- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
- Konu Sahibi EU2
- #1.561
benimki izin vermediği için gidemedim kötükedihüso
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
demin gittim mutfağa vişne suyu aldım koşa koşa geldim doldurup doldurup içiyorum ama bi mayhoşluk var diyorum tadında:sinifsinif:sonra kutuya baktım sebze-meyve suyu almışımımdelikafaduldeniçinde soğan suyu nar turup elma vs...varakannehiranneme bidaha alma sakın demiştim ama ben onu bi güzel içtim:bbo:
:roflol::roflol: koptum ya deli ben içom şimdi vişne suyu yolleyem mi
yollama direk pipet uzat ağzıma ben içiyim çünkü mutfağa bile gitmeye üşeniyorummirmirmirmirkaydirigubbakcemile3[/B]
Uzatttım hade hüplet=)
hüüpppppppppppppppp:1shokhhhhhhhh:asigim: :içelim:
Yvaş hüplet kızım boğulcan:içelim:
napim içim yanmış:kedi:
damarcılar nereye gittiniz:smiley-cool:biber dediğin yerdeyim bebeğimyerimseniben
İzlesene.com : Video - sonsuz aşkım
Tam damar olmasa da idare eder=)
damar fm dinleyen var miiiboshayallersmile
çok severim kız biberim ben bu şarkıyı..inci inci gözlerin var diyo ya,ben dişlerin var diyorum orda:smiley-cool:
buda benden gelsin
ibo şovda söledi hadi dinliyelim:içelim:
İsmail YK - Dokuz Mevsim şarkısı dinle 2009 Dokuz mevsim beraberdik şimdi ayrıldık.Hem oynardık hem gülerdik.Şimdi el olduk Dinle,müzik dinle,video klip izle,yeni şarkı
9 mevsim beraberdik şimdi ayrıldıkk ah ahhhboshayallersmile
:kedi::kedi:hihihihi..şeyy valla komik oluyo okurken yeni farkettim:kedi:ıstıran smiley:roflol:ıstır beni biberimkaydirigubbakcemile3:roflol: deli ya şarkının bütün acıklılığı gidiyo öyle mi denir:roflol: yerim senii ya.. niye burda kankasını ıstıran smiley yok onu yapcaktım benboshayallersmile artık hayal et=)
dinliyommm off bu gece kesin bunalıma gircez:içelim:
İzlesene.com : Video - unuturum diye yorma kendini
Damar sanat müziği arası oldu bu da=)
:kedi::kedi:hihihihi..şeyy valla komik oluyo okurken yeni farkettim:kedi:ıstıran smiley:roflol:ıstır beni biberimkaydirigubbakcemile3
biberikom bu zaten sanat müziği kız:)arabeskle alakası yok..olsun bunuda dinleriz:içelim:ay liv nerde beaklinialirimsmile