Ben olsam benden habersiz yenilen paranın hesabını sorardım. Yani suanki arabaya gelene kadar cok mevzu var.Öncelikle herkese mrb..biz evlendgmz zaman mevcutta bi arabamz vardi fakat sonra degistirelm diye esim israrci bulunduğundan arabayi sattik ve gel zaman git zamn bi araba bulamadi niyeyse esim..sonra ben artik illa bir araba alalm diye o kadr cok ısrarcı oldum ki adam hala israrla bisey demedigi gibi arabaya felanda bakmiyo.birgün babasiyla konusurken esimn arabalara bakmadigindan yakinirken kayinpederm ben onun araba parasini harcadım ondan bakmiyodr dedi..o anki sinirime inanamazsinz yani.her neyse konuyu uzatmayaym bende aradan biraz zaman gectiktn snra bileziklerimi bozdurup kendme araba alacagm dedm nitekm buldk bi araba aldik.alacagmz zaman esim istersen kendi üstüne alabilrsn dedi saf gibi yok yok ha ben ha sen ne fark eder dedm..kendi üstüne aldi ve braz kullandktan snra daha farkli bi model almak icin arabayi yine sattik simdi diyorm ki bu kez araba aldigimizda ben kendi üstüme alacagm arabayi diyorm surat asiyo bana ee ben kendi bileziklerimi bozdurmusum ve almisz yani bu neyn tribi.?
Bu konuda siz olsaniz naparsnz kizlar ben yanls bir sey mi diyorm yada yanlis birsey mi istiyorm ya ?
Canm konuyu cok uzatmamak adina üstten anlattm elbet sordm hesabini sormaz olurmuyum..sirket zor durumdaydi verdm kullandilar kisa zaman sonra gelecek dedi bekle bekle bekle geldigi yok sordm yine hala kendmizi toparlayamadk dedi braz daha bekledm en son sordugumda o parayi unut babama feda olsn dedi tabi ben her sordugumda sonuc kavgayla bttide..Ben olsam benden habersiz yenilen paranın hesabını sorardım. Yani suanki arabaya gelene kadar cok mevzu var.
Aynen aynen bu parada gitmeden ben yeni araba bulma gayretindeym ama beyfendi de tık yok yine bi agirdan almalar biseyler bi görseniz yani..acaba bu parayida kullandilar da yerine gelsin diye mi bekliyolar ki diye düşünmüyorm desem yalan olur.."saf gibi yok yok ha ben ha sen ne fark eder dedm" senin bunu dedigin kocan is senin ustune yaptirmaya gelince trip mi atiyor ilginc....ayrica bu parayida kaptirmadan yeni bir araba bulun hemen...
Aynen aynen bu parada gitmeden ben yeni araba bulma gayretindeym ama beyfendi de tık yok yine bi agirdan almalar biseyler bi görseniz yani..acaba bu parayida kullandilar da yerine gelsin diye mi bekliyolar ki diye düşünmüyorm desem yalan olur..
İster surat assın ister sırtını dönsün senin yerinde olsam o arabayı üstüme alırım.Canm konuyu cok uzatmamak adina üstten anlattm elbet sordm hesabini sormaz olurmuyum..sirket zor durumdaydi verdm kullandilar kisa zaman sonra gelecek dedi bekle bekle bekle geldigi yok sordm yine hala kendmizi toparlayamadk dedi braz daha bekledm en son sordugumda o parayi unut babama feda olsn dedi tabi ben her sordugumda sonuc kavgayla bttide..
Yani biz o paranin üstüne su icecekmisiz bizm en büyük skintimiz o paranin gitms olmasiydi ya neysee
Ben olsam benden habersiz yenilen paranın hesabını sorardım. Yani suanki arabaya gelene kadar cok mevzu var.
Öncelikle herkese mrb..biz evlendgmz zaman mevcutta bi arabamz vardi fakat sonra degistirelm diye esim israrci bulunduğundan arabayi sattik ve gel zaman git zamn bi araba bulamadi niyeyse esim..sonra ben artik illa bir araba alalm diye o kadr cok ısrarcı oldum ki adam hala israrla bisey demedigi gibi arabaya felanda bakmiyo.birgün babasiyla konusurken esimn arabalara bakmadigindan yakinirken kayinpederm ben onun araba parasini harcadım ondan bakmiyodr dedi..o anki sinirime inanamazsinz yani.her neyse konuyu uzatmayaym bende aradan biraz zaman gectiktn snra bileziklerimi bozdurup kendme araba alacagm dedm nitekm buldk bi araba aldik.alacagmz zaman esim istersen kendi üstüne alabilrsn dedi saf gibi yok yok ha ben ha sen ne fark eder dedm..kendi üstüne aldi ve braz kullandktan snra daha farkli bi model almak icin arabayi yine sattik simdi diyorm ki bu kez araba aldigimizda ben kendi üstüme alacagm arabayi diyorm surat asiyo bana ee ben kendi bileziklerimi bozdurmusum ve almisz yani bu neyn tribi.?
Bu konuda siz olsaniz naparsnz kizlar ben yanls bir sey mi diyorm yada yanlis birsey mi istiyorm ya ?
Öyle de adamda bi güvensizlik var. Arabayı satıp babasına hibe eden bir adamdan bahsediyoruz. Ruhsat kadının üstüne olursa en azından kafasına göre satamazAynen bencede en önemli mevzu bu.
Bu arada ne fark eder ruhsatta kimin ismi yazdığı? Neden ilkinde istemediğiniz bişeyi ikincide istiyorsunuz. Sonuçta evlilik sonrası alınan her mal yasa gereği ortak zaten ruhsatta yada tapuda kimin isminin yazdığının bi önemi yok.
Bakiyorm tabi bakmaz olurmuyum nitekim sifir araba almadigimz icin ee ikinci ele birde gidip yakindan görmek lazm buluyorm arabayi arayalm da sahibiyle görselm arabayi ne zaman görürmüsz diyorm ha aradm ha arayacagm diyip bi gecistirme baksa bile bi begenmeme anlamadm ki ne yapmaya calisiyo..soruyorm yine is kavgayla bitiyo ay anlatrken bile ruhum skiliyo yeminlebence sen bu paranin takipcisi ol... ayrica model belli ise arabaya sende bakabilirsin internetten kolay gelsin...
o para sızın evınızın ortak butcesı, benım bekarken arabam vardı evlendıkten sonra sattım ama arıza nedenıyle elden cıkardım yoksa sevıyordum ben aracımı ve bende manevı degerı de vardı annemın hedıyesı ıdı cunku, neyse paranın ufak bır kısmı ıle sahsı borcumu odedım, kalanını bankaya yatırdım, ev almak ıstıyoruz o zaman kullanmak ıcın -esım oaraya elını bıle surmedı cunku ortak alınmamıs bırsey ama parayı da har vurup harman savurmadım, ortak alsaydıkda satıldıgında paranın ortak gıderler ıcın harcanmasını ısterdım kı ılerde yenıden bır arac alırsak o yıne benım ustume olur, esımın zaten sırket aracı var bıraz uyanık olacaksınız,erkekler para konusunda sorumsuz genellıkle..Öncelikle herkese mrb..biz evlendgmz zaman mevcutta bi arabamz vardi fakat sonra degistirelm diye esim israrci bulunduğundan arabayi sattik ve gel zaman git zamn bi araba bulamadi niyeyse esim..sonra ben artik illa bir araba alalm diye o kadr cok ısrarcı oldum ki adam hala israrla bisey demedigi gibi arabaya felanda bakmiyo.birgün babasiyla konusurken esimn arabalara bakmadigindan yakinirken kayinpederm ben onun araba parasini harcadım ondan bakmiyodr dedi..o anki sinirime inanamazsinz yani.her neyse konuyu uzatmayaym bende aradan biraz zaman gectiktn snra bileziklerimi bozdurup kendme araba alacagm dedm nitekm buldk bi araba aldik.alacagmz zaman esim istersen kendi üstüne alabilrsn dedi saf gibi yok yok ha ben ha sen ne fark eder dedm..kendi üstüne aldi ve braz kullandktan snra daha farkli bi model almak icin arabayi yine sattik simdi diyorm ki bu kez araba aldigimizda ben kendi üstüme alacagm arabayi diyorm surat asiyo bana ee ben kendi bileziklerimi bozdurmusum ve almisz yani bu neyn tribi.?
Aynen aynen bu parada gitmeden ben yeni araba bulma gayretindeym ama beyfendi de tık yok yine bi agirdan almalar biseyler bi görseniz yani..acaba bu parayida kullandilar da yerine gelsin diye mi bekliyolar ki diye düşünmüyorm desem yalan olur..
Öncelikle herkese mrb..biz evlendgmz zaman mevcutta bi arabamz vardi fakat sonra degistirelm diye esim israrci bulunduğundan arabayi sattik ve gel zaman git zamn bi araba bulamadi niyeyse esim..sonra ben artik illa bir araba alalm diye o kadr cok ısrarcı oldum ki adam hala israrla bisey demedigi gibi arabaya felanda bakmiyo.birgün babasiyla konusurken esimn arabalara bakmadigindan yakinirken kayinpederm ben onun araba parasini harcadım ondan bakmiyodr dedi..o anki sinirime inanamazsinz yani.her neyse konuyu uzatmayaym bende aradan biraz zaman gectiktn snra bileziklerimi bozdurup kendme araba alacagm dedm nitekm buldk bi araba aldik.alacagmz zaman esim istersen kendi üstüne alabilrsn dedi saf gibi yok yok ha ben ha sen ne fark eder dedm..kendi üstüne aldi ve braz kullandktan snra daha farkli bi model almak icin arabayi yine sattik simdi diyorm ki bu kez araba aldigimizda ben kendi üstüme alacagm arabayi diyorm surat asiyo bana ee ben kendi bileziklerimi bozdurmusum ve almisz yani bu neyn tribi.?
Ha orayida anlataym hemen ben aslinda arabayi satmamz icin braz daha zaman oldugunu az daha beklememz gerektigini söyledm o inatla resmn beni dinlemeyerk satalm ya iste müstrisi cikti dedi ve satti ki bn satarken cok razi degildm artk bnm üstme olsnda istedigi gibi is yapamasn kafasina estigi gibi davranamasn istiyorm yoksa is ego tatmini fln degilAynen bencede en önemli mevzu bu.
Bu arada ne fark eder ruhsatta kimin ismi yazdığı? Neden ilkinde istemediğiniz bişeyi ikincide istiyorsunuz. Sonuçta evlilik sonrası alınan her mal yasa gereği ortak zaten ruhsatta yada tapuda kimin isminin yazdığının bi önemi yok.