Aynen bencede en önemli mevzu bu.
Bu arada ne fark eder ruhsatta kimin ismi yazdığı? Neden ilkinde istemediğiniz bişeyi ikincide istiyorsunuz. Sonuçta evlilik sonrası alınan her mal yasa gereği ortak zaten ruhsatta yada tapuda kimin isminin yazdığının bi önemi yok.
Satıp babasına verse yine,konu sahibinin söz hakkı olamayacak hatta ruhu bile duymayacak. Bu sebeple önemliAynen bencede en önemli mevzu bu.
Bu arada ne fark eder ruhsatta kimin ismi yazdığı? Neden ilkinde istemediğiniz bişeyi ikincide istiyorsunuz. Sonuçta evlilik sonrası alınan her mal yasa gereği ortak zaten ruhsatta yada tapuda kimin isminin yazdığının bi önemi yok.
Ortak hesap açın, nolur nolmaz.ayy benimki de böyle. lafa gelince senin hesabına yatırayım istersen parayı diyor ama icraate gelince surat asıyor.
ben de arada takılıyorum boşanırsak o paraları vermicen demi bana diye şimdilik gülüyoruzAllah göstermesin iş ciddiye binerse fena zararda olucam
bugün konusu açıldı yine eşim hesap numaranı getir de senin hesaba yatırayım dediOrtak hesap açın, nolur nolmaz.
Kendine alsan kendi adina alirdin onu demek istiyorum. En azindan arabayi kendi imzanla satar, parayi da kendi hesabjna yatirirdin.Iyide ona almadm ki arabayi kendme aldm uzun sürede kullandm ki
Arabayı kendi üstüne yaptır canım benimOna vermedim ki bilezikleri kendme araba almak icin bozdurdm ve nitekm aldk sattk snra smdi tekrar alcaz ama skinti surda ki araba bakmiyor
En iyisini yapmissnzeşim arabayı sattı
suanda yenı alınacak ve kendı ustume alacagım
ha o ha ben ne fark eder dıye ona almıstık ılkını
sımdı ne fark eder bırazdan benım adıma kayıtlı bısı olsun dıyorum
Biz oralari gectk farkindaysanz arabayi kendi üstüme aldm die arkadslari bilgilendrme amacli yazdm yorumunz ziraa suan gayet gereksz oldu yinede tsklerHayır benim anlamadığım sen hiç mi akillanmadin kb ama hadi birinci para Bk yoluna gitmiş ne olduğu belli değil ama ikinci parayi niye yine eşine verdin ki alıp sen saklasaydin sonuçta senin bielziklerinin parası He olmasa bile yine paranın sende durması lazımdı eşin yine kaptırır diye düşünmen lazımdı valla kb ama sen bile bile lades demişsin para gitmişse bile bu sefer sen hak etmişsin bi insanın seni bir kere aldatırsa onun hatasıdir ama bu 2.ciye olursa hata senindir arkadaş
Geçtiyseniz iyi valla kb o kadar sayfayi okumadım hayırlı olsun o zman ama inşallah yine arabayi satıp parası boşa gitmezBiz oralari gectk farkindaysanz arabayi kendi üstüme aldm die arkadslari bilgilendrme amacli yazdm yorumunz ziraa suan gayet gereksz oldu yinede tskler
Tsk ederm yok artk bnm üstme oldugu icin bn ne zaman istersm ancak o zaman satabilrGeçtiyseniz iyi valla kb o kadar sayfayi okumadım hayırlı olsun o zman ama inşallah yine arabayi satıp parası boşa gitmez
ne biçim eşin varmış senin? ne demek sen o paranın üstüne su iç?Öncelikle herkese mrb..biz evlendgmz zaman mevcutta bi arabamz vardi fakat sonra degistirelm diye esim israrci bulunduğundan arabayi sattik ve gel zaman git zamn bi araba bulamadi niyeyse esim..sonra ben artik illa bir araba alalm diye o kadr cok ısrarcı oldum ki adam hala israrla bisey demedigi gibi arabaya felanda bakmiyo.birgün babasiyla konusurken esimn arabalara bakmadigindan yakinirken kayinpederm ben onun araba parasini harcadım ondan bakmiyodr dedi..o anki sinirime inanamazsinz yani.her neyse konuyu uzatmayaym bende aradan biraz zaman gectiktn snra bileziklerimi bozdurup kendme araba alacagm dedm nitekm buldk bi araba aldik.alacagmz zaman esim istersen kendi üstüne alabilrsn dedi saf gibi yok yok ha ben ha sen ne fark eder dedm..kendi üstüne aldi ve braz kullandktan snra daha farkli bi model almak icin arabayi yine sattik simdi diyorm ki bu kez araba aldigimizda ben kendi üstüme alacagm arabayi diyorm surat asiyo bana ee ben kendi bileziklerimi bozdurmusum ve almisz yani bu neyn tribi.?
Bu konuda siz olsaniz naparsnz kizlar ben yanls bir sey mi diyorm yada yanlis birsey mi istiyorm ya ?
*herkes ilk giden parayi soruyorda arkadslar parayi sordm tabiki is icin kullanmslar yerine gelecek denildi üstünden 1 sene gecti hala para yok en son esim babama feda olsn sen o paranin üstüne su ic dedi bnde sinirlenp o zaman bn kendme araba alirm diyip bileziklerimi bozdrdm..
Tepkiler hep ayni yönde olunca bunu ekstradan msji düzenleyp bildrmk istedm :)
Arabayı garantiye aldın ama dikkat et eşin babası için evi bile satabilir onu da garantiye al benceTsk ederm yok artk bnm üstme oldugu icin bn ne zaman istersm ancak o zaman satabilr
Evimiz yokki satsinArabayı garantiye aldın ama dikkat et eşin babası için evi bile satabilir onu da garantiye al bence
En kisa zamanda alırsanız inşallah onu garantiye al o zaman :)Evimiz yokki satsin