Arabayı kendim almıs olmuyormuyum ?

ben olsam bileziklerimi bozdurmak yerine kredi çektirip, kendi üzerime araba aldırırım. Babasına saçacak parası varsa, bir zahmet bana da harcasın.
en doğrusu bu.
şuan sattığınızın parasıyla bileziklerini yap tekrar araba almaya karar verdiğin beyin kredi çeksin

Esmerim hoş geldin:KK60: arkadaşların da dediği gibi önce babasina senden habersiz verdiği paranin hesabini sormalisin. Arabayi da senin üzerine yapmali,senin altinlarinla alınmış...
Hosbuldk bebegm sende hosgeldn :KK60:
Ön sayfalardada anlattm harbim paranin hesabini sordm ha geldi ha gelecek diye oyalanrken sn o paranin üstüne su ic muhabbetine geldi konu smdi kendi altinlarmla alacagm arabanin kendi üstüme yapilmasina da tripli beyfendi heralde erkeklik gururu olsa gerek :KK59:

Hosbuldk bebegm sende hosgeldn :KK60:
Ön sayfalardada anlattm harbim paranin hesabini sordm ha geldi ha gelecek diye oyalanrken sn o paranin üstüne su ic muhabbetine geldi konu smdi kendi altinlarmla alacagm arabanin kendi üstüne yapilmasina tripli beyfendi heralde erkeklik gururu olsa gerek :KK59:
3 gün trip yapar sonra geçer sen ısrar et al arabayi:KK53:

Ee artk babasinin karsina gecer derim yani nedr bu ikidr araba paramz gidiyo ya simdi bana aldignz paralari en kisa zamanda ödeyn ödeyemem diyorsanz da sirketteki arabalardan birini alrm kendi üstüme derm artk

Dedm canm onuda dedm ay araba fln buldgmz yok ben tekrar bilezk almaya karar verdm dedm sen bilirsn dedi ama tribi bir gör yani surat 5 kars oldu hemn
Tribini falan boşver canım sen paranı al yap altınlarını. Aile şirketi bu eğer sıkışırlarsa ve kasada para olduğunu bilirlerse yerine koyarız diye alır parayı kullanırlar. Eşin birşey diyemez olan size olur yine. Evde huzur kalmaz. Benim babamlar da aile şirketi işletiyor o yüzden çok iyi anlıyorum seni :/ Ama sen şimdi altınını yapar koyarsan kenara sadece eşinin tribini çekersin. Yani en iyi kar zarar hesabını yapacak olan sensin. Şunu da unutma o şirket aracı kesinlikle senin üstüne geçmez.

Bence ikinci para erimeden geri iste ben bilezik yaptırcam de.
geri gelmezse 2. kazık da yenmiş olur.

aynı hatayı ikinci kez nasıl yaptınız?
eşiniz maddi konularda güvenilmeyecek birisi.
ben kadınların böyle konularda dikkatli olması taraftarıyım kimseye güven olmuyor.
araba kimin üstüneyse istediği zaman satar parası da bir güzel yer.
boşanırken yarı yarıya filan hikaye herşeyin bir yolu bulunuyor bu devirde.

Yok olmadım canım çünkü vermedin altınlarımı:KK47:onlar benim kimseye vermem dermişim :KK12::KK12::KK76: sadece sırf bu muhabbete girmemek için ( yok senin üstüne olsun yok benim üstüme olsun) şu anlık vazgeçtim
En iisini yapmssn kuzum bak bana altinlarmla rezil oldm resmn :110:

