Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızım ednan şenses zaten tsm çi:))ossunn alışıcaksınzemuszemus:roflol: gell ıstırcammmm hazır izin de verdincokacimcoook
Evt tatlım ama adnan şenses söylüyo ya ondan karışık dedimkaydirigubbakcemile3
olmamızemuszemusgel anacım:teytey:amaninn ben nasıl bu topigi görmemişim akannehir bacıı bizede yer varmııı sempatiksalakcinni
açılın damarı hatun geldi (eyvahedigeldismile)
onuda benden biliyinsıradaki:roflol:lan öle deme bilmiyorumkismile
intizar dinliyom bak..oda damar degl mi bayanssulusmile
yalnız bacılar bende damardan bir şarkı buraya koyayım diyorum ama siz nasıl şettiriyosunuz acep bir yardımcı oluverin bakim emii tatlular .........boshayallersmile
bu arada bişe itiraf edim artıkın
tanrıça karısına italyanca şarkı gönderdim bi ara ve bayıldı aklinialirimsmile
içinde var yabancı tutkusu anam söle içndekileri :roflol:
hu hu naber damarcılar
cilet getiriwerdim isteyenler barnak kaldırsın pilizzzsempatiksalakcinni
kızım ednan şenses zaten tsm çi:))ossunn alışıcaksınzemuszemus
[/B]
merhaba kızlar uzun süredir gelemiyordum..
inşallah iyisinizdir hepiniz.bu arada müjdemi verim dedim geleceğin damarcısını büyütüyorum :))) şimdilik karnımda ama inşallah doğunca kendi dinlicekkaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar uzun süredir gelemiyordum..
inşallah iyisinizdir hepiniz.bu arada müjdemi verim dedim geleceğin damarcısını büyütüyorum :))) şimdilik karnımda ama inşallah doğunca kendi dinlicekkaydirigubbakcemile3
sağol canım hoşbuldum..orası işin şakasıydı bende pek dinleyemiyorum fırsat bulamıyorum açıkçası...ama dediğin gibi klasik müzik dinlemek daha uygun oluropuyorumnanaktanMrb cnm h.g hayırlı olsun ama boşver damarcı yapma çocuğu klasik müzik dinle,dinlet bebeğine:ecrin_bebek:
Tabi başta senin sevmen önemli o yüzden senin sevebileceğin bebeklere özel klasik müzikleri dinletmen daha yararlı olacaktıra.s.
sağol canımmm aminnnn darısı isteyen herkesin başına inşallahhhcnm ck sewındım
rabbım saglıcakla kucagına wermesyı nasıp etsın ıns....
şimdiden ferdi dinletmeye başladın dimi kız makberim:hulya:sen bu topiğin kurucularındansın anam:smiley-cool:bebeğini nasıl bekledik,nasıl beraber sevindik ama:1hug:merhaba kızlar uzun süredir gelemiyordum..
puhahahha live yaptığı smile bak panterim şoka girmiş:1shok::roflol:damarcı liv etiketleri gördün tabikaydirigubbakcemile3aneyyyohaoldumsmile
ciletçiye cilet satmaya calısıyomusum :ecrin_bebek:
tezgahı topladım tmm tanrıcam eyvahedigeldismile
liw bacım saygılarrr:1shok:
allah almasın seni emi:)))))ama onda arabeskçi tipi var sanki:lepi::roflol: aaa ciddi misin ben o adamı damarcı sanıyodum aaa ben şimdi duyuyom daha:roflol: adnan şenses dinlemediğim nasıl ortaya çıktı adamı damarcı sanıyodum:roflol:
oooooooooooooooofff offf
of degil Allahim afff :1no2:
selam kizlar bugun seyfi doganaydan gidiyorum
Dailymotion - Seyfi Doganay - Banada Yazik Degilmi - Müzik Kanalı
buyrun dinlemek isteyen varsa
biberrrr geç karşımaasositososito sositososito sositososito kaydirigubbakcemile2
İzlesene.com : Video - güllü ( harika roman havası )
neşem yok annem o düğüne gelmem..ne gülümü takarım ne göbek atarım ahh ahhboshayallersmile