Sağol canisiEllerine sağlık muhteşem görünüyor hep yapmak istemişimdir Yozgatlı bir arkadaşım var onlar hep yapar. Denemek nasip olmadı daha . Senin tarifini deneyeceğimbol şanslar kuzum
Bak benim corbam zekayida nasıl açtıBilirsin öyle hemen erimiyo malum ben patlayana kadar yediğim içinsabahına da gözler şiş şiş oluyo, bunu yazarken neyi farkettim demek ki bu ödem yapıyoooo hiç anlamazdım üzerinde düşünmezdim valla şimdi anladım
Patlayana kadar yediğim kısmı görmezler ödemi görürler zatenBak benim corbam zekayida nasıl açtıKız bı sus ödem mödem deme şimdi benim corbama resmen suikast düzenliyon şuan
Seroooom yaparım ben sana ama sende bana senin corbandan yapcan yoksa kılını kıpırdatmammmMmmmmmmm
Ayyy rabbim biri bana arabaşı çorbası yapsın.
yav çok güzel duruyor
Vala bende gelen tarifleri görünce bı afalladim sonra sıvadım kolları sende öyle yapBen tarifimi neden yapiyorumki en iysi Ben yapmayim
Çatla patlaaaaPatlayana kadar yediğim kısmı görmezler ödemi görürler zaten
Herşey karşılıklı mı loSeroooom yaparım ben sana ama sende bana senin corbandan yapcan yoksa kılını kıpırdatmammm
Beynime fena girdin, yarın ola hayrolaÇatla patlaaaa
Löp diye gidiyo kayiyo kiz nasıl yutamican Allah ne etmeyeYutamam diye korkuyorum.
Bende mi yapsam aklıma girdiBeynime fena girdin, yarın ola hayrola
Bende evet işine gelirse sero yoksa bı kaşık çorba yokHerşey karşılıklı mı lo
Yap abla yap bekliyorum ikinizdende hadi bakalımBende mi yapsam aklıma girdi
Kalsın anama yaptırırımBende evet işine gelirse sero yoksa bı kaşık çorba yok
Yaaa bakBende mi yapsam aklıma girdi
YAAa beni bitirdin valla, yarına şart olduYap abla yap bekliyorum ikinizdende hadi bakalımohh bol biberli ekşili of offf
Pissss git yaptırKalsın anama yaptırırım
Kız ne ballandirdin ödem dedin daha napcanYaaa bakBlue_Peri sana müşteri getirdim öyle ballandırdım ki yap abla yaaap pişman olmazsın ölümüne yerim ben bunu
Beni kaybettinPissss git yaptır.ama ana çorbası daha leziz be yaptır valla
Tamam devam etmeYap abla yap bekliyorum ikinizdende hadi bakalımohh bol biberli ekşili of offf