Tepside hazırlanan hamur, parçalar halinde kaşıkla alınıyor, çorbada ıslatıldıktan sonra, yutularak tadılıyor. Ağızda çiğnenmemesi gerekiyor, ama bu yutma işi, ya maharet ya da alışkanlık gerektiriyor.
Ben neden iki saattir yüklerken hata aldım acabaEllerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuşYarışmada bol şans diliyorum
Tamam canım yapınca haber ver ekleyelim:)Telefonun azizliğine uğramışsınBen neden iki saattir yüklerken hata aldım acaba
Hamurun yapım aşamasını yeniden çekeceğim inşaAllah en önemli kısım orası çünküçok üzgünüm ama her şerde bir hayrın oluşunun tesellisi içindeyim
Eşim işyerinden getirmiş bunu s7 edge demolarda 1 saatmiş resimler siliniyormuş bu kadar kısa süre olduğunu bilsem hemen atardım kendimeTamam canım yapınca haber ver ekleyelim:)Telefonun azizliğine uğramışsın
Bilsen hemen bana yollardınEşim işyerinden getirmiş bunu s7 edge demolarda 1 saatmiş resimler siliniyormuş bu kadar kısa süre olduğunu bilsem hemen atardım kendimeEki Görüntüle 2233148
Ben de ilk defa görsel olarak yapıldığını gördüm Çok da pratik değil mi sence de çok yapılabilir bir tarif her her an her zaman yapabilirsin çocuklar için deÇok duydum ama hiç tatmadım bu çorbayı:) Çok güzel görünüyor canım. Ellerine sağlık, başarılar dilerim
Aynen hep besleyici, şifâ hem doyurucuBen de ilk defa görsel olarak yapıldığını gördüm Çok da pratik değil mi sence de çok yapılabilir bir tarif her her an her zaman yapabilirsin çocuklar için de
Canım benim hamurun yapımı biraz el çabukluğu istiyor ama çorbası evet pratik :)Ve aleykümselam bacım ellerine sağlık Çok güzel olmuş Çok pratik aslında
En yakın zamanda inşaAllah hamurunda yapımını ekleyeceğim :)Ben de ilk defa görsel olarak yapıldığını gördüm Çok da pratik değil mi sence de çok yapılabilir bir tarif her her an her zaman yapabilirsin çocuklar için de
Allah razı olsun canım :)Çok duydum ama hiç tatmadım bu çorbayı:) Çok güzel görünüyor canım. Ellerine sağlık, başarılar dilerim
Mavi iyidir huydur güzeldir Allah razı olsun :)Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor maviyi severim
Allah razı olsun canım :)Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim
Allah razı olsun Nerelisin senEline sağlık hemso
Beklicizzz tatlimEn yakın zamanda inşaAllah hamurunda yapımını ekleyeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?