- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.978
-
- Konu Sahibi Bakteriyofaj
Ben ilk dürdüğümde bacaklarım titremişti, adamın birinin önüne kırmıştım çok ağlamıştım. Sonra alıştım. Başka bir şehirde çalışıyordum ve her gün 100 km yol gidip geliyordum. Yaz, kış, sis, yağmur, çamur... Alışırsınız korkmayın.Araç alma imkanım var ama özgüvenim yok.
akademisyen olmakla arac kullanmanin iliskisini anlayan var mi acaba veya ortaokul mezunu olanla ? siz bence cok yanlis yerden bakiyorsunuz. önce bakis acinizi degistirin daha sonra cesaretinizi toplayin derim - eger yoksa da araba kullanmayin toplu tasima veya taksi tercih edinEhliyetimi bile cesaret edip 2021 yılında alabildim. O da otomatik vites. 33 yaşındayım. Daha önce 2013 yılında manuel araç için sürücü kursuna kaydolmuştum. İlk 2 sınavda kalınca ve 4. sınava girmemiştim. 2. sınavda kalınca sınavı yapanlar herkes araç kullanmak zorunda değil, canından olmandan daha önemli değil demişlerdi. Cesaretim çok kırılmıştı. Şimdi kendime bir araç alsam mı almasam mı bilmiyorum. Babam şiddetle karşı çıkıyor araç kullanmama. Bugün en son araba alırsan senin parçalarını toplarız dedi. Moralim acayip bozuldu. Gerçekten bu kadar beceriksiz ve mal bir insan mıyım? Akademisyenim. İlkokul mezunları bile ne güzel araba kullanıyor. Bu bir yetenek işi mi sizce gerçekten? Bu konu özgüvenimi çok zedeliyor. Tüm arkadaşlarım araç kullanırken ben hala toplu taşıma kullanıyorum. Bana ne demek istersiniz?
Heyecan panik olumsuz insanlar hayatınızdan çıkarınEhliyetimi bile cesaret edip 2021 yılında alabildim. O da otomatik vites. 33 yaşındayım. Daha önce 2013 yılında manuel araç için sürücü kursuna kaydolmuştum. İlk 2 sınavda kalınca ve 4. sınava girmemiştim. 2. sınavda kalınca sınavı yapanlar herkes araç kullanmak zorunda değil, canından olmandan daha önemli değil demişlerdi. Cesaretim çok kırılmıştı. Şimdi kendime bir araç alsam mı almasam mı bilmiyorum. Babam şiddetle karşı çıkıyor araç kullanmama. Bugün en son araba alırsan senin parçalarını toplarız dedi. Moralim acayip bozuldu. Gerçekten bu kadar beceriksiz ve mal bir insan mıyım? Akademisyenim. İlkokul mezunları bile ne güzel araba kullanıyor. Bu bir yetenek işi mi sizce gerçekten? Bu konu özgüvenimi çok zedeliyor. Tüm arkadaşlarım araç kullanırken ben hala toplu taşıma kullanıyorum. Bana ne demek istersiniz?
bana da çok tuhaf geldi, akademisyen olsan ne olur? ne mevkilerde iki lafı bir araya getiremeyenler var
Özel direksiyon dersi alinEhliyetimi bile cesaret edip 2021 yılında alabildim. O da otomatik vites. 33 yaşındayım. Daha önce 2013 yılında manuel araç için sürücü kursuna kaydolmuştum. İlk 2 sınavda kalınca ve 4. sınava girmemiştim. 2. sınavda kalınca sınavı yapanlar herkes araç kullanmak zorunda değil, canından olmandan daha önemli değil demişlerdi. Cesaretim çok kırılmıştı. Şimdi kendime bir araç alsam mı almasam mı bilmiyorum. Babam şiddetle karşı çıkıyor araç kullanmama. Bugün en son araba alırsan senin parçalarını toplarız dedi. Moralim acayip bozuldu. Gerçekten bu kadar beceriksiz ve mal bir insan mıyım? Akademisyenim. İlkokul mezunları bile ne güzel araba kullanıyor. Bu bir yetenek işi mi sizce gerçekten? Bu konu özgüvenimi çok zedeliyor. Tüm arkadaşlarım araç kullanırken ben hala toplu taşıma kullanıyorum. Bana ne demek istersiniz?