E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
turuncum..kk ile nası tanıştınız topiğindeydim..sana inanmıyorum direk kadınlar klübü yazmışssın ya süpersin:lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyle tatlım kadınlar nerde çok olur diye düşündüm sonra google kadınlar kulübü yazdım ve buldum burayı :hooray:turuncum..kk ile nası tanıştınız topiğindeydim..sana inanmıyorum direk kadınlar klübü yazmışssın ya süpersin:lepi:
Karamsar demek canom benimde genelde olduğum halimdir kaydirigubbakcemile3turuncu ya cahallığımı mazur gör:)pesimist ne demek..benim bildiğim böyle mutsuz içe kapanık yanılıyomuyum?aydınlat beni:ecrin_bebek:
oooo bahsettiğimiz konunun sahibide geldi kaydirigubbakcemile3bende geldimmmm hihoyyyt
Karamsar demek canom benimde genelde olduğum halimdir kaydirigubbakcemile3
Anam ruhumda var benim karamsarlık kaydirigubbakcemile3 kimseye yansıtmam ama içimin bi köşesinde durur o hep :smiley-cool:kız sende karamsarsan artık:))kötü enerji verme beesengözlerimebaksanabasla karamsar olmam de çok olumluyum de..imza kozmik bilimler uzmanınaniknaniksositososito
oooo bahsettiğimiz konunun sahibide geldi kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım nasılsın görüşmyeli kaydirigubbakcemile3 a.s.
patiiihihoyyytfakirhaneme hoşgeldin annemŞeniz..turuncuyla zaten tanışıyosunuzdur:) turuncu pati..pati turuncu hehehelülülülülülükaydirigubbakcemile2
İyidir canım vakit geçiriyoruz işte o topikten bu topiğe derken uyku vakti geliyo kaydirigubbakcemile3geç oldu ama geldim canm iyim canm sen naslsın bakalım yerimseniben
geç oldu ama geldim canm iyim canm sen naslsın bakalım yerimseniben
tanışıyoruz biz asocumm lülülülülülü
fakirhane dediğin romantikler topiğini solluyo kuşum delikafadulden
İyidir canım vakit geçiriyoruz işte o topikten bu topiğe derken uyku vakti geliyo kaydirigubbakcemile3
kız belinay duymasın:roflol::roflol::roflol:...paticim aslında hava atmak gibi olmasında biz geyik maksatlı açsak hepsini sollardı.naniknanik:dilcikar:hıh..:)).turuncu seni tenzih ettim hadi.....bizde buraya taşınınca dedim burası evimiz gibi olsun..topicleri geyiğe çevirmeden burda laflıyalım:))önceden müzik kutusundaydı yani..
Ona vaktim her daim var kıss tanıyanlar bilir benim ev hanımlığımı :jeyyar:arada koçişe de vakit ayır canm bnm
biz hep burdayız bekarlar olaraktan demi asoo
arada koçişe de vakit ayır canm bnm
biz hep burdayız bekarlar olaraktan demi asoo
kız belinay tatilde duyan olmaz,cidden bi gir bak topike istiyosan kimseler yok :sm_confused:
maksat muhabbet biz her yerde geyik yaparız asocum yerimseniben
Bende sagoya sardım son 4-5 aydır aslında felsefe aynı ama tarz çok başka :smiley-cool:turuncu o karamsarlık dediğin içindeki isyan benim gibi..arabeskçiyiz ya ruhumuz pskopat anam:))kız ben gülben ergen dinliyince nişanlım dalga geçiyo:))bide yabancı müziğe eşlik edince:roflol:utan die utan:mymeka:bide arabeskçi olucaksın nerden biliyosun bu şarkıyı..demekki dinliyosun dio:mymeka:..:çok üzgünüm:suç işlemiş gibi yok aşkım diye inkar ediyorum dilime takılmış falan kaydirigubbakcemile3
boğa burcusun anacım normalOna vaktim her daim var kıss tanıyanlar bilir benim ev hanımlığımı :jeyyar: