Arabayı kendim almıs olmuyormuyum ?

satılan arabanın parası şuan yine eşinde mi?
kilit nokta bu bence.
yine eşindeyse yakın zamanda gene su içebilirsin üzerine.

Öyle de adamda bi güvensizlik var. Arabayı satıp babasına hibe eden bir adamdan bahsediyoruz. Ruhsat kadının üstüne olursa en azından kafasına göre satamaz
Aynen canm gayet olayi ii anlamssn artk kafasina göre satamasn istiyorm

Yoo hersey ortak diye parayi almamazlik etmedim ki bunlarn sirketi var sirket dedgm braz büyük bir dükkan iste orda kasa var hatta bnm bi kisim altinim hala orda durur hani alipda nereye koyacagm skintisi olmasn die parada altinlarn yannda duruyo

Sen o paralara da dikkat et yine feda etmesin babasına. Senin babana verilmiş olsaydı feda olsun diyecek miydi acaba eşin?

Banka hesabı açıp size ait parayı yatırabilirsiniz. Altınlar içinde bankadan kiralık kasa tutabilirsiniz. Hem şirkette, belkide bir kaç kişi açıyor o kasayı. Tabi tercih sizin, ben maddi konularda kimseye güvenmem, her işimi kendim hallederim.

"saf gibi yok yok ha ben ha sen ne fark eder dedm" senin bunu dedigin kocan is senin ustune yaptirmaya gelince trip mi atiyor ilginc....ayrica bu parayida kaptirmadan yeni bir araba bulun hemen...
Aynen katılıyorum.
Canım aynı hatayi niye iki kere yaptın. Bir kere kaptirmissin bilezik leri bozup aldiginiz arabayi esinin üstüne vermişsin araba yine satılmış. ..para nerde?
Niye yaptın yine bu hatayı.

senin paran benim param,senin araban benim evim olmamalı
zaten kötü bir durumda mal paylaşımı yarı yarıyadır vs
ama düşünceli bir erkek, karısına jest olsun diye
eşinin üstüne yapmalı, eşim tüm mallarımızı benim üstüme yaptı
dünyanın bin türlü hali var die, böyle düşünmesi insanı mutlu eder
senin talebin bence mantıklı, zira daha önce yaşananlar referans olmuş zaten

bu konunun devamında
kızlar eşim bu arabanın parasınıda harcamız
diyceksiniz gibi geliyor inşallah öyle olmaz
Umarm

satılan arabanın parası şuan yine eşinde mi?
kilit nokta bu bence.
yine eşindeyse yakın zamanda gene su içebilirsin üzerine.
Yani esimde diyeblrm sirketlernde duruyor suan
Sen o paralara da dikkat et yine feda etmesin babasına. Senin babana verilmiş olsaydı feda olsun diyecek miydi acaba eşin?
Evet benm babamada verilmis olsa derdi feda olsn diyede hayr yani niye feda oluyo ki smdi o paraya bnmde ihtiyacım var ama gel bunu ona anlat

İster surat assın ister sırtını dönsün senin yerinde olsam o arabayı üstüme alırım.

Boşanınca hersey ikiye bölünür ama burası türkiye bir davanın sonuclanması bile 2 yıl sürer.
Dur bakalım o araba alınırsa üstüne alır. ..yine aynı pisligi yapmaz umarım.
Boşanma larda allah korusun tabi dava sonuclanincaya kadar 3 el değiştirir o araba.kimin ustuneyse o satabilir. Ev araba bunlar mutlaka ortak tapu olacak ya da kendi üstüne alacaksın. Ruhun bile duymadan satıyorlar.

yine bir şirket işi ayağına o para gitmiş olabilir bence.

aynı hatayı 2 kez nasıl yapabildiniz ?

adam yine araba almayı sallıyorsa o para da gitmiş olabilir.

yine bir şirket işi ayağına o para gitmiş olabilir bence.

aynı hatayı 2 kez nasıl yapabildiniz ?

adam yine araba almayı sallıyorsa o para da gitmiş olabilir.
Bu kezde para sirkete gttiyse o zaman bnde şirketteki arabalardan birini alrm o saatten snra hc kimsenin ne düsündügü attigi tribi bni ilgilendirmez

Canim sen çok kötü kaziklanmissin yine.
Geçmiş olsun.
O para gitti bak şimdiden söylüyorum.
Berbat bir durum.

Bu kezde para sirkete gttiyse o zaman bnde şirketteki arabalardan birini alrm o saatten snra hc kimsenin ne düsündügü attigi tribi bni ilgilendirmez

şirketleri var şirkette arabalar var ama sizin araba paranıza göz koyuyorlar öyle mi .
allahım ya

Pisman mi oldun yani sende bn qibi tatlm

Bence yanlış düşünüyorsun, para gittiyse şirket arabasını alamazsın. Kimden alacaksın kim verecek? Ruhsat-tapu senin olmadıkça hiçbir hak iddia edemezsin, yani bu hesaplaşma düşüncen sonuç vermez.

Mademki bilezikler senden tabiki üstüne yapmalısın ama alışkanlık yapmış eşin her zaman onun üstüne olunca, fazla sorgulamadan ve rahat bir tavırla bu defada senin istediğin olsun , umursamamayı öğrenmelisin madem ki para ve araba babaına gitmiş

Eşinize deyin bakalım ben arabadan vazgeçtim senin de uğraştığın falan yok zaten bu işi biraz erteleyebiliriz, hazır altın da ucuzken ben o parayla beğendiğim bileziği/kolyeyi vs. alayım deyin. Eğer para size dönerse kendinizi şanslı hissedin. Uzunca bir süre de araba hayali kurmayın; yok eşiniz sizi oyalamaya devam ederse ki bence bu çok muhtemel bir bardak soğuk su için..

Reactions: anu
Ee artk babasinin karsina gecer derim yani nedr bu ikidr araba paramz gidiyo ya simdi bana aldignz paralari en kisa zamanda ödeyn ödeyemem diyorsanz da sirketteki arabalardan birini alrm kendi üstüme derm artk

Dedm canm onuda dedm ay araba fln buldgmz yok ben tekrar bilezk almaya karar verdm dedm sen bilirsn dedi ama tribi bir gör yani surat 5 kars oldu hemn

Esmerim hoş geldin arkadaşların da dediği gibi önce babasina senden habersiz verdiği paranin hesabini sormalisin. Arabayi da senin üzerine yapmali,senin altinlarinla alınmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…