- 17 Mart 2009
- 4.644
- 5
- Konu Sahibi EU2
- #1.621
TANRICA kız vallahamı diyon MÜSLÜMÜ SEVİYONNU KIZZ BEN ESKİDEN BERİ PEK DİNLERİM AHH AHHH..neyse kızlar herkeslere İYİGECELER bugün pek iyi değilim...off off
gecmıs olsun cnm ii gecelerzemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TANRICA kız vallahamı diyon MÜSLÜMÜ SEVİYONNU KIZZ BEN ESKİDEN BERİ PEK DİNLERİM AHH AHHH..neyse kızlar herkeslere İYİGECELER bugün pek iyi değilim...off off
cengizde sosyetik damarcı:))
selo baba:1closedeyes:
eyvallah biberim:içelim:beni biliyosun valla ne diyim...ŞenizTanrıçam bu sana sen seversin güllü:içelim:İzlesene.com : Video - güllü - acımıyorsan süper damar arabesk'in sultani
Kibariyemden girem az da çok severimmİzlesene.com : Video - kibariye-anlayamazsin 2008
:içelim:
cuma gunu sewdıcegıne kawusmucanmı??
ben mı yanlıs anladım acepbilmiyorumkismile
nesem yok annem....mekin bilmessiniz siz..dinleyin bakalım beğenicekmisiniz
İzlesene.com : Video - güllü ( harika roman havası )
mantık olarak irandewuya gidip ise baslaman gerekiyo sanırımöyleydi canim.. iptal ettiricem sanirim valizimi geri bosalttim
sebep; çok.. saysam bitmez :gitme:
bundan 2 hafta once almistim biletimi
aldigim gun gittim issizlere maas verilen bi yer var ne diolar turkcede ona bilmiyorum herneyse issizlik maasina basvurdum.. basvurum o gun kabul edildi.
cuma gunu saat 2de randewum var maas icin..akannehir
ayrica aksam 9dada ucagim kalkicakakannehir
ve ve ayrica bana i$ bulsunlar diyede yazilmistim gittigim yere
uzulsemmi sevinsemmi o gun aracim bana belediyede sekreter alinacagini soyledi.. akannehir buyuk bi ihtimal olacak gibi.. haber bekliyorum daha..
gitsem i$i kaciracagim kac aydir ariyorum..
gitmesem bilet iptal olacak.. odedigim cezaya mi yaniyim bileti iptal ettirecegimemi yaniyim yani $a$tim kaldim kizlar.. :gitme:
mantık olarak irandewuya gidip ise baslaman gerekiyo sanırım
kalp olarakta sewdiceginin yanına gelmen
offff yha ne zor bi karar rabbim yardımcın olsun guzelım:teselli:
smillere bak yaa:))))öldürüyosun beni hee:))açtım dinliyorum biberim:içelim:
aah aaaaaaah