Öncelikle herkese mrb..biz evlendgmz zaman mevcutta bi arabamz vardi fakat sonra degistirelm diye esim israrci bulunduğundan arabayi sattik ve gel zaman git zamn bi araba bulamadi niyeyse esim..sonra ben artik illa bir araba alalm diye o kadr cok ısrarcı oldum ki adam hala israrla bisey demedigi gibi arabaya felanda bakmiyo.birgün babasiyla konusurken esimn arabalara bakmadigindan yakinirken kayinpederm ben onun araba parasini harcadım ondan bakmiyodr dedi..o anki sinirime inanamazsinz yani.her neyse konuyu uzatmayaym bende aradan biraz zaman gectiktn snra bileziklerimi bozdurup kendme araba alacagm dedm nitekm buldk bi araba aldik.alacagmz zaman esim istersen kendi üstüne alabilrsn dedi saf gibi yok yok ha ben ha sen ne fark eder dedm..kendi üstüne aldi ve braz kullandktan snra daha farkli bi model almak icin arabayi yine sattik simdi diyorm ki bu kez araba aldigimizda ben kendi üstüme alacagm arabayi diyorm surat asiyo bana ee ben kendi bileziklerimi bozdurmusum ve almisz yani bu neyn tribi.?
Bu konuda siz olsaniz naparsnz kizlar ben yanls bir sey mi diyorm yada yanlis birsey mi istiyorm ya ?
Bunlar nasıl koca yaa nasıl nasıl neyin suratı abi bu? Neden verdin ki bilezigi

Evlendikten sonra edilinen malların ikinizden birinin üstüne olmasının önemi yok bildiğim kadarıyla boşanma gerçekleştiğinde ortak malınızın olduğundan bölüşebiliyorsunuz. Bunun dışında boşanmayı düşünmüyorsanız kimin üstüne olduğunun önemi yok derdim fakat senin durumun farklı adam sana söylemeden parayı kullanmış, senin üstüne olsun demiş sonra trip atmış fln kesin üstüne yaptır.
En azından senden izin almadan satamaz.

ayy benimki de böyle. lafa gelince senin hesabına yatırayım istersen parayı diyor ama icraate gelince surat asıyor:KK51:.

ben de arada takılıyorum boşanırsak o paraları vermicen demi bana diye şimdilik gülüyoruz :KK53: Allah göstermesin iş ciddiye binerse fena zararda olucam:KK48:

Öncelikle herkese mrb..biz evlendgmz zaman mevcutta bi arabamz vardi fakat sonra degistirelm diye esim israrci bulunduğundan arabayi sattik ve gel zaman git zamn bi araba bulamadi niyeyse esim..sonra ben artik illa bir araba alalm diye o kadr cok ısrarcı oldum ki adam hala israrla bisey demedigi gibi arabaya felanda bakmiyo.birgün babasiyla konusurken esimn arabalara bakmadigindan yakinirken kayinpederm ben onun araba parasini harcadım ondan bakmiyodr dedi..o anki sinirime inanamazsinz yani.her neyse konuyu uzatmayaym bende aradan biraz zaman gectiktn snra bileziklerimi bozdurup kendme araba alacagm dedm nitekm buldk bi araba aldik.alacagmz zaman esim istersen kendi üstüne alabilrsn dedi saf gibi yok yok ha ben ha sen ne fark eder dedm..kendi üstüne aldi ve braz kullandktan snra daha farkli bi model almak icin arabayi yine sattik simdi diyorm ki bu kez araba aldigimizda ben kendi üstüme alacagm arabayi diyorm surat asiyo bana ee ben kendi bileziklerimi bozdurmusum ve almisz yani bu neyn tribi.?
Bu konuda siz olsaniz naparsnz kizlar ben yanls bir sey mi diyorm yada yanlis birsey mi istiyorm ya ?

kim yemiş arabanın parasını kayın peder mi

eski arabanın parasını ne yapmış kp. hiç sormadın mı merak ettim ? biz evlendikten sonra bizim paramızı alsa babası ve bundan haberim olmasa kıyameti koparırdım ben. bu arada hakikaten safmışsın bilezikleri verip nasıl arabayı almadın üstüne anlamam ilk arabaya ne olduğu ortada ........ umarım yine elin boş kalmaz

Boşver sen şimdi arabanın kimin üstüne alınacağını.
O diğer araba parasını nasıl yemiş kp ?
Hem daha sonrasında da arabanın senin yada onun üzerine olmasının önemi yok sonuçta evlendikten sonra iğne dahi alsanız ortaktır o .

X