Evet is icin kullanmislar yerine gelecek dediler ama yalan oldukim yemiş arabanın parasını kayın peder mi
Sordm tabiki is icin kullanmslar..umarm elim bos kalmz umarm yoksa sonumzu ii göremiyormeski arabanın parasını ne yapmış kp. hiç sormadın mı merak ettim ? biz evlendikten sonra bizim paramızı alsa babası ve bundan haberim olmasa kıyameti koparırdım ben. bu arada hakikaten safmışsın bilezikleri verip nasıl arabayı almadın üstüne anlamam ilk arabaya ne olduğu ortada ........ umarım yine elin boş kalmaz
Elbette ortak oldugunu biliorm skinti ortak olmasi yada olmamasi degl artk bnm bilgm disinda birsey yapmasini engellemek esimnBoşver sen şimdi arabanın kimin üstüne alınacağını.
O diğer araba parasını nasıl yemiş kp ?
Hem daha sonrasında da arabanın senin yada onun üzerine olmasının önemi yok sonuçta evlendikten sonra iğne dahi alsanız ortaktır o .
Zatn bu araba para konusu iyice huzurumuzu kacrdi sonumz o yöne gtmez umarmTutun adamı kolundan hadi bakayim bugün araba bakmaya gidiyoruz deyip götürün..ne demek canım bakmıyor,onun keyfinin gelmesini mi bekliceksiniz..eğer o parada sizden habersiz gittiyse bu çok ciddi bir boşanma sebebi resmen karısını dolandırmak bu
Biz evlendgmzde evet arabasi vardi ama o senelece biriktrdigi parasyla aldigi arabasiydi o elbette istegiyle paylasiyosa parasini ve bnm paramdi babama verdm ifadesini kullaniosa tabi ki smdi bnm param bnm arabam bnm bilezgm deme hakkida bana doguyor rahatsz edici bulablrsnz saygi duyarmEvlenirken mevcuttaki arabanız nereden geldi?
Eşinindi de evlenirken mi sizin oldu? Yoksa senin miydi? Kim almıştı ki arabayı?
Eşinin bekarlığındansa araba, kusura bakma da istediğine verir parasını da.
Ayrıca konuda çok fazla ben, benim arabam, ben,im param benim bileziğim vs. ifadeleri mevcut. Rahatsız edici buldum.
Iyide ona almadm ki arabayi kendme aldm uzun sürede kullandm kiYahu sana sormadan aciklama geregi duymadan para harcayan ( ki nereye harcadigi onemli degil, babasi bile olsa) adama hangi akilla bilezik bozdurup araba aliyorsun? Bileziklerinin ustune de bie bardak su icebilirsin.
Biz evlendgmzde evet arabasi vardi ama o senelece biriktrdigi parasyla aldigi arabasiydi o elbette istegiyle paylasiyosa parasini ve bnm paramdi babama verdm ifadesini kullaniosa tabi ki smdi bnm param bnm arabam bnm bilezgm deme hakkida bana doguyor rahatsz edici bulablrsnz saygi duyarm