavda kalınca sınavı yapanlar herkes araç kullanmak zorunda değil, canından olmandan daha önemli değil demişlerdi. Cesaretim çok kırılmıştı. Şimdi kendime bir araç alsam mı almasam mı bilmiyorum. Babam şiddetle karşı çıkıyor araç kullanmama. Bugün en son araba alırsan senin parçalarını toplarız dedi. Moralim acayip bozuldu. Gerçekten bu kadar beceriksiz ve mal bir insan mıyım? Akademisyenim. İlkokul mezunları bile ne güzel araba kullanıyor. Bu bir yetenek işi mi sizce gerçekten? Bu konu özgüvenimi çok zedeliyor. Tüm arkadaşlarım araç kullanırken ben hala toplu taşıma kullanıyorum. Bana ne demek istersiniz?
bana da çok tuhaf geldi, akademisyen olsan ne olur? ne mevkilerde iki lafı bir araya getiremeyenler varTamamda eğitim kıyaslamak ne alaka?
Bence önce başkalarını aşağılayarak konuşmayı bırakın. Her araba kullanamayan malmı?
Arabadan önce üslub dersi alın bence.
Estağfurullah ne haddime. Tabi kii öyle demek istemedim.Tamamda eğitim kıyaslamak ne alaka?
Bence önce başkalarını aşağılayarak konuşmayı bırakın. Her araba kullanamayan malmı?
Arabadan önce üslub dersi alın bence.
akademisyen ile ilkokul mezunu arasında zeka değil çaba farkı var o yüzden araba kullanmayla eğitimin bir alakası yok,bazı insanlar araba kullanamayabilir bu gayet doğal,babanız muhtemelen bu durumu fark etmiş,sınavda 2 hakkınızı yemişsiniz belkide cesaret değil başka birşeydir,biz sizi tanımıyoruz ama çevrenizdekiler tanıyor ve şahit olmuşlar buradan biz fikir veremeyiz benceEhliyetimi bile cesaret edip 2021 yılında alabildim. O da otomatik vites. 33 yaşındayım. Daha önce 2013 yılında manuel araç için sürücü kursuna kaydolmuştum. İlk 2 sınavda kalınca ve 4. sınava girmemiştim. 2. sınavda kalınca sınavı yapanlar herkes araç kullanmak zorunda değil, canından olmandan daha önemli değil demişlerdi. Cesaretim çok kırılmıştı. Şimdi kendime bir araç alsam mı almasam mı bilmiyorum. Babam şiddetle karşı çıkıyor araç kullanmama. Bugün en son araba alırsan senin parçalarını toplarız dedi. Moralim acayip bozuldu. Gerçekten bu kadar beceriksiz ve mal bir insan mıyım? Akademisyenim. İlkokul mezunları bile ne güzel araba kullanıyor. Bu bir yetenek işi mi sizce gerçekten? Bu konu özgüvenimi çok zedeliyor. Tüm arkadaşlarım araç kullanırken ben hala toplu taşıma kullanıyorum. Bana ne demek istersiniz?