Size söylenenler çok ürkütücü.Kendinizi tanırsınız çok mu panik, dikkatsiz,dalgın birisiniz acaba ?
43 yaşındayım, ehliyetim 17 yıllık,şoför koltuğuna 17 yıl sonra oturdum,annem ailede hepimize araba konusunda köstek oluyordu,aman kaza yaparsınız aman almayın ne gerek var fln.Enistem geçen yıl bana "Sen dalginsin araba auremezsin dereye uçarsın" deyip kahkaha atmıştı.
Altınla gramla yatırım olmuyor diye yatırım amacıyla araba aldım birkaç ay önce.Ozel hoca tuttum 17 saat ders aldım,Mayıs sonundan beri de tek çıkıyorum.Oglum pratik yapmama en büyük engel ama ona rağmen her gün çıkmaya çalışıyorum.Dalgin biriyim evet ama trafik konusunda gözümü dört açıyorum.Ufak vukuatlarim oldu başlarda ama onlara da eğitimin bir parçası olarak bakıyorum.
Siz de yapabilirsiniz.Cevreye çok bakmayın.Yatirim amaçlı olarak aracı alın,özel ders de alın, sabahları boş sokak ve caddelerde tur atın ders alırken bir yandan da,eğer yok bana göre değil derseniz aracın fiyatı artınca satarsınız paranız değerlenmis olur en azından.Cevreniz sizi aşağı çekmesin elinizden geleni yapın yapabildiğinizi onlar da görsün.