Araç hakkinda

yosunlupapatya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2022
2.953
11.829
Arkadaşlar Küba n5 elektrikli minik araçlar hakkında fikir alabilir miyim çocuğu okula getirip götürmede kullanılacak çok böyle muallakta kaldığım bir konu yani direkt nakit para verilecek o şekilde hiç borca girilmeden alınacak 270 bin lira yapıyor bu şekilde ama hani bir 100.000 lira ekle 150.000 lira ekle taksi al kafana rahat etsin diyenler olacaktır onlar için şöyle cevap vereyim kredi faizleri şu an oldukça yüksek hiç krediye girmek istemiyorum bu şekilde borçsuz haksız arabayı alabiliyorum önerir misiniz bana gerçekten kafama çok çok takılıyor ve kullananların fikrin özellikle çok merak ediyorum?

O minik elektrikli arabaların Türkiye yollarına çok uygun olduğunu düşünmüyorum. Anca böyle küçük yerlerde sahil kenarlarında belki olur sokak arasında dolaşmaya ama ana arterlere çıkıyorsanız asla uygun değil. Ben olsam almam,krediyle daha düzgün büyük bir araba alırım

O minik elektrikli arabaların Türkiye yollarına çok uygun olduğunu düşünmüyorum. Anca böyle küçük yerlerde sahil kenarlarında belki olur sokak arasında dolaşmaya ama ana arterlere çıkıyorsanız asla uygun değil. Ben olsam almam,krediyle daha düzgün büyük bir araba alırım
yani caddeye otobana ana yollara çıkmayacağım daha çok mahalle arasından gidip geleceğim

yani caddeye otobana ana yollara çıkmayacağım daha çok mahalle arasından gidip geleceğim
Çok düzlük yerlerde kullanırsınız. Ama o verdiğniz para çöp olacak. İki sene sonra o aracı satamayacaksınız çünkü ikinci el piyasası yok. Ama normal bir araba alırsanız ödediğiniz faizden çok daha fazla değer kazanmış olacak arabanız. Tek başına almakla bitmiyor yani,ilerisini de düşünmelisiniz

Eğer otomatik alma zorunluluğunuz yoksa o fiyata 2000 model üstü manuel araç bulursunuz evet belki biraz masraflı olur yaşlı araç olduğu için ama piyasası olan bir araba alırsanız elden çıkarması çok daha kolay olur sizin için
o deidğinizi geri satması çok zor faize bulaşmayım derken belki elinizde kalır yada çok zararla satmak zorunda kalırsınız aynı hesaba denk gelir

Eğer otomatik alma zorunluluğunuz yoksa o fiyata 2000 model üstü manuel araç bulursunuz evet belki biraz masraflı olur yaşlı araç olduğu için ama piyasası olan bir araba alırsanız elden çıkarması çok daha kolay olur sizin için
o deidğinizi geri satması çok zor faize bulaşmayım derken belki elinizde kalır yada çok zararla satmak zorunda kalırsınız aynı hesaba denk gelir
yani h,geriyi düşünmüyorum 3 5 sene işimi görsün sonrası satılmazsa satılmasın parasını düşünmüyorum işimi görsün şu süreçte yeterli fazi işinde ise krediye faizler aşırı yüksek zaten ödemem gereken borçlar da var kafam rahat olsun mantığındayım kullanışı da rahat dyorlar bilemedim kafaya koydum aslında alıcam ama kullanlardan da bi yorum almak istemedim değil hani :)

he bide manuel doblo bile kullandım o konuda problemim de yok aslında ama taksiye o paraya bulup alsam dediğiniz gibi sanayiden çıkamam oyle harcamalara da girmek istemiyorum 10 günde bi sanayiye para ver aylık benzine para ver masraflı da geliyor şuan için bu durum bana

Arkadaşlar Küba n5 elektrikli minik araçlar hakkında fikir alabilir miyim çocuğu okula getirip götürmede kullanılacak çok böyle muallakta kaldığım bir konu yani direkt nakit para verilecek o şekilde hiç borca girilmeden alınacak 270 bin lira yapıyor bu şekilde ama hani bir 100.000 lira ekle 150.000 lira ekle taksi al kafana rahat etsin diyenler olacaktır onlar için şöyle cevap vereyim kredi faizleri şu an oldukça yüksek hiç krediye girmek istemiyorum bu şekilde borçsuz haksız arabayı alabiliyorum önerir misiniz bana gerçekten kafama çok çok takılıyor ve kullananların fikrin özellikle çok merak ediyorum?

İstanbul'da çok kullanılıyor bu tip araçlar, caddelerde anayollarda bile varlar. Okul zaten yakındır, en fazla 5 km uzaktadır. Hava soğuk olunca geç kalınca çok avantajlı olur sizin için. İkinci el bakabilirsiniz aslında. Fiyatları bilmiyorum ama mantıklı bir düşünce.

İstanbul'da çok kullanılıyor bu tip araçlar, caddelerde anayollarda bile varlar. Okul zaten yakındır, en fazla 5 km uzaktadır. Hava soğuk olunca geç kalınca çok avantajlı olur sizin için. İkinci el bakabilirsiniz aslında. Fiyatları bilmiyorum ama mantıklı bir düşünce.
yaaa varya içimi rahatlattınız evet istanbulda oldukça fazla caddeye bile çıkmayacağım ki mahalle arasından gidip gelicem 3 5 sene götürsün yeterli.. 2.el de ya elektronik sistem ya biyeri bozuk olur bişi çıkar hiç riske atmak istemem sıfır alırsam bide garantisi olacak 2 sene inşallah :KK36:

Ya ben Kocaeli’deyim. Benim oturduğum site biraz şehrin dışında kalıyor yani bu sitede otururken her türlü ihtiyaç için bir araç sahibi olmanız gerekiyor illa. Siteden iki kişi de görüyorum ami kullanıyorlar. Kadın markete eczaneye gidiyor ve çocuğu okula götürüyor. Şehrin içine karışmıyor. İki seneden fazla oldu idare ediyor. Sitenin birkaç kilometre çevresinde dolanıyor yani günlük ihtiyaçlarını karşılıyor. Sizinki de eğer böyle bir durum durumsa olabilir

X