Arabayı kendim almıs olmuyormuyum ?

Tutun adamı kolundan hadi bakayim bugün araba bakmaya gidiyoruz deyip götürün..ne demek canım bakmıyor,onun keyfinin gelmesini mi bekliceksiniz..eğer o parada sizden habersiz gittiyse bu çok ciddi bir boşanma sebebi resmen karısını dolandırmak bu

Senin paralar çoktan gitmiş olabilir. Yoksa araba senin üzerine olsun diyen eşin şimdi ayak sürümezdi. Sen de saflık etmişsin yani hem bileziğini vermekle hem onun üzerine yapmakla

sende büyük bir hata var.. şimdiki arabayı sattı ya... ortak hesaba aktarsaydınız ... o parada gitmiştir...

surat asarsa assın siz nasıl onların parayı arada kaynattığını bi şekilde es geçip devam ettiyseniz o da devam eder çok yüz vermeyin o para gitmeden arabayı alın bence

sattığı arabanın parasını napmış nerde kimle yemiş önce onu didiklemen lazım

Bana vaad edilen şeyler yapılmadığından beri gözümü dört açtım artık. 200 lira açık çıksın hesabını soruyorum nerde bu para diye. Ha onun gözünde cimriyim fesatım evet öyleyim ben fesatsam senin baban da yalancı bizi sömürüyor diyorum. Cimriysem de eşşek gibi çalıştığım için cimriyim, temizliğe gidip beni okutan annem para istemezken, onun babası benim çalışmama güvenip para istediği için cimriyim. Çatır çatır kavga et al paranı

kim yemiş arabanın parasını kayın peder mi
Evet is icin kullanmislar yerine gelecek dediler ama yalan oldu
Sordm tabiki is icin kullanmslar..umarm elim bos kalmz umarm yoksa sonumzu ii göremiyorm

Elbette ortak oldugunu biliorm skinti ortak olmasi yada olmamasi degl artk bnm bilgm disinda birsey yapmasini engellemek esimn

Zatn bu araba para konusu iyice huzurumuzu kacrdi sonumz o yöne gtmez umarm

Evlenirken mevcuttaki arabanız nereden geldi?
Eşinindi de evlenirken mi sizin oldu? Yoksa senin miydi? Kim almıştı ki arabayı?

Eşinin bekarlığındansa araba, kusura bakma da istediğine verir parasını da.

Ayrıca konuda çok fazla ben, benim arabam, ben,im param benim bileziğim vs. ifadeleri mevcut. Rahatsız edici buldum.

Yahu sana sormadan aciklama geregi duymadan para harcayan ( ki nereye harcadigi onemli degil, babasi bile olsa) adama hangi akilla bilezik bozdurup araba aliyorsun? Bileziklerinin ustune de bie bardak su icebilirsin.

Bende kendi bileziklerimle arabami aldim ama kendi ustume yaptim.Bu forumdaki konulari devamli okumasam esimin ustune yaptirirdim ama orasi bir gercek.

bu site iyiki var insanin gozunu aciyor.biz kadinlar cok duygusal bakiyoruz herseye ama erkekler oyle degil..su an sizin yapacaginiz tek sey var bana kalirsa araba alma fikrini bi kenara koyup esinize bileziklerinizi hemen geri yaptirin..

kimin ustune yapilacak davasida sona ersin..daha sonra ilerleyen vakitlerde tekrar gundeme getirip kendi ustunuze alun arabanizi

Biz evlendgmzde evet arabasi vardi ama o senelece biriktrdigi parasyla aldigi arabasiydi o elbette istegiyle paylasiyosa parasini ve bnm paramdi babama verdm ifadesini kullaniosa tabi ki smdi bnm param bnm arabam bnm bilezgm deme hakkida bana doguyor rahatsz edici bulablrsnz saygi duyarm

Yahu sana sormadan aciklama geregi duymadan para harcayan ( ki nereye harcadigi onemli degil, babasi bile olsa) adama hangi akilla bilezik bozdurup araba aliyorsun? Bileziklerinin ustune de bie bardak su icebilirsin.
Iyide ona almadm ki arabayi kendme aldm uzun sürede kullandm ki

Bu kadınların bu kadar buldumcuk gibi kocalarına sonsuz güvenlerine hiç anlam veremiyorum.
Bugün surat asar, yarında başkasıyla yer siz hala al kocacım senin olsun herşey.Tekmeyi attığındada sadece elinizdeki acılarla saflıkla yetinirsiniz.
Zaten sizin hakkınızı ailesine çatır çatır yedirmiş.

Bence o ilk arabayı ve onun parasını babasına vermiş olma durumunu yok say. Ona çok fazla karışma hakkın olduğunu düşünmüyorum.
Ancak bileziklerini vererek aldığınız arabanın peşini bırakma. Bi şekilde onu yerine koymak zorunda eşin.
İnşallah halledersin mevzuyu.

keşke bileziklerini satıp araba aldığınızda eşin senin üzerine olsun dediğinde yok farketmez demeseydin.senin üstüne olsaydı.şimdi de surat yapıyormuş.yaparsa yapsın boşver.arabayı üzerine geçir

Peki kredi çekip ev alındığında olası bir ayrılık durumunda hala borçlu olan ev ne oluyor bende bunu merak ediyorum konu sahibi müsadenle sormak istedim.mesela ben kredi çekmeyi düşünüyorum bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…