Evet cnm corbasini diyorumCanım benim hamurun yapımı biraz el çabukluğu istiyor ama çorbası evet pratik :)
İmmmhhh nefis olmuş @L E Y L başarılar diliyorum bu acılı çok güzel oluyormuş :))Ben neden iki saattir yüklerken hata aldım acaba
Hamurun yapım aşamasını yeniden çekeceğim inşaAllah en önemli kısım orası çünküçok üzgünüm ama her şerde bir hayrın oluşunun tesellisi içindeyim
Çok acılı yapmadım ben evde bir bağırsak hastası ve küçük çocuk olunca ama isteyen lmon ve biberi çoğalttı. Daha önce 2 3 kez yapmıştım ama bu kez çok güzel oldu ölçüler tam :)İmmmhhh nefis olmuş @L E Y L başarılar diliyorum bu acılı çok güzel oluyormuş :))
Sende kırmızı yapmışsın :)) hepimizin yolu açık olsun
Sunum şahane
Hızlıyımdırdemek elini çabuk tutan o zalımey sendin
Allah razı olsun canımın içisiArabasiiii
Eline emegine saglik canim, cok guzel olmus tam tahmin ettigim gibi bir sunum yapmissin muthis
Basarilar
Salonumda kremli mavili içim açılıyorMavi iyidir huydur güzeldir Allah razı olsun :)
Enim çok güzeldir güle güle otur canım benim :)Salonumda kremli mavili içim açılıyor
Allah razı olsun :)Ellerine sağlık canım mavi güzel olmuş sunumda
Asil yemek şekli hamurları kaşığa koyup arabasına daldırıp içine çekme suretiyle yeniyorElinize sağlık.Çok değişikmiş. Bu hamurlar çorbanın içine mi katılıp yeniyor?
Kaşığa hamuru alıyorsunuz çorbayla ıslatıp çiğnemeden yutuyorsunuz. Geleneği bu ama hamuru gayet lezzetli oluyor o yüzden hiç kuşkusuz çiğneyerekte yiyebilirsiniz. Un tuz su bildiğimiz hamurun muhallebi hali :)Elinize sağlık.Çok değişikmiş. Bu hamurlar çorbanın içine mi katılıp yeniyor?
Ben küçükken annem bu hamuru şekerli yaparmış tatlı niyetine şimdiki formumu ona borçluyumKaşığa hamuru alıyorsunuz çorbayla ıslatıp çiğnemeden yutuyorsunuz. Geleneği bu ama hamuru gayet lezzetli oluyor o yüzden hiç kuşkusuz çiğneyerekte yiyebilirsiniz. Un tuz su bildiğimiz hamurun muhallebi hali :)
Canım benim ya kıyamam sanaBen küçükken annem bu hamuru şekerli yaparmış tatlı niyetine şimdiki formumu ona borçluyum
Okuyunca gerçekten acidin sandımCanım benim ya kıyamam sana
Allah acınacak hale düşürmesin kimseyi güzel bir anı olarak kalmış sende baksana :)Okuyunca gerçekten acidin sandım
Evet annem hala der yapsam yermisin yekezmiyim diyorum çocukluğumun lezzetiAllah acınacak hale düşürmesin kimseyi güzel bir anı olarak kalmış sende baksana :)